Janush 224 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Premiera GTA 5 już za nami, wiele osób zdążyło ukończyć główny wątek i pragnie więcej I na 99% dostanie, gdy ukaże się pierwsze rozszerzenie do gry. Tak, więc mam do was pytanie: Co chcielibyście zobaczyć w pierwszym DLC fabularnym do GTA 5 ? Jakie macie pomysły na fabułę, jakich elementów chcielibyście dostać więcej itd. Ja osobiście mam trzy pomysły. Pierwszy jest związany z Franklinem i nielegalnymi wyścigami. Fajnie, jakby ten element mocno rozszerzyli, dodali nowe auta, części, ewentualnie zmienili troszeczkę model jazdy tak, jak motory w dodatkach do gta 4. Całość oprawiona w jakąś fajną fabułę, ogólnie coś ala za szybcy za wściekli tylko mniej wieśniackie hehe Druga propozycja jest związana z Trevorem i tym co robił na wsi/pustyni zanim dowiedział się, że Michael, jednak żyje. Ostatni i według mnie najciekawszy pomysł to coś w stylu dodatku z zombiakami do red dead redemption, ale w świecie gta. Przejeżdżanie opancerzonym wozem w nocy przez miasto przez chmary zombi do bazy, jakiejś miejscówki z bronią albo szpitala z lekarstwami, ogólnie poczucie osaczenia i dramatu całego przedsięwzięcia to świetna sprawa Do tego jakieś świetne nowe postacie poboczne, fajne filtry graficzne, jakaś muzyczka grająca w tle, nowe kody i bronie i mnie nie ma ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No dla mnie UN do RDR było średnie, ale chętnie obczaiłbym wersję w LS z Trevorem na czele jakiegoś tarana. Chciałbym też rozszerzenia wątku postaci z 4, która pojawia się w V, chyba nie muszę pisać o kogo chodzi, każdy zainteresowany wie. Tak w ogóle to gdzieś czytałem, że na początku gry mieliśmy zaczynać w Hotelu, a zaczynaliśmy od razu w posiadłości. Może zrobią wątek z tym, zanim Michael wprowadził się do posiadłości i był na początku programu ochrony świadków? Przygarnąlbym. W sumie ch.uj, czego nie zrobią to i tak kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 undead było fantastyczne :3 tylko że w los santos byłoby troszke trudniej z taką ilością zombiaków,już w rdr w tym kanionie było z 10fps jak się tam wbiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) UN w RDR było super ale błagam, tylko nie znowu zombie To już jakieś tematyczne dlc coś w stylu ''The Zodiac Tournament'' w Sleeping Dogs (takie Wejście Smoka do potoka : ) Edytowane 28 Września 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Z zombiakami to mogą się gonic. Nie cierpię tej tematyki i byłem strasznie zawiedziony, gdy dowiedziałem się że właśnie o zombiakach będzie traktowac jedyne poważne DLC do RDR. Myślę, że na dodatek z jedną postacią z podstawki nie ma raczej co liczyc. Jak już to przygotują scenariusz dla wszystkich trzech, ewentualnie dostaniemy pod swoje stery całkiem nowych bohaterów, z czego chyba bym się najbardziej cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksips1 32 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Motyw z zombiakami byłby jak najbardziej za(pipi)isty - klimacik State of decay x100 Na taką grę czekam od czasu ukazania się Resident Evil Dzisiaj pobawiłem się chwilę radiowozami + Majkelem w mundurze drogówki. Wcale bym się nie obraził na jakieś DLC pokazujące całą historię od strony Dave'a albo Stevena (lub innego przedstawiciela FIB) Edytowane 28 Września 2013 przez ksips1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) @maciucha: Albo trzy drogie DLC Szaczynk $$$ Edytowane 28 Września 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Sądzę, że pomysł na 4 postać jest jak najbardziej na miejscu. W kółku wyboru postaci mamy puste miejsce na dole (nie sądzę, żeby było ekskluzywnie zarezerwowane do postaci z multi, odpowiadając na plotki krążące przed premierą). No i oczywiście dużo mówi się o nowych misjach w North Yankton. Już w creditsach widać główną ulicę miasteczka (niegrywalną w linii fabularnej). No i oczywiście popieram przedmówców. Zombie stanowczo mówimy NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Nowy bohater, Las Venturas wielkosci porownywalnej do Los Santos, 30 misji fabularnych z czego ze 3 conajmniej napady na kasyna. DO IT. Ale North Yankton tez byloby super. Aha I jakie plotki Raju? Edytowane 28 Września 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Było oficjalnie mówione, że miejsce na dole jest dla postaci z multi, bo w GTA V będzie można dynamicznie się przełączać, wystarczy w singlu wybrać naszą postać i gra automatycznie załącza multi, kilkadziesiąt sekund i multi jest załadowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 wątpie żeby dodali nowe miasto, to jednak w cholere roboty, o wiele łatwiej zmienić nieco klimat obecnego terenu np właśnie na klimat apokalipsy z zombiakami, mimo że ten temat już sie nieźle przejadł to akurat w świecie GTA mogło by to wyjść bardzo fajnie, jednak troche wątpie czy zrobią znowu to samo (to co bylo w rdr) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ale świetnym pomysłem byłaby jakaś mini wojna z udziałem merryweather albo zamieszka na wielką skalę Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Też myślałem od DLC LAs Venturas (z kasynami) chociaż w postaci niewielkiej wyspy. Ale biorąc pod uwagę jakość DLC do 4 (lepsze niż podstawka) to jestem spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 oby sie nie skonczyło na tym, że jedyne DLC jakie dostaniemy to te do multi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Online póki co ma szansę na jakieś DLC. Co do singla to sam nie wiem. Dużo roboty. Mnie marzy się tryb z zombiakami, może być właśnie do multi ala DAYZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Skoro w produkcję GTA V zaangażowanych było tyle studiów to na pewno mniejsze będzie kleić DLC do multi, a North będzie szykować jakieś tłuste DLC do singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komar 8 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jeżeli powstanie jakieś DLC, to na pewno nie opowie dalszego ciągu wydarzeń po zakończeniu (prosta rzecz -> były trzy diametralnie różne), tylko pewnie znowu zrobią myk jak w GTA IV i opowiedzą historię równolegle z perspektywy innych postaci. Opowieść o ich dawnych napadach by nie przeszła z powodu konieczności zupełnie nowej mapy do gry (NY i inne). Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) za zombie jestem jak najbardziej na tak, zrobią też dlc gdzie zagramy jakąś postacią na którą nie zwróciliśmy za bardzo uwagi podczas przechodzenia singla (patrz napad na bank w GTA IV i luis lopez) Edytowane 29 Września 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 GTA V jest tak rozbudowane, angazuje taka rzesze bohaterow 2 planu, ze dlc moga wychodzic raz na rok do premiery Gta 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 zwiazane z wiezieniem/baza wojskowa/merryweather Cytuj Odnośnik do komentarza
mariopim 6 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) O UFO mogli by coś zrobić, był by super klimat Edytowane 1 Października 2013 przez mariopim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
brazylianwisnia 1 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pewne jest to ze nie bedzie fabularnego duzego DLC..To powiedzial sam szefo Rockstar.Okazalo sie to dla nich nie oplacalne i zajelo bardzo duzo czasu.Gdyby nie te 2 DLC GTA V zostaloby wydane w 2012 roku.Gdyby nie problemy z LA Noir i pomoc przy RDR gra ukazalaby sie w 2011 roku.Ale byly zapowiedzi ze nie beda robic nowego DLC tylko jakies mniejsze.podejrzewam ze dorzuca z 4 napady do singla zajmujace z 3 godzinki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No to troszkę kicha. Ale jeżeli GTA 6 ma się dzięki temu ukazać rok albo 2 lata wcześniej to jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Niech porobią mody i nakładki na tą grę np cos w stylu DayZ . Surwiwal w tak duzym miescie , za kazdym rogiem tłumy zgniłkow ,ucieczka w gory ... Widzę to oczyma wyobrazni . Do tego walki w coop-ie i przedzieranie sie czym popadnie z punktu A do punktu B np w celu dotarcia do czołgu, lub smigłowca ... Ogromny potencjał się tu otwiera . Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Mam nadzieje, ze do tej czesci bedzie jakies wieksze DLC i zostanie wydane na plycie bo osobiscie nie kupuje zadnych dodatkow w wydaniu cyfrowym, oby wydali to tak jak Undead Nightmare czy Episodes From Liberty City na plycie i tyle, ktore oczywiscie kupilem w fizycznej formie. Edytowane 14 Października 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi