Gość Orzeszek Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) Mi tam sie pomysł podoba. Za hajs nie będę grał na 100% ale za golda chętnie z racji ze aren nie gram. Nzoth chatun rogal czeka już. Edytowane 18 października 2016 przez Orzeszek Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Ostatnio niewiele gram, nie słyszę nic o tym, co się dzieje w grze. Chyba więc za wiele się nie zmieniło po tych kilku zmianach w kartach. Ale dziś po arenie odkryłem, że internety nie kłamią i faktycznie można mieć takiego fuksa z jednym pakietem... To znaczy w sumie żadnej z tych kart nie używam, ale wiadomo pył cnie. Dzisiaj nowy patch, największa zmiana to chyba nowe questy - i dla mnie fakt, że już teraz karty z Karazanu nie są częstsze na arenie. Tymczasem podobno za tydzień podczas Blizzconu ma zostać pokazane nowe rozszerzenie. Aha, jest też zabawa z tymi mistrzostwami. Otóż na stronie Blizzarda można wytypować swojego zawodnika i za każdą jego wygraną dostanie się paczkę. Nie mam pojęcia o tych kolesiach, ale postawiłem na faceta o pseudonimie Breath. Bo Breath to za(pipi)isty nick. Edytowane 21 października 2016 przez ogqozo Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Na reddicie pisali ze jest jeszcze jedna istotna zmiana nie opisana w patch notes - ponoc win streak na ladderze aktywuje sie po 2 winach a nie po 3 jak wczesniej. Jeszcze tego nie sprawdzalem ale jesli to prawda to zmiana bardzo na plus. Nowe questy srednio mi sie podobaja, dla mnie granie 75 batttlecries albo kilka dziesiat mulrokow to mordega szczegolnie jesli gierke odpala sie na 20-30 minut dziennie. A co do obstawiania mistrzostwo, to jak dla mnie na zwyciestwo zasluguje Amnesiac, Hippi albo Naiman - ewentualnie zaskoczyc moze Pavel. Ale to turniej a nie zmagania laderowe, wiec obstawiam tych 3 pierwszych (zaglosowalem na Amnesiaca) Przy okazji warto nadmienic, ze pakiety wpadna na wszystkie serwery aktywne na danym koncie. Edytowane 21 października 2016 przez smoo Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 zdaje sie ze wprowadzili tez nagrode dla nieaktywnych graczy w postaci 3 achievmentow po 3 paczki kazdy. nie jest wiadomo ile trzeba nie grac ale jest wiadomo ze sie nie oplaca przerywac grania Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) powrót mechów? tęskniłem nie bardzo. A bardziej poważnie czekam, ciekawe czy to przygoda czy już duży dodatek. małym drukiem na pocztówce: The word "safe" is not meant to constitute a binding agreement and does not imply safety, security, protection, preservation, peace of mind, confidence, reliability, dependability or trustworthiness" "Mayor Noggenfogger is not responsible for any accidents, burglaries, thoughtsteals, mind visions, hellfires, vanishes, whirlwinds, revenges, lightbombs, elemental destructions, excavated evils, consecrations, holy novas, flamestrikes, demonwraths, starfalls, shadowflames, swipes, explosive traps, arcane explosions, brawls, DOOM!s, lightning storms, blizzards, twisting nethers and other Acts of Old Gods, magical mayhem or disfigurement that may ensue." "No beasts, demons, dragons, moths, murlocs, pirates or totems were harmed, abused, disfigured, dismembered, declawed, detailed, decommissioned, exorcised, disarmed or toppled in the creation of this postcard." "We take no responsibility on the claims made on this souvenir of propaganda, or any predictions, suppositions, predictions, prophecies, harbingers, omens, portents or conclusions that may arise." Edytowane 24 października 2016 przez Orzeszek Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 To bedzie duzy dodatek z pakietami. W sumie nie sadze, ze wlasnie poznalismy nazwe dodatku - to raczej teaser announcementu zapowiedzi. Moze bedzie to jakis Raid zwiazany z Gadzetanem? (Nie gralem w wowa wiec nie znam sie ;p) Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) W sumie to dzisiaj wyhaczyłem w paczce kolejnego epika i legendę i tak patrzę... no kurde, mam prawie wszystkie karty Starych Bogów. Brakuje trochę legend i epików, ale nawet nie tak wiele. Zresztą ostatecznie tylko kilka legend okazało się specjalnie przydatnych. To chyba czas na nowe rozszerzenie, gdzie znowu - wszyscy się dawno znudzą nowymi kartami, gdy ja za darmoszkę powoli je będę zbierał. Chociaż nie wiem, co te nowe karty mogą wnieść. Pisałem to już dawno temu, zwłaszcza po Lidze Odkrywców, gdzie wprowadzono kilka wyjątkowo wpływowych legend (ale zauważmy - nawet w ich przypadku, obecnie wszystkie z nich są używane w grze na serio naprawdę rzadko, nie mają startu do topora 3/2, niedocenianego początowo totem golema, który po prostu niszczy siłą, itp.). Na tyle prosta gra - nie wiem, co jeszcze może wnieść, jakie karty, bez dodawania nowych zasad, elementów, żeby coś się znaczącego działa. Zostaje oczywiście tzw. power creep. Bo tak ogólnie - ostatnia przygoda miała jak dla mnie dość niewielki wpływ na to, jak się gra. Także celebrowane nerfy za wiele nie zmieniły. Nadal szaman rządzi. I właśnie mocniejsze karty oczywiście są na to receptą. Nie będzie to cieszyć ludzi, ale na pewno będą nowe karty do zebrania. Nowe zadania? Już nie jestem ich fanem. Dostałem: zagraj 20 stronników z prowokacją. Tak patrzę, kurczę, z moimi taliami to nie mam żadnej, gdzie by było ich sporo, to mi zajmie wiele dni... Losuję jeszcze raz. Co wypada: zagraj 75 murloków. Ech... To uczucie jak rzucasz murloki w skleconej w 30 sekund talii typu "nie mam pojęcia, co robię", ale czasem zbliżysz się do zwycięstwa i koleś srogo rozmyśla, jak tu wybrnąć z tej twojej przewagi... Ok, wygrałem kilka meczów tym szajsem na 11. randze. Piękna, śmieszna sprawa. Jednak te questy to może był dobry pomysł. Edytowane 27 października 2016 przez ogqozo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 kolejna zajawka, pojawiło się też kilka grafik (kart?) powinien być gobliński barman talan i jego napitki (jak widać na grafikach) 4 różne drinki pewnie działa coś na zasadzie xaril-a rogala Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 ludzie wola raczej okreslenie: spare parts dopatruja sie wszedzie drugiego gvg zapominajac ze problemem tego dodatku nie byl theme tylko balans Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 od chochlikozy jeszcze dupa mnie boli. Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Oglądacie mistrzostwa świata ? Wczoraj same pewniaki Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 gratki człowieku. Nawet nie wiedziałem, że takie rzeczy można obstawiać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 dobra, to dzisiaj na co stawiać xd? czuję PINIONDZ w tej niszy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 karmaster daj typy :obemi: Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 (edytowane) Ja dziś mam tak: Za końcówkę z wygranej Może być ciężko bo np. Thijs taki niby mega faworyt ale ciężko ocenić potencjał Chińczyka, który jest jego przeciwnikiem (wczoraj obaj Chińscy gracze najlepiej grali ale jeden miał straszny niefart z DrHippi) Znając życie to jak wczoraj 4/4 to dziś 0/4 Edytowane 27 października 2016 przez karmaster Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 widze, że zasada w e-sporcie stawiaj na chińczyka zawsze aktualna Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 dzięki, skleję z tego coś Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Czekaj, przecież podobno Hearthstone to czyste "RNG". Jak można typować wynik losowania? A po drugie, czemu żeś nie powiedział cwaniaku przed turniejem, że Breath przegra, żebym nie stawiał na niego? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 no trochę totolotek, tylko mniej piłeczek z cyferkami Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 No kur.wa wczoraj jeden mecz tego OmegaZero i DdaHyoni to parodia była.Omega zero chyba dwa razy dzięki Yoggowi wygrał,a drugiemu Yogg po pierwszym spellu zmienił się w prosiaka xD Beka była fch.uj a czat pękał xD Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Dr Hippi to chyba 3 mecze wygrał na farcie, raz dzięki Yoggowi, raz Fireball z top decku i raz chyba przez trzy tury Breath nie dobral nic do zabicia a miał sporo możliwości. Taka gra, ja tam typuje for-fun, a że siadło to będzie na gierki Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 ok postawiłem 10zł, 96zł do wyrwania XD Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 widze, że zasada w e-sporcie stawiaj na chińczyka zawsze aktualna Zdecydowanie prawda w przypadku gierek, w ktorych decyduje przede wszystkim skill, Takze w HS bym byl ostrozny Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 (edytowane) jak na pewniaki to wysokie kursy. cwiercfinalow lola nawet nie obstawialem bo za 10zl bylo do wygrania 11 niecale ps. niektorzy zgaduja ze ten unbreakable bank z gadgetzan to zapowiedz nie dodatku a heroic brawla i tym bankiem bedzie wlasnie 12 winow. co jak co ale wow ma na tyle rozlegly swiat ze nie musza i nie powinni znowu wchodzic do tej samej tematyki co byla w gvg. Edytowane 27 października 2016 przez Gattz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi