wolek92 4 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 (edytowane) W stacji kolejki górskiej na Mt. Chiliad można zaobserwować fresk: Wiadomo, że po zdobyciu 100%, będąc o 3 w nocy na szczycie Góry jesteśmy świadkami pojawienia się statku UFO.Wiemy też, że w Los Santos można znaleźć inne latające spodki, a także wraki w oceanie. Czy ta sprawa nie jest jeszcze rozwikłana? Może odkryto dopiero rąbek tajemnicy. Co sądzicie? edit: wiem, że pojawiały się posty o tym w innych tematach, ale fajnie byłoby to zebrać w jednym miejscu Edytowane 30 września 2013 przez wolek92 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dobre a taki ufolowe klimaty to lubie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Kurde może o 3 w nocy, pojawia się jakieś tajemne wejście to tych korytarzy ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Na GTA Forums byl obszerny temat poswiecony temu watkowi, wielu graczy sugerowalo, ze gdzies w grze ukryty jest Jetpack - widoczny zreszta na powyzszym rysuknu. Tematy zostaly zamkniete bo Jetpacka nie odkryto, a teorii pojawialo sie wiele.Ciekawy ten rysunek, w grze znajduje sie wiele sekretow, mam nadzieje, ze Jetpack jednak jest bo w San Andreas swoje na nim przelatalem. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 1 października 2013 Autor Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Najtmer już wrzucał mniej więcej od 17:20, obejrzyjcie. Nałożyli fresk na mapę San Andreas. Co chwilę ktoś pisze, że coś odkrył (np. o tych koktajlach Mołotowa), w trybie fabularnym nie korzystamy z tej broni, a podobno jest ona dostępna. Fajnie jakby tajemnica Góry nie byłaby jeszcze odkryta (po już tylu dniach ) Edytowane 1 października 2013 przez wolek92 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ja mam nadzieje, ze Rockstar ukrylo w grze cos wiekszego - konkretnie schowany sekret na wzor tego z Batman: Arkham Asylum. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Najtmer już wrzucał mniej więcej od 17:20, obejrzyjcie. Nałożyli fresk na mapę San Andreas. Co chwilę ktoś pisze, że coś odkrył (np. o tych koktajlach Mołotowa), w trybie fabularnym nie korzystamy z tej broni, a podobno jest ona dostępna. Fajnie jakby tajemnica Góry nie byłaby jeszcze odkryta (po już tylu dniach ) 19:30 nie oglądam dalej, chce to zobaczyć na swoim tv powiedzcie mi tylko czy trzeba tam być całą trójką i czy trzeba mieć 100% czy tylko wszystkie misje ukończyć E: Dzięki Colin :* Edytowane 1 października 2013 przez Yakubu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Koktajle Mołotowa są normalnie do znalezienia, żaden sekret to nie jest. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Yakubu -wystarczy w pojedynkę, 100%. Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) Jak ja kocham takie klimaty:D Mam nadzieje że ten fresk rzeczywiście i jego tajemnica zostanie odkryta przez kogoś dopiero po długim czasie Wiadomo coś więcej już o tym fresku? Pierwsze co mi się skojarzyło jak to zobaczyłem ten fresk to to że być może przedstawia kontur którejś z gór w grze. Jeżeli tak to owa góra może mieć w połowe swojej wysokości ukryte wejście do systemu korytarzy wewnątrz niej (zauważcie że tylko jedna linia tego "labiryntu" jest dociągnieta do kontury tego zarysu góry). Taka mam teorie i sprawdzę ją wieczorem Edytowane 2 października 2013 przez VerB_ Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Nigdy nie wiadomo, czy gdzieś pod wodą, albo schowane gdzieś za krzakami nie jest wejście do tajnego systemu korytarzy Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Z drugiej strony nie wiem czy jest sens w ogóle prowadzić owe poszukiwania jak nie mam 100% gry We fresku istotne mogą być te pioruny wokół góry, może poszukiwania należy w jakiś wględów prowadzić w czasie burzy? Ale to już chyba za daleko idąca teoria Generalnie jestem pewny że jetpack w grze jest a wszytsko jest kwestią czasu jak ktoś go odnajdzie Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) http://uk.ign.com/wikis/gta-5/Aliens_in_GTA_5 http://gtaforums.com/topic/602237-mount-chiliad-conspiracy-spoilers/ całkiem fajnie zebrane dotychczasowe fakty dot. Ufo + spekulacje I want to believe ! Edytowane 2 października 2013 przez Bartg Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Nie wiem czy to już było ale wrzucę. Jestem właśnie na szczycie góry ale coś nie mogę trafić na burzę także spotkanie z ufo jeszcze przede mną. Kręcąc się tak w około dojrzałem coś pod pomostem z teleskopami: po chwili mnie olśniło, to jest "oko" ze szczytu na tym fresku: zaczynam wierzyć, że w tej górze naprawdę coś siedzi i rozpoczynam poszukiwania wejścia/wejść i innych czerwonych znaków widocznych na fresku, are you with me? ;D Cytuj
SpideyPL 21 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Poniżej górnej stacji kolejki od strony Paleto tak gdzieś ze 200-300 metrów w dół na ścianie góry, widnieje taki znak:Nie zauważyłem tam jednak nic innego, jaskiń itp. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) kazdy z tych znakow trzeba odnalezc na miescie, nastepnie na mapce z zestawu nanosimy je i laczymy w sposob jak na fresku w pierwszym poscie. Widac,ze to nie pokolenie Pana Samochodzika Edytowane 11 października 2013 przez Pajda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi