Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Już poprawili swój błąd. Zapewne przez pewien czas dzierżyli rekord przedpremierowych zamówień na taką edycje. Teraz sklep idzie na rekord anulowanych zamówień. Choć jakiś czas temu z Vitą przeszła tego typu pomyłka. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 mi kiedyś przeszło zamówienie na nowego TR za pół ceny w jakimś sklepie bo też mieli błąd :x godzinę po zamówieniu poprawili ale zlecenie przeszło. tutaj to by zbankrutowali jakby mieli 250 zeta dokładać do każdego zestawu a pewnie wszystkie by wymiotło do końca dnia. no komenty osom. tyle złamanych serduszek i utraconych nadziei, "dwie zamówiłem" ale serio, naprawdę ktoś wierzył w kolekcjonerkę z bajerami w cenie zwykłego wydania? c'mon. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 To jest steelbook a nie kolekcjonerka. http://deusex.wikia.com/wiki/Achievements_in_Deus_Ex:_Mankind_Divided Osiągnięcia/trofea z Mankind Devided. Nie ma osiągnięć za poszczególne decyzje podczas misji pobocznych jak w Human Revolution, nie ma osiągnięcia za najwyższy poziom trudności. Wraca trofeum za przeczytanie konkretnych eBooków, Pacifist i Foxiest of the Hounds. Trofea za Breach wydają się za po prostu przejście wszystkich poziomów, nie zapowiada się na ich maksowanie. 50 osiągnięć z czego 31 jest ujawnionych, pozostało z 19 ukrytych, których nie ma na tej stronie z tego co widzę, więc mogą być osiągnięcia za questy poboczne. A no i odleciałeś z tą grafiką trochu. Mhm, masz rację. Mój błąd, zapewne będą trofea za questy poboczne. Cały zestaw wygląda podobnie jak z Human Revolution. Pucharek za najwyższy poziom trudności może teraz jest ukryty A co do grafiki. Hmm, może popłynąłem, ale gra wygląda naprawdę bardzo dobrze i porównanie jej do remastera Human Revolution... No Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Jeśli ktoś zamierza ogrywać na piecu, podano wreszcie wymagania: PC System Specifications Minimum: OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required) CPU: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent RAM: 8 GB Graphics: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) HDD/SSD: 45 GB Recommended: OS: Windows 10 64-bit CPU: Intel Core i7-3770K or AMD FX 8350 Wraith RAM: 16 GB Graphics: AMD Radeon RX 480 - 1920 x 1080 or NVIDIA GTX 970 - 1920 x 1080 HDD/SSD: 55GB (Including DLC) Preloading On Steam, preloading will begin on Friday, August 19th at 09:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST / 18:00 CEST Przyznam, że spodziewałem się wyższych. A tak, to i nawet mój stary rzęch powinien jeszcze dać radę. Oczywiściie o ile nie pokpią optymalizacji. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wziąłem już na konsolę. Zdecydowały u mnie lepsze nagłośnienie i wygoda. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 16gb ramu, o co tu chodzi kurcze preorder na pieca tani, zastanawiam sie czy nie zostać rakiem tej branży. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2016 kurcze preorder na pieca tani, zastanawiam sie czy nie zostać rakiem tej branży. Rakiem branży dlatego bo kupujesz fajną gierkę zamiast góvienek od Ubi/EA? Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Myślę, zę w tym wypadku preorder nie będzie czymś złym. Tym bardziej, że embargo na recenzje mija 19 sierpnia. http://www.playstationlifestyle.net/2016/08/11/deus-ex-mankind-divided-review-embargo-lifts-next-week-ps4-pre-load-starts-august-21/ Edytowane 12 sierpnia 2016 przez Papaj 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Preorderowe bonusy zawsze z czasem są udostępniane za darmo. Jedyny problem z preorderami osobiście mam taki, że nie zawsze preorder wiąże się z tym, że faktycznie grę będę miał na premierę. Jak ktoś mieszka w dużym mieście to uważam, że kupowanie w sklepach Day-1 bardziej się opłaca. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Ale wtedy nie masz bonusow Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Wiem, dlatego może złoże preorder. Zobaczymy. Tak by the way, mimo zniesmaczenia po poprzednim przejściu, po którym nie wpadły mi trofea nie odpuściłem i przeszedłem grę jeszcze raz, więc w ciągu tygodnia przeszedłem ją 2 razy Przeczytałem na forach, że nawet jak wpadnie bonus Duch i Gładkie przejście, a strażnicy znajdą ciało to mogą włączyć alarm a my go nawet nie usłyszymy. Pomyślałem, że to mogło być powodem, dlatego w tym przejściu nie dotykałem dosłownie nikogo. Żadnych użyć paralizatora, ogłuszeń, nic kompletnie. Oczywiście alarmów również. No i wpadły wymarzone trofea a razem z nimi platyna. Teraz na spokojnie można wymaksować Missing Link bo tam przejście Factory Zero obejmuje tylko nie używanie Praxis i broni więc można na luzie grać, zabijać i nie zważywszy na alarmy. A do tego na telefonie wymaksuję Deus Ex: The Fall Ach, aż chce mi się zamówić kolekcjonerkę. Tylko jak na taką zawartość strasznie droga - w porównaniu chociażby do kolekcjonerki Wiedźmina 3. 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) Ale wtedy nie masz bonusow Zamówiłem w empiku. Jak dojdzie na premierę i będzie po pracy do odbioru to super. Jak nie to to olewam i kupuję w jakimś sklepie. W mailu przewidywany czas dostawy mam 24-25.08, ale to bankowo się zmieni, po prostu nie mają potwierdzonej dostawy od dystrybutora. A co do Mankind Devided. Bardzo polecam, mimo że to gameplayowa męczarnia nawet na lepszej wersji (mobilnej) zagrać w Deus Ex: The Fall. Gra dzieje się w tym samym czasie co Human Revolution, ale zaczyna wątki, przedstawia postacie, ktore znajdą się w MD. Janus, Alex Vega, Juggernaut Collective. Ciekawe też czy pojawi się Ben Saxon jako NPC. Trzeba będzie zapoznać się też z tymi komiksami Ciekawi mnie czy będzie kontynuowany wątek z Megan. W zakończeniu HR nie rozstali się definitywnie, w Missing Link można trafić na korespondencję Burke'a z Omega Ranch, gdzie jest wspomniane, że jedna z naukowców jest zaniepokojona o los swojego chłopaka itd. Pojawia się nawet przez ułamek sekundy w trailerze Mankind Devided. Co sądzicie? Edytowane 14 sierpnia 2016 przez Voytec Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) Ja takie wątki uwielbiam i liczę, że Megan jeszcze się pojawi i będzie jakieś romansik znowu. Znowu, bo w trakcie wydarzeń HR (w komiksach) Jensen znalazł sobie nową laskę, Katrinę Sutherland. Jednak już nie żyje, więc może coś Edios znowu coś dla nas szykuje i Megan wróci. Szczególnie biorąc pod uwagę, że w orginale, gdy Adam spotkał Megan ona miała mu towarzyszyć do końca gry. W którym trailerze pojawia się Megan? Edytowane 14 sierpnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Też zamówiłem zwykłą wersję na konsoleigry. Składam preordery tylko tych tytułów, których jestem absolutnie pewien, a nowy Deus Ex z pewnością do takich się zalicza. No a w razie czego embargo schodzi chyba 4-5 dni przed premierą, więc jak coś by jednak było bardzo nie teges, to zdążę chyba bez problemu anulować. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) Ja takie wątki uwielbiam i liczę, że Megan jeszcze się pojawi i będzie jakieś romansik znowu. Znowu, bo w trakcie wydarzeń HR (w komiksach) Jensen znalazł sobie nową laskę, Katrinę Sutherland. Jednak już nie żyje, więc może coś Edios znowu coś dla nas szykuje i Megan wróci. Szczególnie biorąc pod uwagę, że w orginale, gdy Adam spotkał Megan ona miała mu towarzyszyć do końca gry. W którym trailerze pojawia się Megan? W pierwszym https://youtu.be/q2kd7F3YFz8?t=56s Mignięcie w 0:56, z porwania przez Tyrantów. @Frantik: Zamawiałeś kiedyś już w konsoleigry? Mają odnośnik na oficjalnej stronie Deus Exa, cenę taką samą jak w Empiku, ale jednak ich nie znałem więc się nie zdecydowałem. Są godni polecenia? BTW. Mój pierwszy calak na iOS Edytowane 14 sierpnia 2016 przez Voytec 1 Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 (edytowane) @Frantik: Zamawiałeś kiedyś już w konsoleigry? Mają odnośnik na oficjalnej stronie Deus Exa, cenę taką samą jak w Empiku, ale jednak ich nie znałem więc się nie zdecydowałem. Są godni polecenia? Zamawiałem 4 razy w ciągu ostatnich 8-9 miesięcy. Bez najmniejszych problemów. Raz tylko nie mieli kolekcjonerki, którą chciałem, ale dzień przed wysyłką zadzwonili, przeprosili i zwrócili różnicę ceny w stosunku do normalnej wersji, którą mi wysłali. Edytowane 14 sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jak coś Słupek informuje: "W Gdańsku JUŻ dostępny nowy Deus Ex i to za 219 zł (Gameone i Skygames)." Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dużo sklepów już sprzedaje. Na innym forum już kilka osób ma swoje kopie i właśnie koszt to max 229zł. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Jakby byl jakis z Wroclawia to dajcie znac. Chetnie bym anulowal preordera i zakupil swoja kopie przed weekendem. Akurat ten weekend mam wolny, a nastepny tydzien szykuje sie zabojczo. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 No to nie lepiej Ci zamówić w którymś z tych sklepów i masz już w piątek? Idealnie na weekend. Ja sobie postanowiłem, że będę ogrywał na One, więc muszę czekać jeszcze tydzień, akurat by skończyć po raz kolejny HR na One. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Przeciez premiera jest we wtorek, wiec wysylaja w poniedzialek i we wtorek bym mial. Jezeli ktos by sprzedawal wczesniej to bym wzial, ale wydaje mi sie ze sklepy boja sie zlamac daty premiery. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 No nie. http://allegro.pl/deus-ex-rozlam-ludzkosci-d1-wawa-ps4-pl-dlc-mamy-i6425444441.html http://allegro.pl/deus-ex-rozlam-ludzkosci-pl-ps4-day-1-mamy-i6419882881.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi