Gość ragus Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 No przesłodziaszny . Pełnego tytułu, ani daty premiery jeszcze nie ma, ale wiadomo, że day 1. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Cieszy, jestem fanem serii. Jeszcze jakiś Wario Land by się przydał, zawsze wolałem go od Mario. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 http://www.nintendo.co.jp/3ds/balj/stage/index.html Ruszyła oficjalna strona. Premiera w Japonii 11 stycznia. U nas nie wiadomo, ale pewnie do lutego-marca powinniśmy grać. Aha, gra będzie się nazywała Kirby Triple Deluxe. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Donkey Kong i Mario moga sie schowac. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Kirby to genialna seria, także kolejny must have. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Lolz, wydawac gry pare miesiecy po zapowiedzi, to tylko Big N potrafi. Ciekawe czym jeszcze nas zaskoczy w przyszlym roku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Z4hbM1iig_E Bardzo fajny spot reklamowy. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Obejrzyjcie sobie na stronie arhn.eu fragment rozgrywki w 60fps, miodnie to wyglada <3 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Obejrzałem i jestem zachwycony. 60fps robi wrażenie. Zasadniczo nie znam tej serii, ale po tych trailerach i recenzjach mam wielką ochotę w to zagrać. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 trailerek super, od razu przypomniał mi się Battle Royale. Gra zamówiona + naklejki, którymi oblepie sobie lapka buhahahaha. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 No to mój pierwszy zakup przedpremierowy gry na 3ds Napaliłem się na gierkę i pre order poszedł Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 a ja gralem tak naprawde jednego kirby'ego tylko... Pierwsza odslone ever na GB (do dzis mam carta). Gralem jeszce w power paintbrush ale jakos mi nie podpasowal ;/ ale Triple Deluxe wyglada mniam <3 To samo Epic Yarn i ktoras tam jeszcze czesc na Wii, musze sie zaopatrzyc kiedys Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Chłopaaaki, gdzieście się uchowali? Rozczarowujecie mnie. Wszystkie Zeldy ograli, Mariany także, a o kozackim Kirby zapomnieli ;/ Polecam SNESową część i Adventures na Wii. Epic Yarn właśnie do mnie leci Niemniej każdą część skończyłem w coopie i tak powinno się w tę znakomitą serię grać. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 nie zapomnieli tylko celowo olewali "jedynka" mnie nie zachwycila az tak, a power paintbrush mocno rozczarowal Cytuj
erix 303 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 To byl moj pierwszy kontakt z Kirbym. Coz za czasy 1 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 No moj tez, dostalem go na Komunie razem z Super Mario Land Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Wow, niektórzy to mieli dobrze, bogactwo kurde. Ja dostałem BMXa, zegarek i walkie-talkie. 1 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 A ja kase ktorej nigdy nie widzialem (150 zl zdaje sie, za ktore od razu tego samego dnia pojechalem kupic SPIRACONEGO POKEMON GREEN(!!!!)), rower, 2 gry na gb od matki i 2 gry na gbc od ojca :< A pare dni pozniej nieoczekiwanie w ogrodku pojawila sie ujowa hustawka ogrodowa (ta taka szeroka, dawniej modna byla), kosiarka nowa itd itp.... Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 (edytowane) http://youtu.be/w6rL-ptTXy0?t=29s Co to za nuta we tle (soundtrack?) ? Orientuje się ktoś? Edit: Figlarz aj low ju Edytowane 7 maja 2014 przez Bjały Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 http://youtu.be/w6rL-ptTXy0?t=29s Co to za nuta we tle (soundtrack?) ? Orientuje się ktoś? 2 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Wow, niektórzy to mieli dobrze, bogactwo kurde. Ja dostałem BMXa, zegarek i walkie-talkie. hehe ja oprócz wymienionych prze Ciebie rzeczy, dostałem też ruskie jajeczka, kucharzyki i ośmiorniczkę. Po jakimś czasie zaginęły gdzieś w akcji, a dzisiaj (choć to podróbki gamea nd watch od Nintendo) za sztukę dostał bym ze trzy stówki i było by na Wii U ^.^ Premiera Kirbiego za 5 dni i zacznie się zasysanie ^.- Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Ultima stanęła na wysokości zadania i już gram. Po godzince szpilania, mogę powiedzieć - MIODZIO - gra zasysa na maksia. Rozgrywka - miodzio, Graficzka - miodzio, Muzyczka miodzio - Boziu i jakie fajne są te wszystkie szmoce a pierwszy kontakt z mega zasysarką powala na łopatki - później jest jeszcze lepiej. Ocena wstępna 9/10 - mamy nieściemniony HIT. EDIT: Co jest, nikt nie gra?, w jedną z najlepszych gier na 3DSa - toż to ścisła czołówka i plasuje się w pierwszej trojce jeśli chodzi o serie z różową kulką. hmmmm.... ,tak czy owak. Piąty świat za mną i muszę przyznać, że gra daję naprawdę dużo frajdy. Kirby: Triple Deluxe to taki czynny spacerek po lunaparku, czyli cieszy gębę jak cholera i łechta nasze zmysły nieziemsko . Szybka rozgrywka, fajowe łamigłówki, MEGA ssanie i mechanizmy, które wtedy się uruchamiają, fajowe znajdki (breloki) fajowe sekrety (słoneczne kamienie) niezły humor, ciekawy efekt 3D oraz świetne walki z Bosami i mini bosami, to sól tej produkcji - jest tego co Pod względem graficznym i dźwiękowym, gra też nie zawodzi i pieści nasze zmysły. Graficzka jest kolorowa, urocza i naszpikowana detalami - trzeba przyznać, że oprawa wizualna wyciska dużo z 3DSa. Natomiast muzyczka doskonale pasuje do charakteru serii z Kirbim, w roli głównej. Jest szybka i radosna, choć i kilka spokojniejszych utworów się znajdzie np w specjalnych planszach - LV3, stage 7. Tak czy siak. Muzyczka jest genialna (w większości to oczywiście remastery ze starszych części), a słysząc temat z lawowej planszy (epicki podniosły kawałek, choć czasem smutny, nostalgiczny i enigmatyczny), miałem przed oczyma Metroida - wygląd planszy też nie był bez znaczenia - magmar caverns normalnie hehe Twórcy dodali także nowe szmoce np: taki Łucznik, od razu stał się moim ulubieńcem. Do dyspozycji mamy także stare szmoce, z żuczkiem na czele Twórcy dodali również fajowe mini gierki, które u konkurencji wystąpiły by pewno w formie DLC a tu mamy je za darmoszkę i trzeba przyznać, że bawią jak cholera. Według mnie Kirby Triple Deluxe, to gra warta tego, aby wydać na nią premierową pełną sumkę. Jak do tej pory to najlepsze co spotkało 3DSa w 2014 roku. POLECAM!!! Edytowane 19 maja 2014 przez kazuyoshi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi