Shen 9 708 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Ja bym chciał, ale serio, takie zaległości growe mam, że nawet gdybym kupił to kirby by leżał. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Ja gram. Jest to moja gra do pracy od 2 tygodni. Dla mnie na plus że o wiele łatwiejsza od mario 3d land i donkey konga. Idealna na szybkie posiedzenia bez wczuwki. W mario z doskoku bylo ciężko bo musiałem złapać rytm tu nie trzeba. To jest mój pierwszy kirby i kocham to ze w każdej chwili mogę grać z innymi zdolnościami. Grę przeszedlem i dopiero ostatnoe etapy dały mi w kość. Bawie sie w kirby fighters i zbieram co się da calakujac grę. Oraz gram w dodatki odblokowane po ukończeniu. Podsumowując gra idealna jako odskocznia. Miła i przyjemna. Dodatkowo wyglada po prostu bosko. Chyba najlepiej wyglądająca gra na 3ds. Polecam! Edytowane 3 czerwca 2014 przez blantman Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Guernica, ragus - znam ten ból ^.- cyt blantmana "gra idealna jako odskocznia" -- dokładnie i jako taka forma rozgrywki/rozrywki sprawdza się doskonale. W dodatku jak już wcześniej wspomniałem, nowy Kirby jest jak spacerek po lunaparku, który nie męczy, a bawi cholernie. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Zakupiłem swój egzemplarz, jak ogram to podziele się opinią Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Ostatnio tak dobrze przy Kirbym bawiłem się na GBA. Prześliczne pastelowe kolory, bardzo dobre 3d i gameplay, który się nigdy nie zestarzeje. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Kupiłam na promocji w best-play za 99zł i muszę powiedzieć, że dla mnie ta gra jest lepsza niż Mario 3D Land, grafika miażdży, efekt 3D bardzo dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi