Opublikowano 19 listopada 20159 l W sierpniu się nie gra w giereczki tylko je kaszankę popijając harnasiem
Opublikowano 20 listopada 20159 l "Bunt Ludzkości był o nadejściu ery transhumanizmu, stąd czarny i żółty. Dobra, pewnie zastanawiacie się, co te barwy mają w ogóle wspólnego z transhumanizmem, nie? Chodzi o to, że obydwa kolory miały za zadanie naśladować malarstwo renesansowe. W Rozłamie Ludzkości jednak świat zaczyna bać się transhumanizmu, stąd żółć i czerń musi się wycofać pod ścianę. Nowy porządek w świecie Deus Ex przypomina bardziej korporacyjny feudalizm, więc stylowo naśladujemy średniowiecze. Barwy będą nienasycone z dominującą szarością, błękitem i wyblakłym brązowym. W krótkich, żołnierskich słowach: Deus Ex: Rozłam Ludzkości nie będzie wyglądał, jakby ktoś się na niego zeszczał." Jacques-Belletete, dyrektor odpowiedzialny za grafikę xDD bardzo fajne info, bo po pierwszych materiałach art design wydawał się wyglądać jak kopia Human Revolution
Opublikowano 21 listopada 20159 l Oj nie powiedziałbym widać właśnie ogromny przeskok między tymi gierkami pod względem artystycznym. Niektórzy może byli trochę zawiedzeni że znowu gramy Adamem i że robią sequela na siłę, żeby coś jeszcze wcisnąć ale póki co wygląda to na bezpodstawne zarzuty.
Opublikowano 21 listopada 20159 l mam na myśli pierwsze materiały, a szczególnie announcement trailer. później faktycznie zdawało się to wyglądać bardziej różnorodnie, a teraz potwierdzenie przyszło z góry.
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Tak tu niemile cicho, że wątek prawie zaginął w odmętach (a tagów brak ) Ja tam odliczam dni do 23 sierpnia, btw. to dokładnie 5 lat po premierze HR, które, mówcie co chcecie, ale było dla mnie GOTY 2011. Podobało mi się w zasadzie wszystko - Jensen, historia, goty soundtrack, nawet nieszczęsny złoto-czarny filtr dodawał niepowtarzalnej stylówy. Szkoda, że w director's cut chyba go wywalili. a w MD też ponoć ma go nie być. Strzelanie faktycznie było trochę drętwe, ale usprawiedliwiałem to jakoś w stylu "Toć to RPG i do przeżycia mimo wszystko." Tutaj liczę na porządny sequel, co najmniej jak przy Rise of the Tomb Raider, i będzie sztosik. Square nie stać już na wielkie wtopy i chyba o tym wiedzą, mam nadzieję. W sumie... jak na razie to jedyna z tegorocznych premier, na którą mam prawdziwy hajp. Edytowane 24 kwietnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.youtube.com/watch?v=ZGGaVCCMgfw&feature=youtu.be
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Żeby nie było za dobrze to razem z trailerem ogłosili, że gra dostanie season pass
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Troszkę przegadany trailer i fakt trochę patos (może to efekt trafienia do szerszej grupy konsumenckiej) ale i tak będzie grane. Human Revolution i DLC trzymało poziom chciało mi się to przechodzić dwa razy, raz zwykłą wersję i raz Director's Cut. Soundtrack McCanna to dla mnie elitarna półka. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Autor Dawno nie oglądałem niczego nowego z DE:MD. Trailer fajny, klimacik zapowiada się genialny. Design świata ponownie niszczy system. A taką wisienką na torcie mogłaby być śmierć Jensena na koniec gry i fakt,że całe jego wysiłki za wiele nie zmieniły w kwestii kontroli świata przez Majestic 12. Tak czy owak czekam bardzo, jest to jedna z tych 3-4gierek w jakie chciałbym zagrać w tym roku. Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez Paliodor
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Po obejrzeniu ode mnie tylko jedno: Po becie mirrors edge bardziej czekam wlasnie na Deus Exa
Opublikowano 26 maja 20168 l Podoba mi się jak grają na emocjach, by potem na końcu (pipi)nąć kolekcjonerkę, day1 dodatki, apki srapki itd. Dobra i tak kupię
Opublikowano 26 maja 20168 l Autor Ciągle mam pewne obawy czy gierka nie skręci w jakimś dziwnym januszowo-casualowy kierunek ale i tak to jedna z niewielu gierek na jakie czekam w tym roku. Swoją drogą jak komuś się nudzi to polecam zaglądnąć na stronkę http://sarifindustries.com/en. Była ona postawiona przy okazji premiery Human Revolution ale wraz ze zbliżającym sie Mankind Divided dostała ona upgrade i stylistykę choćby ktoś się na nią włamał. Można troszkę ciekawostek wychwycić jeśli się po niej poszpera.