Skocz do zawartości

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

kupilem pierwsze skrzydlo naxxa i juz nie mam golda ;/

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 270,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

Naxxa mają zwrócić w 100%

A kto Ci to powiedział?

Opublikowano

Gwoli scislosci, nie zwracaja golda. Mozna za to bedzie przemielic na pyl wszystkie karty z naxxa.

Edytowane przez shinian

Opublikowano

tak dodadza mozliwosc przemielenia ale nie za 100% wartosci w pyle.

za 100% tylko te karty w ktorych cos zmienia.

odradzam kupowanie naxx bo nie bedzie mozna nim grac w tym nowym trybie

Opublikowano

kupilem booster za 100golda i wypadlo mi cos takiego:

22368.png

a ze moim mainem jest priest to :banderas: 

Opublikowano

Mi przez cały czas co gram wypadły tylko dwie legendarki, Wyżer i ten wędkarz 0/4 co ma 50% szans na dobranie dodatkowej karty.

Uciułałem 1500 złota + jakieś 700 pyłu i też czekam na te zmiany.

Opublikowano

Tak NIE będzie wyglądać przyszłość w nowym formacie

Opublikowano

Blizzard spier.dolil na calej linii z ta wczesna zapowiedzia standardu. W ogole nie chce mi sie wchodzic do gry teraz. Ale przez te cholerne nagrody za ranked czuje sie zobligowany do grindu do tej cholernej 5 rangi, ale w tym miesiacu mozna pier.dolca dostac z tym cancer ladderem.

Biore freeza, trafiam druida. 3 razy z rzedu. Biore zoo - priest albo sekret(pipi). Powrot na freeza - ResidentSleeper warrior. Po 30 minutach takich "przygod" na laderze dostaje tilta i zamkykam gre w pisdu. Co dojde do 6 rangi to spadam na 8. W ubieglym miesiacy winstreak z 13 na 5.

No nic, w miedzyczasie gram areny i zbieram pakiety. Obecnie mam juz pond 30 odlozone i 3k golda. Ciekawe ile uzbiera sie do nowego patcha. Zrobi sie duzy opening paczek :D

Edytowane przez smoo

Opublikowano

plot twist: przed ogloszeniem tez byl ten sam cancer ladder a tempo storm meta snapshot wyglada tak samo jak przed ogloszeniem

nie widze zwiazku 

dzisiaj jak gralem to trafilem combo priesta z dhjinami, deathrattle rogue, agro shamana, 2 tempo magi i midrange paladyna na divine shieldach. 

imo bardzo dobrze ze to oglosili wczesnie a nie ze ktos wywalilby caly gold na gvg i naxx albo caly dust na deck ktory przestanie dzialac bo core mu wyleci z rotacja.

Opublikowano

Umiesz czytac ze zrozumieinem? Napisalem, ze przez to ogloszenie nie chce mi sie grac w ogole w HS w obecnej formie. To ze lader byl z(pipi)any nie ma z tym nic wspolnego. Widze, ze lubisz sie napinac w tym temacie, ale na dluzsza mete to nie jest zabawne.

Loltempostorm. Jedyne w czym maja tamtejsi "experci" racje w tym snapshocie, to ze druid jest broken ale o tym wie kazdy od 2 lat conajmniej. Jak patrze na ich decklisty to mi sie smiac chce, szczegolnie na freeze magu.

Opublikowano

napinac? you fukin wot m8? :D

a decklisty to nie wymyslaja sobie sami tylko biora od ludzi ktorzy danym deckiem cos osiagneli np wbili top10 legend na (obecna wersja freeza koles wbil top1)

Opublikowano

Ok zacząłem sobie pogrywać i mam problem.

Zainstalowałem grę na telefonie i założyłem konto.

Niemniej problem w tym że nie mogę dodawać znajomych. Nawet jak na tych samych danych loguję się na battle.net to nie mam hearthstone w gierkach ani friendlisty.

HALP

Opublikowano

nope instalowałem przez google store na tel i nie mam tej gierki po zalogowaniu ba battle net

Co do dodawania znajomych na tel to już sobie poradziłem :lapka:

Opublikowano

Czy cthun to wielka fioletowa (pipi)? Czy ktos z entuzjastow uniwersum moze potwierdzic?

Opublikowano

Cthun to najtrudniejszy boss z wowa, którego nie powaliła chyba żadna gildia przed nerfem :lapka:

Opublikowano

Czyli jest wielka (pipi) dla zmylki? Sprytnie.

Opublikowano

Dwa miesiące z gównianą metą pełną secret paladinów. Genialnie

Opublikowano

warto wspomniec ze choc dodatek bedzie pozniej niz sie spodziewano to jednak dodatkowe deck sloty dadza juz w poniedzialek i zalogowanie sie w czasie "okresu promocji" da nam 3 darmowe pakiety i legende C'Thun za darmo. (kiedy to jest nie wiadomo ale ta legenda jest silna i napewno powstanie na niej control)

Edytowane przez Gattz