wronerro 257 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Witam Kupilem dzisiaj gre Fifa 14. Wpisalem kod, origin mi wszystko potwierdzil i zaczalem sciagac. Wszystko sie sciagnelo w 100% i zaczal sie proces iinstalacji. Wskoczyl od razu na 20% po czym chwilke opstal, wskoczyl na 40% i od razu na 100%. Problemw tym, ze nic sie nie dzieje. Jak klikam na ikone gry w origin to dalej mam INSTALUJ a jak powtarzam ten krok to nic sie nie dzieje, na pulpicie jest "niedokonczony" skrot do FIFA 14 w ktory jak klikne pojawia sie tekst " Nie mozna odnalezc fifa 14.exe". Probowalem przeinstalowac origina, nic nie pomoglo. Odinstalowalem gre, wywalilem wszystkie pliki, sciagnalem na nowo i dalej nic. Nie wiem jak sprawic by ten proces instalacji poszedl do konca, bo nawet nie pojawia sie zaden blad. Po prostu nic sie nie dzieje i nie wiem co z tym zrobic.. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 października 2013 Autor Opublikowano 1 października 2013 nikt nic ? Cytuj
Ludwes 1 683 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 To jest właśnie pisi gejming. Problemy i problemy... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Kontaktowałeś się z supportem? U mnie działa Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Wszystkie gry sportowe to (pipi) więc origin oszczędza ci zawodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi