Dahaka 1 861 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Co ty mówisz sprite. sezony 3-5 to najlepsze co ten serial ma do zaoferowania. Super odcinki monster of a week oraz wciągający "mytharc" W 5 sezonie wszystkie wątki zostają zamknięte, twórca odchodzi i od 6 jest lipton. The Shield nie ma w HD(albo jest jakoś sztucznie skalowany) bo (z tego co czytałem) jest kręcony w jakiejś "biedniejszej" technologi, gdyz serial nagrywany jest "z ręki" i w ten sposób chcieli nadać temu takiego amatorskiego, może nawet dokumentalnego posmaku. Nawet oryginalnego ost ten serial nie ma. Cytuj
kalabanga 6 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 z tych niewymienionych w temadzie polecan treme, the corner i generation kill <ok> Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Kalifornikejszyn, bo się ruch,ajo i henk mudi i po obejrzeniu wiadomo jak rwać dup.eczki. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Battlestar Galactica StargateThe Killing Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Xena: Wojownicza księżniczka Herkules Power Rangers ... joke, no co to za lista? Alf? Breaking Bad się skończył, ludzie są głodni podobnych emocji, a tu Alf, Tajemnice Sagali, czy Czterej Pancerni :confused: Może i to kultowe seriale, ale jak na tamte czasy. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Czterej Pancerni to już nie? Zapomniało mi się. Przy Pancernych to spędziło się dość sporo czasu, za dzieciaka serial bardzo wciągał. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 twilight zone. to sam vince gilligan poleca. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Az dziwne, że nikt nie wspomniał o Lostach ;-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Az dziwne, że nikt nie wspomniał o Lostach ;-) To ja już wolę Hałsa. 6 lat jak psu w dupę. Kur.wa jak sobie przypomnę tą wioskę mnichów w ostatnim sezonie, o boooooże xDDDDDDDDDD Edytowane 1 października 2013 przez ragus Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Lost 1/2sezon spoko ale potem to sami autorzy chyba zaczęli się gubić w tym jak dalej ciągnąć ten serial. Zresztą Lost i Prison Break to najlepsze przykłady na to jak niezły poziom serialu może zostać zaprzepaszczony niepotrzebnym przedłużaniem i klepaniem iluś tam sezonów. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Twin Peaks - sezon 1, sezon 2 skręcił w stronę takiego absurdu że bolało mnie jego oglądanie Rome - 2 sezony ,serial od HBO. W sumie, to taki "protoplasta" Game of Thrones, ale lata świetlne od niego lepszy IMO. Akcja dzieje się w tytułowym Rzymie na przełmie panowania Cezara i OKtawiana Augsta. Walki o władze, polityka, zdrady itp. Dla fanów takich klimatów pozycja obowiązkowa Pushing Daisies - dla fanów filmów Burtona pozycja obowiązkowa. Szczególnie stylistyka i fabuła przypominają filmy twórcy "Nightmare before Christmas" Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Zacząłem The Shield i już na początku mam mieszane uczucia. Czy ten cały Vic jakoś się rozwija z odcinka na odcinek czy ciągle jest to taki antypatyczny charakter? Trochę ciężko będzie mi zżyć się z postacią, która już w pierwszym odcinku zabija z zimną krwią kreta (czy bycie wtyką zasługuje na śmierć?) i zdradza żonę z inną policjantką. Antybohater w najgorszym wydaniu. 1 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 z nie wymienionych to polecam ORPHAN BLACK 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Married with Childern. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 z nie wymienionych to polecam ORPHAN BLACK Było wymieniane i propsuję Mejma. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Z polskich polecam Usta Usta z Magdaleną Róźdżką. Do obejrzenia z laską na tvnplayer.pl. Było śmiesznie, a nawet i smutno. Historia trzech kumpli, jeden bezrobotny, inny bogaty, pojawiają się laski/żony i od razu problemy. Serial dobry jak na polskie standardy, ale jest na podstawie jakiejś tam zagranicznej wersji:/. I tak polecam, dajcie mu szansę. 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Zacząłem The Shield i już na początku mam mieszane uczucia. Czy ten cały Vic jakoś się rozwija z odcinka na odcinek czy ciągle jest to taki antypatyczny charakter? Trochę ciężko będzie mi zżyć się z postacią, która już w pierwszym odcinku zabija z zimną krwią kreta (czy bycie wtyką zasługuje na śmierć?) i zdradza żonę z inną policjantką. Antybohater w najgorszym wydaniu. Nie jestem pewien czy się rozwija, ale na pewno lepiej go poznasz na przestrzeni kolejnych sezonów. Nie jest on 100% anty, po prostu podobnie jak Walter z BB, robi złe rzeczy dla dobra swojego i innych oraz efektów w pracy. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Drogi forumku, jakie seriale powinienem jeszcze obejrzeć?Chodzi mi o takie, które się już skończyły. Chce mieć je z głowy zanim zaczną oglądać te obecnie emitowane.Obejrzałem/oglądam: Prison BreakLostDexterBattlestar GalacticaTwin PeaksThe ShieldThe WireSopranosSeinfeldFriendsTwin PeaksRomeSpartacusBand of BrothersSix Feet UnderBreaking BadHIMYMFringeSkinsCalifornicationScrubsOz24HouseFlashforward/the event/v (crapy i jedyne seriale, które żałuje, że oglądałem :F)W planach mam:In treatmentEntourageMisfitsArrested DevelopmentCurb Your Enthusiasm70s showTremeWeedsThe it crowdLutherDeadwoodFireflyPytanie: Czy jest coś jeszcze wartego obejrzenia, co zakończyło już swoją emisję? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Sprawdz moze Dead like me 1 Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Jak się bierzesz za brytyjskie i komediowe, to The Office, Extras- obowiązek. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Jeśli podobała Ci się Kompania braci to sprawdź Pacyfik (chociaż aż tak dobre nie jest). Dodatkowo coś podobnego, ale w bardziej współczesnym klimacie - Generation Kill. 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Można dopisać Boardwalk Empire, za niecały miesiąc leci ostatni sezon. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 A gdzie Gra o Tron? Z komediowych, polecam serial o "psie", Willfred. Jeszcze jak palisz mj, to już w ogóle będziesz się chichrał. 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 grzybiarz, chodzi mi o skończone serialedopisałem sobie do listy wasze pozycjejak cos jeszcze macie, to dawac, sit comy i seriale od brytoli także Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi