Skocz do zawartości

GTA V - Freeroam

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tracicie czas w grze, gdy nie wypełniacie misji, nie szukacie znajżdżek itp? 

Sam po prostu czerpię ze świetnie odtworzonego świata gry. Bujam się jakąś szybką furą po trasach pozamiejskich podziwiając grę świateł, pogodę, naturę i rednekowych debili. Skakanie pickupem po wydmach też jest niezłe. 

Oprócz tego Allah Akbar w centrum Los Santos, wkurzanie gangów fakersem z fury, standardowy survival w jakiejś dobrze ukrytej miejscówce przed goniącymi nas psami i poginanie szybką furką przez miasto bez hamowania. 

Ostatnio też latam po dachach ala parkour... śmiesznie się to kończy. Dajcie więcej, może ktoś mnie zainspiruje do czegoś nowego. 

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaczajam sie z kijem golfowym przy bankomacie i napier.dzielam ludzi po odebraniu swiezej gotóweczki; szukam delikwenta na skuterze wodnym - podplywam, zdejmuje z pojazdu i kosa w pluco czy ostatnio skok+kółko i skoki na banie w znaki, pojazdy, z górki czy do wody na plecy... jest tego mnostwo, a samo 45h przy wykonanych 15 misjach glownych tylko to pokazuje.

Opublikowano

Ostatnio przez 2h chodziłem sobie Trevorem i uderzałem z dyńki w przeszkody (skok + punch). Ten plask i krzyk bólu... Najlepiej robić zeskakując ze schodów w mieszkaniu Mike'a i uderzając dynią o sufit. Od razu orzeł murowany.

Opublikowano

-Biorę szybkiego furacza i robię objazd całego obszaru, słuchając przy tym West Coast Classics

-Jeżdżę sobie i szukam randomowych zdarzeń, pełno tego jest

-Biorę samolot i latam nad mapą szukając ciekawych miejscówek z dala od głównych miejsc

-Pływam skuterkiem, robię zadymę przy brzegu i uciekam policji

-Wyczajam konwoje z kasą i obrabiam ich gdy idą do bankomatu

-Chodzę pieszo po górach i obserwuję turystów

-Szukam postaci które tylko gadają o czymś, np. starsza babka która grała kiedyś w filmach wspomina złotą erę Vinewood

Opublikowano (edytowane)

- Jeżdżę do okoła mapy, szukając jakichś easter eggów.

- Szukam ufo :D

Jak na razie znalazłem 3 statki

EDIT: Już 4! :D

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Ja się po prostu bujam po chodniku i wszystkich zaczepiam. Jawnie, połowa miasta jest ze mną na yo - zaje*iście, nikt nie ma prawa mnie ruszyć ^^.

Raz nawet jakaś policjantka zamiast mnie aresztować, to do mnie uderzała, hehe.

Opublikowano

tuninguje motor i smigam po kanale cwiczac backflipy. udalo sie zrobic dwa podczas jednego wybicia. gdy nadejdzie multi zbieram ludzi do wspolnego czesania flipow, grindow, wheelie itd. bedzie mozna robic fajne fotki :)

Opublikowano

tuninguje motor i smigam po kanale cwiczac backflipy. udalo sie zrobic dwa podczas jednego wybicia. gdy nadejdzie multi zbieram ludzi do wspolnego czesania flipow, grindow, wheelie itd. bedzie mozna robic fajne fotki :)

Polecam jeszcze wschodnią ścianę góry Jozuego czy Jozjasza - zdaje się, że jedno z niewielu miejsc gdzie można zrobić frontflipa.

Opublikowano

Na północny wschód od Los Santos jest zapora ze sztucznym zbiornikiem wodnym. Nie ma tam praktycznie żadnych misji, ale miejscówka jest wyczesana jeżeli chodzi o freeroaming. Jakby ktoś szukał czegoś do roboty ... 

• Plusik 1
Opublikowano

Mam nową zabawe xD łapie samochody na hak z helikopterem i zrzucam je na cysterny :P

To jest ten wojskowy helikopter ze strony?

Opublikowano (edytowane)

OOO to świetnie. Myślałem że to tylko powolny helikopter za dwa miliony. Już zamawiam :P

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Ah, driftowanie muscle carem na piaszczystych drogach. <3

Normalnie sceny niczym z F&F4. :D

Opublikowano

Wczoraj organizowałem walki psów. Człowiek kontra pies. Koksu kontra pies. Policjant kontra pies. Żołnierz kontra pies. Dzisiaj zaaranżuję z pumą i rekinem, fajnie będzie..