Skocz do zawartości

Deus Ex: Mankind Divided

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem trailer i...

first i was like:

68dcep.jpg

then  i was like:

30cw0go.jpg

Edytowane przez koval

• Odpowiedzi 881
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wszystkie poprzednie Deusy to mega gry dla mnie. Uwielbiam Cyberpunkowy klimat, wiec wiadomka - day1. Mimo, ze trailer nie powalil.

Edytowane przez Jerome

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prowo czy banzaj?

Kupil Wii U i od razu standardy sie opuscily :kaz:

twarze NPCow sa obrzydliwe, typ w 8:51 wyglada jakby mial ryj zrobiony w cel-shadingu

Opublikowano
  • Autor

Mi tam poziom grafy pasuje. Deus Exy nigdy nie były graficznymi masakratorami co nie przeszkodziło im zawojować rynek (no może za wyjątkiem góvnianego IW...). Takie HR też przecież szału nie robiło jeśli chodzi o technikalia ale pod względem designu i przywiązania do detali gniotło większość gierek na rynku.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Tu raczej nie chodzi o to jak to wyglada, a o to jak to wygladalo na pierwszym pokazie. O gameplay sie nie martwie w ogole jesli podrasuja to co bylo w HR.

Opublikowano
  • Autor

Pewnie wrzucili build na konsole i maszynki nie wyrabiały więc trzeba było suwaki z grafą poprzesuwać.

Opublikowano
  • Autor

Pytanie jest tylko jedno, zwykła czy z figurką.

Jak masz dzieciaki lubujące się w tandetnych figurkach to opcja nr.2

Opublikowano

Grał ktoś w wersję mobilną? Warto się zabierać?

Opublikowano

dramatyczny downgrad ale pal licho go, troche mi ten klimat pragi wydaje sie taki nijaki, be kitu na ulicach mi to przypomina jakiegos z noweych codow,  wolalem po stokroc ta stylistyke ala blade runner, mimo wszystko pewnie bedzie kozak gierka

Opublikowano

Grafika sie az tak bardzo nie jaram ale tutaj wyglada wrecz ubogo.

O cala reszte jak fabula i muzyka sie nie martwie powinno byc dobrze a i nawet bardzo dobrze.

Opublikowano

Deus Ex nigdy nie był wyznacznikiem, jeśli idzie o oprawę a gry i tak rządziły. Poza tym, tekstury są w niższej rozdzielczości i tyle. Na PC będzie wyglądało, jak na pierwszym pokazie. Robicie problem z niczego.

Opublikowano

Co za badziewie, już wiadomo dlaczego przesunęli premierę. Dobrze chociaż, że nie tknęli singla.

Opublikowano

Deus Ex nigdy nie był wyznacznikiem, jeśli idzie o oprawę a gry i tak rządziły. Poza tym, tekstury są w niższej rozdzielczości i tyle. Na PC będzie wyglądało, jak na pierwszym pokazie. Robicie problem z niczego.

HR mial cudowna oprawe, po prostu kiepsko wypadal na testach graficznych. Oczoyebne tekstury i nowoczesne tekstury sie przejedza, ale stylu i designu nie podrobisz. Szkoda tylko tych ryjow, zwlaszcza w grze tak mocno polegajacej na historii, postaciach i dialogach. Mala przeszkoda na drosze do wpyerdolenia sie w ten swiat po uszy

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Praga wyglada fajnie, ale znowu melee w qte (nawet nie), co za rak.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Cała misja w kuckach, piętnaście razy te same animacje takedown'ów. ;/

Mogliby pokazać jakiś gameplay z otwartym ogniem dla odmiany.

Opublikowano

To jest HR do kwadratu. Pokazują głownie Stealth, bo to będzie najlepszą opcją przechodzenia gry. Nikt tu niczego nowego nie wymyśla. Powyższy materiał moźna spokojnie oglądać, niczego z fabuły nie zdradza.