kasuro 34 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Przydałoby się aby czasem w sypialni pograć na konsoli przed snem, problem że nie ma TV ale jest laptop. Z tego co wiem model ten czyli Asus K52F nie posiada wejścia AV , pomyślałem że rozwiązaniem będzie coś takiego http://allegro.pl/video-grabber-easycap-zgrywanie-vhs-soft-na-cd-i3564120346.html , myślę że obraz będzie widoczny na ekranie laptopa i powinno wystarczyć powiększenie okienka i można grać. Jeśli ktoś coś takiego testował albo ma jakieś inne rozwiązanie byłbym wdzięczny. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Będzie wyglądało jak (pipi), ale jeśli nie zależy Ci na dobrej jakości powinno być raczej ok. Kolega jeśli się nie mylę podobnym sprzętem zgrywał video: Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 2 października 2013 Autor Opublikowano 2 października 2013 Raczej myślałem o podłączeniu konsoli typu xbox czy ps2. Więc jeśli chodzi o jakość powinno być o wiele lepiej niż w przypadku x360. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Na pewno nie będzie to jakość jak z kineskopa . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi