Skocz do zawartości

GTA V - w co sie ubrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, jak cie widza tak cie szanuja a psiochy mokna. W tym topicu wrzucamy zdjecia swoich ulubionych wariantow ubioru. Uprasza sie o nie spamowanie i krotki opis gdzie mozna zakupic poszczegolne czesci garderoby.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Michael - fioletowy garnitur z zieloną podszewką i bladoróżową koszulą z Ponsonbys.

Franklin - jasnoniebieska koszula z podwiniętymi rękawami (Ponsonbys), beżowe dżinsy (Suburban), czarne Brogsy (Suburban), diamentowe kolczyki (Ponsonbys).

Trevor - seledynowe polo (Ponsonbys), szare spodnie robocze (Binco).

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Michael - fioletowy garnitur z zieloną podszewką i bladoróżową koszulą z Ponsonbys.

Franklin - jasnoniebieska koszula z podwiniętymi rękawami (Ponsonbys), beżowe dżinsy (Suburban), czarne Brogsy (Suburban), diamentowe kolczyki (Ponsonbys).

Polecam dorzucić jakieś diamentowe kolczyki Franklinowi w Ponso :D

Opublikowano

Polecam dorzucić jakieś diamentowe kolczyki Franklinowi w Ponso :D

No przecież napisałem, że są XD

Opublikowano (edytowane)

W co sie ubrac ?
Franklinem tank top i jeansy + czapeczka z logo Los Santos,

Michaelem jakis letni stroj - koszula/koszulka + spodenki w zestawie z klapkami,

a Trevorem jakies zwykle jeansy i koszulka bez napisow. ;)

Dla mnie tak klasycznie to wyglada, pasuje mi to do danych postaci.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

może zamiast pisać to byscie wrzucili fotki?

fotki to jedyny sens tego tematu

chociaż tak naprawde myśle że ten temat lepiej sie sprawdzi w kwestii chwalenia sie swoimi postaciami w multi, bo w singlu to każdy widział ubrania i wiadomo czego sie spodziewać po każdym z bohaterów

Opublikowano

Franklina ubieram w ciuchy które sam był założył, swetry, tshirty, bluzy z kapturem, dres/dżinsy, ogólnie młodzieżowy look, nie lubię koszykarskich podkoszulek

jC2XOXy.jpg

Michael to głównie garnitur lub sama marynara, ewentualnia combo koszula + tshirt

wuK0PoD.jpg

Trevor to kurtki, czasem same t-shirty albo bezrękawniki.

Qz8LapA.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To w sumie bardziej nadawałoby się do tematu co mi się nie podoba, ale w(pipi)ia mnie to, że po przełączeniu się na inną postać ma ona na sobie jakiegoś randomowego fita zamiast tego, w co była ubrana kiedy poprzednio nią kierowaliśmy.

• Plusik 4