Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Nowe daily quests: Everybody! Get in here! Win 5 Tavern Brawls. - Rewards: 60 Gold Druid Victory - Win 3 games with Druid. - Rewards: 50 Gold Hunter Victory - Win 3 games with Hunter. - Rewards: 50 Gold Mage Victory - Win 3 games with Mage. - Rewards: 50 Gold Paladin Victory - Win 3 games with Paladin. - Rewards: 50 Gold Priest Victory - Win 3 games with Priest. - Rewards: 50 Gold Rogue Victory - Win 3 games with Rogue. - Rewards: 50 Gold Shaman Victory - Win 3 games with Shaman. - Rewards: 50 Gold Warlock Victory - Win 3 games with Warlock. - Rewards: 50 Gold Warrior Victory - Win 3 games with Warrior. - Rewards: 50 Gold
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l deck na inspiracje jest dobry tylko dlatego ze deck na joust jest tak slaby
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l controle na inspire raczej beda grywalne ale nie w takiej formie jak tutaj blizz chce nam sprzedac i blizz oglosil to co juz wszyscy dawno wiedzieli ze premiera 24
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Udało mi się wbić legendę po raz pierwszy i chyba ostatni xD Straciłem na tym pewnie kilka lat życia, ale warto było
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Gratsy, czym wbijałeś? Ja w tym miesiącu Warriorem (nie patron dla plebsu tylko glorious p2w control) i w sumie chyba najszybsza moja legenda bo już ósmego dnia miesiąca (akurat dobrze trafiłem w metę : D).
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Do 5 rangi to różnie, głównie daily questami, a do legendy dobiłem mech magiem
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Podziel się tym swoim deckiem na mech mage, bo ja tez sporo nim gram, i chcę sobie porównać
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Deck nie mój, główna różnica to brak mad scientistów i mirror entity, ale to bardzo trafna zmiana imo
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l blizzard w "ostatniej chwili" zdali sobie sprawe ze legenda bez extra nagrody bylaby dziwna wiec zamiast dust bedziemy dostawac dodatkowa zlota karte
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l zeby wyfarmic jak najwiecej kart powinienem inwestowac coinsy w a) arene b) przygode c) otwieranie paczek ?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Pomimo ostatnich ciec w nagrodach za wygrane na arenie nadal pozostaje ona najefektywniejszym sposobem farmienia.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l jeżeli chcesz kasy na nowe karty to tylko pod warunkiem, że robicz conajmniej 7 winów co wcale nie jest takie proste - trzeba sporo grać. jak wystarczy GvG to już tylko 4 winy co jest dużo łatwiejsze. zawsze możesz też ranked, ale przy obecnej mecie ciężko się przebić przez facehunterów, a żeby nie było za łatwo to jest op patron warrior. od jutra, mimo że sporo RnG, wreszcie zrobi się ciekawie.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l no coz prawidlowa odpowiedz brzmi: zalezy jakie karty chcesz z przygody masz 100% gwarantowane nagrody takie jak chcesz wiec jesli ktoras karte z nich potrzebujesz to musisz ja kupic jesli zas chodzi o ogolny stosunek cena do efektu z pominieciem czasu to najlepsza jest arena jesli osiagasz min 4-3 co run (przy 4 winach dostajesz w zamian wiecej niz zaplaciles)(od 7 win masz 150g na czysto i dodatkowe nagrody) osobiscie nie lubie aren, nie lubie jak dlugo trwaja i bullshitow w stylu 4 fireball od tury czwartej co ture ani tego jak randomowe sa decki. wiec wydaje gold na paczki odkad z aren uzbieralem na deck ktorym moglem grac rankedy
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l jak cos juz z poziomu craftingu pojawiły się karty z dodatku, nie mozna ich craftowac co prawda no ale mozna popaczeć
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l jak co premiere czegokolwiek blizz rozwalil servery ale juz naprawiaja:
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Jak dali premierę o godzinie 19, kiedy jest największy młyn, to co się dziwić
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l no masakara otworzyłem 9 pakietów z uciułanego golda. jak zwykle guvno
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Spory dzisieeeej ruuch no (pipi)a;/ blizzard, piwo kupione, szampan się chłodzi, a tu dupa
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l 40 paczek, 2 legendarki (złoty gnom u warlocka i jakiś szajs). Ogólnie jak patrzę na te nowe legendarki to prezentują się strasznie mizernie. Jedyne, które mi się podobają jak narazie to Rhonin, Mistcaller, Wrynn i ewentualnie Chillmaw, ale to zależy czy decki na dragonach będą dobre, pewnie da radę go upchnąć u control warriora z yserą czy alex