Kriseh 26 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Luthera wymieniłem w poście. Stargate i Smallvile to trochę mnie przerażają długością. Oglądać takie kolosy na bieżąco to jedno, ale nadrabianie całości... Ktoś jakieś porównanie ma Stargate do Battlestara? Tak, mimo całej mojej sympatii i miłości do Stargejtów, to Battlestar Galactica jest z 10 razy lepszy, OPUS MAGNUM science fiction. Oczywista oczywistość ale po BG warto obejrzeć chociaż przygody SG1 (do momentu wątku Ori). Chyba sobie kupię BG na blu ray'u... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tak cwaniaczki, każdy z was poleca Arrested Development, ja ściągnąłem już z 2 wersje tego serialu i nie mogę znaleźć dopasowanych napisów, ani po polsku, ani po angielsku, a w to, że wszyscy polecajacy władają angielskim an poziomie nejtiw spiker nie dam wiary. Chyba, ze katowaliście się z 2sekundowym opóźnieniem <kondolencje> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) I prematurely shot my wad on what was supposed to be a dry run, if you will, so now I’m afraid i have something of a mess on my hands. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 nie mogę znaleźć dopasowanych napisów, ani po polsku, ani po angielsku Subtitle Workshop i w mgnieniu oka masz poprawione własnoręcznie napisy. Jak przez cały odcinek jest równy rozjazd to zmieniasz raz i po kłopocie. Jak nie to 3-4 razy przy 43 minutowych odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ściągnij Subtitle Edit i sam sobie dopasuj. Chwila roboty i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 lepszym rozwiązaniem byłby jednak zakup boxa na amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Trailer Park Boys - nie wiem dlaczego tak niedoceniane. this, boardwalk i gra o tron to ch.ujowe seriale nawet nie oglądaj ich dahaka. nie no, Bartek, przesadziłeś. Wiesz co? Sam jesteś chuyowy. EDIT: tylko dla jasności bronię tylko Boardwalka, GoT nie oglądałem i nie śpieszy mi się. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez 44bronx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 pacyfik dobry? Bo się czaje ale bez forumka jestem jak ślepiec bez laski.Dobry, ale kompania bez porównania lepsza. W sumie nie ma co się czaic ino oglądaj Bez przesady. Pacyfik świetny. Podobny poziom do kompanii miejscami nawet lepszy (niektóre sceny niszczą). Oglądaj śmiało. I czemu jeszcze nikt nie zapodał serialowego Fargo? Wprawdzie 10 odcinków ale praktycznie każdy GOTY także ten, no... oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zrobie swój ranking, kolejność przypadkowa: 24 Band of Brothers Pacific Generation KIll Strike Back The Killing The Wire The Sopranos Mad Men Suits Homeland Dexter Prison Break Breaking Bad Luther Rome The Shield House of Cards OZ Kiedyś kilka odcinków Six Feet Under, Smallville, dużo odcinków South Park i w całości kultowy MacGyver, Drużyna A, trochę X-Files. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 bardzo dobry post bizon. do tego poprawnie napisany. będą z ciebie ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nikt w tym temacie nie wymienił Firefly...? Tracę wiarę w forumka... Sci-fi w klimatach dzikiego zachodu. Niestety szybko skasowany, ale to co wyszło i tak trzyma wysoki poziom. Sam nie wierzyłem z początku, a ostatecznie serial skończyłem oczarowany. Szkoda, że o filmie Serenity nie mogę powiedzieć tego samego. A w temacie sci-fi śmiało mogę polecić Babylon 5. Jeden z tych starszych seriali, które zgrabnie łączyły formułę "adventure of the week" ze spójnym i większym wątkiem fabularnym. Efekty na dzisiejsze czasy trochę komiczne, ale w tym serialu urok tkwi w bohaterach. To samo zresztą mogę powiedzieć o "bliźniaczym" serialu Star Trek: Deep Space Nine. Oba tytuły warte uwagi miłośników tego 'ambitniejszego' sci-fi, a nie pustego pew pew pew. No i oczywiście Battlestar Galactica od Ronalda Moore'a. Ale tu zakładam, że każda osoba o choćby przelotnym zainteresowaniu sci-fi ma ten serial już za sobą. Jeśli nie, to ma zaległości do nadrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No Dahaka wspominał dwie strony wcześniej, że będzie oglądać. No i ja jak i Masorz gorąco polecaliśmy serial jak nie w tym temacie to w innym o serialach. Swoją drogą Nathan Fillion kilka miesięcy temu coś wspominał, że z chęcią, gdyby wygrał na loterii, wykupiłby prawa do serialu, zrobił go po swojemu i wrzucił do internetu. Niby nic takiego ale odzew w internetach był podobno ogromny i sporo osób z chęcią dałoby kasę byleby tylko Firefly znów trafił do emisji. Ale, że 20th Century Fox to korpo pełne żydów to praw nie sprzedadzą. Zresztą pierwszą kampania o pozostawieniu przy życiu serialu spaliła na panewce więc marne szanse na kontynuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 veronica mars już jakby nie było ustanowiła precedens więc jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zrobie swój ranking, kolejność przypadkowa: 24 Band of Brothers Pacific Generation KIll Strike Back The Killing The Wire The Sopranos Mad Men Suits Homeland Dexter Prison Break Breaking Bad Luther Rome The Shield House of Cards OZ Kiedyś kilka odcinków Six Feet Under, Smallville, dużo odcinków South Park i w całości kultowy MacGyver, Drużyna A, trochę X-Files. Bajzon musi zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Zrobie swój ranking, kolejność przypadkowa: 24 Band of Brothers Pacific Generation KIll Strike Back The Killing The Wire The Sopranos Mad Men Suits Homeland Dexter Prison Break Breaking Bad Luther Rome The Shield House of Cards OZ Kiedyś kilka odcinków Six Feet Under, Smallville, dużo odcinków South Park i w całości kultowy MacGyver, Drużyna A, trochę X-Files. Bajzon musi zostać. Prosze was Prison Break, Dexter? Gdzie Twin Peaks, Gra o Tron? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 jak chcesz być poważnie traktowany jako koneser serialu musisz mieć za sobą również taki szroty jak prison brejk czy dexter. nie ma przebacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Obejrzałem jeden sezon PB i 5 odcinków Dextera oraz 2 sezony House. Wystarczająco na konesera? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To jest tak samo jak z dobrymi serialami. Dopiero po czwartym sezonie "Dextera" jesteś w stanie ocenić, jak słaby... był cały czas, tylko maskował to uciekając do przodu i obiecując, że sens się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) obejrzyj drugi jeszcze pb i będzie okej. dextera trochę mało. do sezonu z trinity killerem wypada znać. house md #nikogo ale oczywiście widziałem finał i odcinek jak skoczył do basenu. Edytowane 3 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) A czekaj PB skończyłem jak znalazł głowę w kartonie tej laski co gra żonę ricka w twd i się cieszylem wtedy bo pi.zdy nie cierpię Edytowane 3 Września 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ale koniec czwartego sezonu doktora House był naprawdę fajny. Epicki nawet. Potem przestałem oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jericho Wart obejrzenia, ta sama klasa co Lost* i PB* (*ale tylko dwa pierwsze sezony zanim zaczęły staczać się na dno.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi