Skocz do zawartości

Seriale, które musi zobaczyć każdy

szaden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nikt nie poleca housa? czy kazdy juz go widzial poprostu?

nuda, strasznie schematyczny serial, jesli kogos jara cynizm glownego boahtera to moze sie podobac, dla mnie to za malo.

Opublikowano

Ściągałem od wczoraj z Pirate Bay, ale po 5-10 kB/s w porywach do 20kB to mi życia braknie. A sezonów jest 7 chyba.

Ściągam od dzisiejszego poranka i było podobnie, ale teraz już się rozkręcił i ściąga normalnie. 200/300 kb/s jak napisał ragus. Poza tym biorę się za oglądanie Orphan Black, który był polecany gdzieś tu na forum. Obejrzałem trailer i od razu muza złapała mnie za serducho. Jeśli jest na tym poziomie w całym serialu to się jaram.

Opublikowano

Wkręcił bym się w The Shield, ale pytanie, skąd to to wziąć? Serial dość stary, ściągnąć go z torrentów graniczy z cudem :confused:

No chyba Ty.

Oczywiście nie ma HD, ale oglądać się da.

Opublikowano

Boardwalk Empire najlepszy serial od czasów Soprano.

I Supernatural oczywiście. 9 sezon startuje 8 października.

Opublikowano

The wire - w dużym skrócie, serial o Baltimore, o tym jak funkcjonuje te miasto. Trzeba zobaczyć i dać szansę nawet jeśli początkowe odcinki będą wydawać się nudne - z czasem będzie lepiej.

Opublikowano

Czarne chmury to jeden z moich ulubionych polskich seriali ale o "Rycerze i rabusie" nie słyszałem. Trzeba będzie nadrobić zaległości.

Oprócz "Czarnych chmur"  wymieniłbym też 13 posterunek, Alternatywy 4, Dom, Kariera Nikodema Dyzmy i Ekstradycja.

Opublikowano (edytowane)

Supernatural to największe gówno od 4 sezonu. Nie wiem jak można go stawiać obok dobrych seriali,

SFU, The Wire, Deadwood, Oz, The Sopranos i The Shield. Każdy to musi zobaczyć w swoim życiu,

Edytowane przez sprite