Skocz do zawartości

Ar no Surge (GUST, PS3)

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że gra to praktycznie to samo co Ar Tonelico więc trzeba będzie kupić. Obejrzałem jakiś 11 minutowy gameplay i wszystko wygląda spoko tylko niepokoją mnie te dziwne interakcje z półnagimi laskami. No i te tekstury w tle rodem z początków psx, szczegół ale przecież to wygląda tragicznie. No i liczę na bohaterów bardziej jak w AT2 niż AT3, w tej pierwszej miałem wrażenie, że postacie były nieco doroślejsze przez co ciekawsze. W trójce taka Saki już była zbyt przesłodzona jak dla mnie.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

no i zapowiedzieli port delux z dodatkami na vite - premiera w KKW 2 pazdziernika

Jest cos o Europie albo chociaz US?

Opublikowano

no i zapowiedzieli port delux z dodatkami na vite - premiera w KKW 2 pazdziernika

Jest cos o Europie albo chociaz US?

Nic nie powiedzą  aż nie wydadzą wersji na PS3. To co zapowiedzieli do PSVity to jest jako DLC w PS3. Zresztą mają jeszcze do wydania Atelier Ayesha PLUS :D .

Opublikowano (edytowane)

No tydzien temu bylo info w aktualizacji ze wraz z nia bedzie do kupienia rorona plus dla vity i ps3 a do teraz jej nie widze w sklepiku.

Juz widze ze chyba patrzylem na rozpiske z US:)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Rorona plus wyszła na obu konsolkach jednocześnie  tez w Japonii. Przecież Tecmo Koei wydaje tłumaczenia w identycznej kolejności co w Azji. Zresztą jak nie wydadzą Ciel noSurge najpierw to będzie siara - bez znajomości tego nawet niema co  zaczynać gry w Ar noSurge.

Opublikowano

No ale chodzi mi o Europejski store ze u nas jej nie ma do kupienia. A wydawalo mi sie ze miala byc jakos nie?

• 3 tygodnie później...