Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Już kij z grafiką HR był lekkim rozczarowaniem kiedy doszło do słynnej sceny zamieszek na ulicach, gdzie oddzielono stronę miasta po której porusza się Adam od zgiełku. W efekcie widzimy max 5-7 bojowników. Osobiście strasznie się zawiodłem, trailery napędzały na coś większego. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Mnie się nadal podoba HR, nie wiem, nie potrafię napisać o tej grze że jest brzydka. Mówię ogólnie. Jeżeli miałbym opisywać poszczególne elementy i stronę czysto techniczną to jasne, znalazloby się parę słabszych rzeczy. W tym momencie jak siedzę i gram to zmienilbym tylko mimikę i modele postaci i może jeszcze czasy loadingow. Reszta ok. Ja nie jestem z tych ludzi co to musi mieć nayebane efektów żeby coś mu się podobało. Dla mnie ładna gra to taka w której wygląd/prezentacja pasuje do reszty, albo inaczej, jest szyta na miarę. Design też bardzo się liczy, a HR ma zayebisty i z tego co widzę identyczna sytuacja będzie z MD. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Live http://www.gamespot.com/videos/deus-ex-mankind-divided-and-deus-ex-go-livestream/2300-6433322/?ftag=GSS-05-10aaa0b Piękny downgrade widać wzorują się na ubi Z PS4. Dokładnie ten sam etap, który był kiedyś jako pierwszy na E3 pokazany. Sory, Zielu ale o jakim ty downgoradzie piszesz? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 (edytowane) Downgrade jest widoczny, głównie widać to po oświetleniu, bo rok temu teksturki też jakoś nie imponowały, ale co z tego? Ja nie gram w Deusa dla grafiki. Edytowane 25 lipca 2016 przez MYSZa7 1 Cytuj
Frantik 2 573 Opublikowano 29 lipca 2016 Opublikowano 29 lipca 2016 Gra została oficjalnie "ozłocona" Tak więc dalsze obsuwy nam nie grożą. 2 Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Dla użytkowników PPE i PSX Extreme. http://powerplay.com.pl/pl/searchquery/preorder+deus+ex/1/phot/5?url=preorder,deus,ex Deux Ex: Rozłam Ludzkości DAY ONE po polsku (angielska okładka) za 210zł z kodem rabatowym: deusPPE Ilość ograniczona do 15. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Całkiem spoko, choć ja czekam na premierę i kupuję w sklepie. A z trochę innej beczki powiem wam, że pierwszy raz zdarzyła mi się tak przykra sytuacja jak przed chwilą w Human Revolution. Pomyślałem, że przed Mankind Devided wrócę do Human Revolution i walnę platynę. Przez 2 dni grałem bardzo skrupulatnie i ostrożnie przejście bez żadnych zabójstw, wzbudzana alarmów i czytając wszystkie dzienniki. Żadne z tych trzech trofeów mi nie wpadło. Co najlepsze, wpadło mi tylko trofeum za najwyższy poziom trudności. Na początku byłem pewien, że to błąd bo nie wpadło żadne trofeum, ale wczytałem save przed ostatecznymi wyborami i za drugim razem wpadło tylko trofeum za najw. poziom. Jeszcze nigdy mnie coś takiego nie spotkało. W tej chwili kompletnie olewam już Human Revolution... Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jak kupisz w sklepie to chyba nie dostaniesz tych wszystkich dodatkow. Pewnie uspiles kogos kto wpadl do wody albo rzuciles cialo i gosciu zginal. Ludzie sie na to bardzo skarzyli. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jak kupisz w sklepie to chyba nie dostaniesz tych wszystkich dodatkow. Pewnie uspiles kogos kto wpadl do wody albo rzuciles cialo i gosciu zginal. Ludzie sie na to bardzo skarzyli. Wiesz, chodzi mi to po głowie, bo snajperka na strzalki usypiajace jest zbugowana, ale użyłem jej może z 10 razy i za każdym razem podchodziłem sprawdzic czy jest symbol zZz czy czaszka. Nigdy nie było czaszki. Poza tym osiągnięcie za najwyższy poziom trudności wpadło mi za 2 razem, coś jest ewidentnie zbugowane. Nic, może kiedyś do tego wrócę, może będę platynował HE i MD jedną po drugiej, jak mi się będzie chciało. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 http://deusex.wikia.com/wiki/Achievements_in_Deus_Ex:_Mankind_Divided Osiągnięcia/trofea z Mankind Devided. Nie ma osiągnięć za poszczególne decyzje podczas misji pobocznych jak w Human Revolution, nie ma osiągnięcia za najwyższy poziom trudności. Wraca trofeum za przeczytanie konkretnych eBooków, Pacifist i Foxiest of the Hounds. Trofea za Breach wydają się za po prostu przejście wszystkich poziomów, nie zapowiada się na ich maksowanie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Embargo na recenzje mija za 9 dni. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 To znaczy, że nie boją się o oceny. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Szczerze to nie wiem czym się w ogóle podniecać przy tym Rozłamie Ludzkości. Ta gra wygląda jak remaster HR. Nawet animacji walki specjalnie nie poprawili. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Gameplay>>>>>>>>>>>grafika. Zawsze i wszędzie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Dla mnie HR to byl mega dobry szpil. Poza tym uwielbiam cyberpunk wiec sie bardzo jaram. Na reddicie wyczytalem, ze HR mial okolo 20k linii dialogowych, a MD ma ich okolo 90k. Zrodlo: https://m.youtube.com/watch?v=j1XZuJgnfuQ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Gameplay>>>>>>>>>>>grafika. Zawsze i wszędzie. Gimbusom nie przetłumaczysz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Szczerze to nie wiem czym się w ogóle podniecać przy tym Rozłamie Ludzkości. Ta gra wygląda jak remaster HR. Nawet animacji walki specjalnie nie poprawili. Jezu... Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Szczerze to nie wiem czym się w ogóle podniecać przy tym Rozłamie Ludzkości. Ta gra wygląda jak remaster HR. Nawet animacji walki specjalnie nie poprawili. Nie grafika a Rozgrywka szczera szczery zrobi z Ciebie Gejmera. Grafika dość szybko się zestarzeje a Gameplay zostaje z Tobą na lata. Nie ma sensu do grafiki przykładać zbytniej uwagi. Bardziej sie liczy desing świata itd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Szczerze to nie wiem czym się w ogóle podniecać przy tym Rozłamie Ludzkości. Ta gra wygląda jak remaster HR. Nawet animacji walki specjalnie nie poprawili.Co? Co ty bredzisz? Human Revolution nienzachwycal nigdy grafika ale ma genialny design. Teraz nie dość ze Mankind Devided dalej ten design utrzymuje to jeszcze zachwyca grafika. Zobacz ile tam jest detali, oświetlenie. Gra jest piękna i będzie jedna z ładniejszych w tym roku. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 No już nie przesadzajmy. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) Ustawie sobie na Low wszystko i bedę tak samo na(pipi)iał Szkoda tylko, że już się wystrzelałem z kasy na gierki w tym miesiącu, wiec pewnie program we wrześniu Edytowane 11 sierpnia 2016 przez Papaj Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) https://saturn.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-deus-ex-rozlam-ludzkosci-edycja-steelbookZa 256zł - gra w metalowym pudełku, figurka, dodatkowa zawartość cyfrowa, kolekcjonerskie opakowanie. Zapewne jakiś błąd, ponieważ w innych sklepach widnieje cena rzędu 469zł, ale .... Edytowane 11 sierpnia 2016 przez Sylvan Wielki Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) To jest steelbook a nie kolekcjonerka. http://deusex.wikia.com/wiki/Achievements_in_Deus_Ex:_Mankind_Divided Osiągnięcia/trofea z Mankind Devided. Nie ma osiągnięć za poszczególne decyzje podczas misji pobocznych jak w Human Revolution, nie ma osiągnięcia za najwyższy poziom trudności. Wraca trofeum za przeczytanie konkretnych eBooków, Pacifist i Foxiest of the Hounds. Trofea za Breach wydają się za po prostu przejście wszystkich poziomów, nie zapowiada się na ich maksowanie. 50 osiągnięć z czego 31 jest ujawnionych, pozostało z 19 ukrytych, których nie ma na tej stronie z tego co widzę, więc mogą być osiągnięcia za questy poboczne. A no i odleciałeś z tą grafiką trochu. Edytowane 11 sierpnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 na ppe już sprostowali. fakup. te ceny odnosiły się tylko do edycji ze steelbookiem. co się dziwić, tyle dobroci nie daliby przecież w normalnej cenie Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ludzie jak to łyknęli, te komentarze na ppe.pl xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi