Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Już poprawili swój błąd. Zapewne przez pewien czas dzierżyli rekord przedpremierowych zamówień na taką edycje. Teraz sklep idzie na rekord anulowanych zamówień. Choć jakiś czas temu z Vitą przeszła tego typu pomyłka.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l mi kiedyś przeszło zamówienie na nowego TR za pół ceny w jakimś sklepie bo też mieli błąd :x godzinę po zamówieniu poprawili ale zlecenie przeszło. tutaj to by zbankrutowali jakby mieli 250 zeta dokładać do każdego zestawu a pewnie wszystkie by wymiotło do końca dnia. no komenty osom. tyle złamanych serduszek i utraconych nadziei, "dwie zamówiłem" ale serio, naprawdę ktoś wierzył w kolekcjonerkę z bajerami w cenie zwykłego wydania? c'mon.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l To jest steelbook a nie kolekcjonerka. http://deusex.wikia.com/wiki/Achievements_in_Deus_Ex:_Mankind_Divided Osiągnięcia/trofea z Mankind Devided. Nie ma osiągnięć za poszczególne decyzje podczas misji pobocznych jak w Human Revolution, nie ma osiągnięcia za najwyższy poziom trudności. Wraca trofeum za przeczytanie konkretnych eBooków, Pacifist i Foxiest of the Hounds. Trofea za Breach wydają się za po prostu przejście wszystkich poziomów, nie zapowiada się na ich maksowanie. 50 osiągnięć z czego 31 jest ujawnionych, pozostało z 19 ukrytych, których nie ma na tej stronie z tego co widzę, więc mogą być osiągnięcia za questy poboczne. A no i odleciałeś z tą grafiką trochu. Mhm, masz rację. Mój błąd, zapewne będą trofea za questy poboczne. Cały zestaw wygląda podobnie jak z Human Revolution. Pucharek za najwyższy poziom trudności może teraz jest ukryty A co do grafiki. Hmm, może popłynąłem, ale gra wygląda naprawdę bardzo dobrze i porównanie jej do remastera Human Revolution... No
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Jeśli ktoś zamierza ogrywać na piecu, podano wreszcie wymagania: PC System Specifications Minimum: OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required) CPU: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent RAM: 8 GB Graphics: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) HDD/SSD: 45 GB Recommended: OS: Windows 10 64-bit CPU: Intel Core i7-3770K or AMD FX 8350 Wraith RAM: 16 GB Graphics: AMD Radeon RX 480 - 1920 x 1080 or NVIDIA GTX 970 - 1920 x 1080 HDD/SSD: 55GB (Including DLC) Preloading On Steam, preloading will begin on Friday, August 19th at 09:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST / 18:00 CEST Przyznam, że spodziewałem się wyższych. A tak, to i nawet mój stary rzęch powinien jeszcze dać radę. Oczywiściie o ile nie pokpią optymalizacji.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Wziąłem już na konsolę. Zdecydowały u mnie lepsze nagłośnienie i wygoda.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l 16gb ramu, o co tu chodzi kurcze preorder na pieca tani, zastanawiam sie czy nie zostać rakiem tej branży.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Autor kurcze preorder na pieca tani, zastanawiam sie czy nie zostać rakiem tej branży. Rakiem branży dlatego bo kupujesz fajną gierkę zamiast góvienek od Ubi/EA?
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Myślę, zę w tym wypadku preorder nie będzie czymś złym. Tym bardziej, że embargo na recenzje mija 19 sierpnia. http://www.playstationlifestyle.net/2016/08/11/deus-ex-mankind-divided-review-embargo-lifts-next-week-ps4-pre-load-starts-august-21/ Edytowane 12 sierpnia 20168 l przez Papaj
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Preorderowe bonusy zawsze z czasem są udostępniane za darmo. Jedyny problem z preorderami osobiście mam taki, że nie zawsze preorder wiąże się z tym, że faktycznie grę będę miał na premierę. Jak ktoś mieszka w dużym mieście to uważam, że kupowanie w sklepach Day-1 bardziej się opłaca.
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Wiem, dlatego może złoże preorder. Zobaczymy. Tak by the way, mimo zniesmaczenia po poprzednim przejściu, po którym nie wpadły mi trofea nie odpuściłem i przeszedłem grę jeszcze raz, więc w ciągu tygodnia przeszedłem ją 2 razy Przeczytałem na forach, że nawet jak wpadnie bonus Duch i Gładkie przejście, a strażnicy znajdą ciało to mogą włączyć alarm a my go nawet nie usłyszymy. Pomyślałem, że to mogło być powodem, dlatego w tym przejściu nie dotykałem dosłownie nikogo. Żadnych użyć paralizatora, ogłuszeń, nic kompletnie. Oczywiście alarmów również. No i wpadły wymarzone trofea a razem z nimi platyna. Teraz na spokojnie można wymaksować Missing Link bo tam przejście Factory Zero obejmuje tylko nie używanie Praxis i broni więc można na luzie grać, zabijać i nie zważywszy na alarmy. A do tego na telefonie wymaksuję Deus Ex: The Fall Ach, aż chce mi się zamówić kolekcjonerkę. Tylko jak na taką zawartość strasznie droga - w porównaniu chociażby do kolekcjonerki Wiedźmina 3.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Ale wtedy nie masz bonusow Zamówiłem w empiku. Jak dojdzie na premierę i będzie po pracy do odbioru to super. Jak nie to to olewam i kupuję w jakimś sklepie. W mailu przewidywany czas dostawy mam 24-25.08, ale to bankowo się zmieni, po prostu nie mają potwierdzonej dostawy od dystrybutora. A co do Mankind Devided. Bardzo polecam, mimo że to gameplayowa męczarnia nawet na lepszej wersji (mobilnej) zagrać w Deus Ex: The Fall. Gra dzieje się w tym samym czasie co Human Revolution, ale zaczyna wątki, przedstawia postacie, ktore znajdą się w MD. Janus, Alex Vega, Juggernaut Collective. Ciekawe też czy pojawi się Ben Saxon jako NPC. Trzeba będzie zapoznać się też z tymi komiksami Ciekawi mnie czy będzie kontynuowany wątek z Megan. W zakończeniu HR nie rozstali się definitywnie, w Missing Link można trafić na korespondencję Burke'a z Omega Ranch, gdzie jest wspomniane, że jedna z naukowców jest zaniepokojona o los swojego chłopaka itd. Pojawia się nawet przez ułamek sekundy w trailerze Mankind Devided. Co sądzicie? Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez Voytec
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Ja takie wątki uwielbiam i liczę, że Megan jeszcze się pojawi i będzie jakieś romansik znowu. Znowu, bo w trakcie wydarzeń HR (w komiksach) Jensen znalazł sobie nową laskę, Katrinę Sutherland. Jednak już nie żyje, więc może coś Edios znowu coś dla nas szykuje i Megan wróci. Szczególnie biorąc pod uwagę, że w orginale, gdy Adam spotkał Megan ona miała mu towarzyszyć do końca gry. W którym trailerze pojawia się Megan? Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Też zamówiłem zwykłą wersję na konsoleigry. Składam preordery tylko tych tytułów, których jestem absolutnie pewien, a nowy Deus Ex z pewnością do takich się zalicza. No a w razie czego embargo schodzi chyba 4-5 dni przed premierą, więc jak coś by jednak było bardzo nie teges, to zdążę chyba bez problemu anulować.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Ja takie wątki uwielbiam i liczę, że Megan jeszcze się pojawi i będzie jakieś romansik znowu. Znowu, bo w trakcie wydarzeń HR (w komiksach) Jensen znalazł sobie nową laskę, Katrinę Sutherland. Jednak już nie żyje, więc może coś Edios znowu coś dla nas szykuje i Megan wróci. Szczególnie biorąc pod uwagę, że w orginale, gdy Adam spotkał Megan ona miała mu towarzyszyć do końca gry. W którym trailerze pojawia się Megan? W pierwszym https://youtu.be/q2kd7F3YFz8?t=56s Mignięcie w 0:56, z porwania przez Tyrantów. @Frantik: Zamawiałeś kiedyś już w konsoleigry? Mają odnośnik na oficjalnej stronie Deus Exa, cenę taką samą jak w Empiku, ale jednak ich nie znałem więc się nie zdecydowałem. Są godni polecenia? BTW. Mój pierwszy calak na iOS Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez Voytec
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l @Frantik: Zamawiałeś kiedyś już w konsoleigry? Mają odnośnik na oficjalnej stronie Deus Exa, cenę taką samą jak w Empiku, ale jednak ich nie znałem więc się nie zdecydowałem. Są godni polecenia? Zamawiałem 4 razy w ciągu ostatnich 8-9 miesięcy. Bez najmniejszych problemów. Raz tylko nie mieli kolekcjonerki, którą chciałem, ale dzień przed wysyłką zadzwonili, przeprosili i zwrócili różnicę ceny w stosunku do normalnej wersji, którą mi wysłali. Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Jak coś Słupek informuje: "W Gdańsku JUŻ dostępny nowy Deus Ex i to za 219 zł (Gameone i Skygames)."
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Dużo sklepów już sprzedaje. Na innym forum już kilka osób ma swoje kopie i właśnie koszt to max 229zł.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Jakby byl jakis z Wroclawia to dajcie znac. Chetnie bym anulowal preordera i zakupil swoja kopie przed weekendem. Akurat ten weekend mam wolny, a nastepny tydzien szykuje sie zabojczo.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l No to nie lepiej Ci zamówić w którymś z tych sklepów i masz już w piątek? Idealnie na weekend. Ja sobie postanowiłem, że będę ogrywał na One, więc muszę czekać jeszcze tydzień, akurat by skończyć po raz kolejny HR na One.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Przeciez premiera jest we wtorek, wiec wysylaja w poniedzialek i we wtorek bym mial. Jezeli ktos by sprzedawal wczesniej to bym wzial, ale wydaje mi sie ze sklepy boja sie zlamac daty premiery.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l No nie. http://allegro.pl/deus-ex-rozlam-ludzkosci-d1-wawa-ps4-pl-dlc-mamy-i6425444441.html http://allegro.pl/deus-ex-rozlam-ludzkosci-pl-ps4-day-1-mamy-i6419882881.html