erix 303 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Co myślicie o takim rozwiązaniu ? Na co ewentualnie zwrócić uwagę przy takim wariancie ? Wpadł mi w oko taki model np http://tinyurl.com/p3o6q4x Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Wielkiej filozofii chyba nie ma. Współczesne TV to są monitory z wbudowanym tunerem. Poczytaj czy nie ma opóźnień jeśli masz zamiar grać w szybkie gry i tyle. Rozumiem, że głównym zadaniem jednak będzie oglądanie telewizji. Cytuj
erix 303 Opublikowano 24 września 2013 Autor Opublikowano 24 września 2013 (edytowane) Glowne zadania to tv, filmy i granie. Zalezy mi tez , zeby dalo sie na czyms takim komfortowo pracowac od czasu do czasu i tu mam dylemat - bo np 27 monitor rowniez LG kosztuje 100zl wiecej niz taki TV 32 (oba IPS) i zastanawiam się czy są jakieś istotne różnice techniczne między tymi sprzętami skoro za defakto mniejsza matryce ktora na papierze jest tym samym trzeba dodatkowo doplacac. Edytowane 24 września 2013 przez erix Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 ogólnie monitor od TV różni się przede wszystkich rozmiarem piksela, w przypadku filmów i gier nie ma to większego znaczenia, ale w przypadku używania TV jako monitora może to przeszkadzać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi