Opublikowano 14 lutego 20169 l Gwoli scislosci, nie zwracaja golda. Mozna za to bedzie przemielic na pyl wszystkie karty z naxxa. Edytowane 14 lutego 20169 l przez shinian
Opublikowano 14 lutego 20169 l tak dodadza mozliwosc przemielenia ale nie za 100% wartosci w pyle. za 100% tylko te karty w ktorych cos zmienia. odradzam kupowanie naxx bo nie bedzie mozna nim grac w tym nowym trybie
Opublikowano 16 lutego 20169 l kupilem booster za 100golda i wypadlo mi cos takiego: a ze moim mainem jest priest to
Opublikowano 16 lutego 20169 l Mi przez cały czas co gram wypadły tylko dwie legendarki, Wyżer i ten wędkarz 0/4 co ma 50% szans na dobranie dodatkowej karty. Uciułałem 1500 złota + jakieś 700 pyłu i też czekam na te zmiany.
Opublikowano 17 lutego 20169 l jak kogos ciekawi jak moze wygladac przyszlosc w tym nowym formacie to trwa teraz turniej gdzie naxx i gvg sa zbanowane nie jest to moze dokladne co tam sie zobaczy bo jest to przed nerfami kart ale i tak ciekawe http://www.twitch.tv/amazhs
Opublikowano 23 lutego 20169 l Blizzard spier.dolil na calej linii z ta wczesna zapowiedzia standardu. W ogole nie chce mi sie wchodzic do gry teraz. Ale przez te cholerne nagrody za ranked czuje sie zobligowany do grindu do tej cholernej 5 rangi, ale w tym miesiacu mozna pier.dolca dostac z tym cancer ladderem. Biore freeza, trafiam druida. 3 razy z rzedu. Biore zoo - priest albo sekret(pipi). Powrot na freeza - ResidentSleeper warrior. Po 30 minutach takich "przygod" na laderze dostaje tilta i zamkykam gre w pisdu. Co dojde do 6 rangi to spadam na 8. W ubieglym miesiacy winstreak z 13 na 5. No nic, w miedzyczasie gram areny i zbieram pakiety. Obecnie mam juz pond 30 odlozone i 3k golda. Ciekawe ile uzbiera sie do nowego patcha. Zrobi sie duzy opening paczek Edytowane 23 lutego 20169 l przez smoo
Opublikowano 23 lutego 20169 l plot twist: przed ogloszeniem tez byl ten sam cancer ladder a tempo storm meta snapshot wyglada tak samo jak przed ogloszeniem nie widze zwiazku dzisiaj jak gralem to trafilem combo priesta z dhjinami, deathrattle rogue, agro shamana, 2 tempo magi i midrange paladyna na divine shieldach. imo bardzo dobrze ze to oglosili wczesnie a nie ze ktos wywalilby caly gold na gvg i naxx albo caly dust na deck ktory przestanie dzialac bo core mu wyleci z rotacja.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Umiesz czytac ze zrozumieinem? Napisalem, ze przez to ogloszenie nie chce mi sie grac w ogole w HS w obecnej formie. To ze lader byl z(pipi)any nie ma z tym nic wspolnego. Widze, ze lubisz sie napinac w tym temacie, ale na dluzsza mete to nie jest zabawne. Loltempostorm. Jedyne w czym maja tamtejsi "experci" racje w tym snapshocie, to ze druid jest broken ale o tym wie kazdy od 2 lat conajmniej. Jak patrze na ich decklisty to mi sie smiac chce, szczegolnie na freeze magu.
Opublikowano 23 lutego 20169 l napinac? you fukin wot m8? a decklisty to nie wymyslaja sobie sami tylko biora od ludzi ktorzy danym deckiem cos osiagneli np wbili top10 legend na (obecna wersja freeza koles wbil top1)
Opublikowano 27 lutego 20169 l Ok zacząłem sobie pogrywać i mam problem. Zainstalowałem grę na telefonie i założyłem konto. Niemniej problem w tym że nie mogę dodawać znajomych. Nawet jak na tych samych danych loguję się na battle.net to nie mam hearthstone w gierkach ani friendlisty. HALP
Opublikowano 27 lutego 20169 l w jaki sposob nie mozesz dodawac znajomych? tych co spotykasz w grze czy masz na mysli ze znajomy dal ci mail zebys go dodal? ze sie logujesz na bnet i nie widzisz hearthstone brzmi zbyt dziwnie. instalowales przez te strone? http://eu.battle.net/hearthstone/en/
Opublikowano 27 lutego 20169 l nope instalowałem przez google store na tel i nie mam tej gierki po zalogowaniu ba battle net Co do dodawania znajomych na tel to już sobie poradziłem
Opublikowano 27 lutego 20169 l jedyne co mi przychodzi do glowy to ze sie logujesz na rozne regiony na tel i bnet
Opublikowano 1 marca 20169 l Nowy sezon (oby ostatni w starym formacie), nowe fascynujace rozgrywki na ladderze https://www.youtube.com/watch?v=66BFOm3Btyc
Opublikowano 5 marca 20169 l czyzby ulduar? czy caly expand z old gods theme. Edytowane 5 marca 20169 l przez Gattz
Opublikowano 11 marca 20169 l Przypominam, ze dzis o 19:00 stream z ujawnienia nowego dodatku. https://www.twitch.tv/playhearthstone Premiera koniec kwietnia/ początek maja Edytowane 11 marca 20169 l przez smoo
Opublikowano 11 marca 20169 l Czy cthun to wielka fioletowa (pipi)? Czy ktos z entuzjastow uniwersum moze potwierdzic?
Opublikowano 11 marca 20169 l Cthun to najtrudniejszy boss z wowa, którego nie powaliła chyba żadna gildia przed nerfem
Opublikowano 12 marca 20169 l warto wspomniec ze choc dodatek bedzie pozniej niz sie spodziewano to jednak dodatkowe deck sloty dadza juz w poniedzialek i zalogowanie sie w czasie "okresu promocji" da nam 3 darmowe pakiety i legende C'Thun za darmo. (kiedy to jest nie wiadomo ale ta legenda jest silna i napewno powstanie na niej control) Edytowane 12 marca 20169 l przez Gattz