Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Wiadomo, jak cie widza tak cie szanuja a psiochy mokna. W tym topicu wrzucamy zdjecia swoich ulubionych wariantow ubioru. Uprasza sie o nie spamowanie i krotki opis gdzie mozna zakupic poszczegolne czesci garderoby. 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 jedyny słuszny fit dla Trevora Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) Michael - fioletowy garnitur z zieloną podszewką i bladoróżową koszulą z Ponsonbys. Franklin - jasnoniebieska koszula z podwiniętymi rękawami (Ponsonbys), beżowe dżinsy (Suburban), czarne Brogsy (Suburban), diamentowe kolczyki (Ponsonbys). Trevor - seledynowe polo (Ponsonbys), szare spodnie robocze (Binco). Edytowane 29 września 2013 przez Rozi Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 września 2013 Autor Opublikowano 30 września 2013 Chlopaki ale wezcie jakims aparatem robcie foty albo skrinszoty bo nie taka byla idea topicu. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Michael - fioletowy garnitur z zieloną podszewką i bladoróżową koszulą z Ponsonbys. Franklin - jasnoniebieska koszula z podwiniętymi rękawami (Ponsonbys), beżowe dżinsy (Suburban), czarne Brogsy (Suburban), diamentowe kolczyki (Ponsonbys). Trevor - seledynowe polo (Ponsonbys), szare spodnie robocze (Binco). Polecam dorzucić jakieś diamentowe kolczyki Franklinowi w Ponso Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Michael - fioletowy garnitur z zieloną podszewką i bladoróżową koszulą z Ponsonbys. Franklin - jasnoniebieska koszula z podwiniętymi rękawami (Ponsonbys), beżowe dżinsy (Suburban), czarne Brogsy (Suburban), diamentowe kolczyki (Ponsonbys). Trevor - seledynowe polo (Ponsonbys), szare spodnie robocze (Binco). Polecam dorzucić jakieś diamentowe kolczyki Franklinowi w Ponso No przecież napisałem, że są XD Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) W co sie ubrac ?Franklinem tank top i jeansy + czapeczka z logo Los Santos, Michaelem jakis letni stroj - koszula/koszulka + spodenki w zestawie z klapkami, a Trevorem jakies zwykle jeansy i koszulka bez napisow. Dla mnie tak klasycznie to wyglada, pasuje mi to do danych postaci. Edytowane 1 października 2013 przez saptis Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 może zamiast pisać to byscie wrzucili fotki? fotki to jedyny sens tego tematu chociaż tak naprawde myśle że ten temat lepiej sie sprawdzi w kwestii chwalenia sie swoimi postaciami w multi, bo w singlu to każdy widział ubrania i wiadomo czego sie spodziewać po każdym z bohaterów Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2013 Autor Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) To niech jakis mod go zamknie w cholere. Idea przyswiecala mi sluszna. Edytowane 1 października 2013 przez 2razyjot Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Od dziś GTAV ma swojego Chucka Norrisa Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Franklina ubieram w ciuchy które sam był założył, swetry, tshirty, bluzy z kapturem, dres/dżinsy, ogólnie młodzieżowy look, nie lubię koszykarskich podkoszulek Michael to głównie garnitur lub sama marynara, ewentualnia combo koszula + tshirt Trevor to kurtki, czasem same t-shirty albo bezrękawniki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 A to moi menżczyźni: Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 slabi na maxa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 No lepiej naje.bać niepasujących do siebie ubrań i Trevora w sukience XDDDD Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 Tylko Franklin spoko Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 No lepiej naje.bać niepasujących do siebie ubrań i Trevora w sukience XDDDD stwierdzam tylko, ze nie postarales sie. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 To w sumie bardziej nadawałoby się do tematu co mi się nie podoba, ale w(pipi)ia mnie to, że po przełączeniu się na inną postać ma ona na sobie jakiegoś randomowego fita zamiast tego, w co była ubrana kiedy poprzednio nią kierowaliśmy. 4 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 października 2013 Autor Opublikowano 18 października 2013 W ogole tak jak gra podoba mi sie kosmicznie tak te drobne i malo istotne wpadki strasznie mnie draznia. Ej ja dalej jej nie skonczylem, z tydzien nie gralem. Moze na weekend przysiade. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi