Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Jeszcze 8 nie znalazlem. W malej dzielnicy w kanalach pusto. Co do 9 przegadalem tego gangstera jak szedlem po kalibrator i teraz jestem jego chlopcem na posylki. Zlecil mi to zadanie. A propos kalibratora to dalej sie do mnie doktorek nie odezwal ;( Co do dodatkowego stuffu z kodu - gdzie to znalezc? W apartamencie nic nie mam. Chyba ze to dlatego, ze wszystkie szafki mam juz zajete.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Wejdz w inewntarz i sprobuj wcisnac L2. A... a ja kurcze pieczone ukradlem to bez pogaduszek i go nie spotkalem nawet, shieeet. Ale zgnilem przed chwila, randomowy dialog:- "this is a violation of our rights!!!!!!!" - "keep talking and I will violate your right to stay conscious" xD
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ja wlasnie zrobilem sidequesta w jeden sposob ale jestem pewien ze jest inny. Gra ogien
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l To jest genialne w Deusie. Jeden gra tak, drugi inaczej i wzajemne doświadczenia z tej samej gry są zupełnie inne
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Przeszukalem cale kanaly. Brak sidequesta 8. A jak sciagalem Praxis Kity z Storage (L2 w inwentarzu, dzieki Bansai) to udalo mi sie szybko jeszcze raz potwierdzic jak sie ladowalo sciaganie i zarobilem jednego Praxisa gratis Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez estel
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ta gra jest naprawdę dobra . Dawno mnie gra nie trzymała przy konsoli całe popołudnie. Gdyby nie praca dalej bym grał
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Gra jest mega, jak przejde to chyba sprzedam i zaczne polowac na ciekawsze wydanie, chce miec tego sztosa na polce najlepiej w metalowym opakowaniu.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Czy ktoś poza mną popierdziela w klasycznym pancerzu i klasycznym płaszczu ze sterowaniem z Human Revolution?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ja sterowanie mam standardowe. Ani to z human ani to z nowej części mi nie podeszło
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Też ustawiłem standardowe sterowanie. Jakoś ani schemat z MD ani HR mi nie pasują w tej grze.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Działa wam apka na telefonie DX Universe, do skanowania tych trójkątów, mnie coś nie bangla bo nie mogę się do niej zalogować
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Nie sledze tematu, moze takie pytanie juz padlo ale czy gra tez promuje bardziej rozgrywke stealth i przyznaje wiecej xp za ciche akcje? Czy moze zbalansowali to juz i mozna grac po swojemu miksujac style?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l nadal chyba więcej dostajesz za ciche ale nie miałem w dwóch misjach jakiegoś podsumowania. Fakt że jak przemieszczasz się w kanałach to dostajesz expa za odkrywanie alternatywnych dróg, do tego dostajesz 20 dodatkowego expa za tzw oszczędzanie (przy każdym ogłuszeniu, uśpieniu) , także masz misje poboczne podczas głównych i raczej nie da się ich zrobić w większości na jana do przodu. Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ktoś wie gdzie jest karta dostepu versalife do windy w banku? Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez mars75
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l 29 zl za 10 punktów praxis na psn.... maja rozmach skur.wysyny 5 pkt Praxis można mieć na One praktycznie za darmo, gdy się je odblokuje w Deus Ex Go. Eidos trochę sobie odpuścił wersję na One i nie chodzi już o samą rozdzielczość
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l za darmo ? musisz kupić deus ex go za 20 zł na komórce Mi fps'y nie latają albo nie zauważam a to najważniejsze. Przede wszystkim szybko się ładuje a to rzadkość dzisiaj Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Gra jest tak zbalansowana ze jezeli wszystkich wystrzelisz to dostaniesz mniej wiecej tyle expa co za stealth run. Najbardziej oplaca sie grac po cichu i ogluszac wrecz.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ktoś wie gdzie jest karta dostepu versalife do windy w banku? No właśnie, ja cały bank przeczesałem i jej nie znalazłem. Do skrytek A i B na -1 łatwo się dostać, ale do tych korporacyjnych to wyższa szkoła jazdy. Podejrzewam, że ta karta jest u kogoś poza bankiem.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l za darmo ? musisz kupić deus ex go za 20 zł na komórce Mi fps'y nie latają albo nie zauważam a to najważniejsze. Przede wszystkim szybko się ładuje a to rzadkość dzisiaj Za darmo, za darmo
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kurde, korci mnie fhuj by brać. No nic, jak najszybciej przejść Dark Souls 2 i ciuałać w ten zayebisty szpil.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l za darmo ? musisz kupić deus ex go za 20 zł na komórce Mi fps'y nie latają albo nie zauważam a to najważniejsze. Przede wszystkim szybko się ładuje a to rzadkość dzisiaj Za darmo, za darmo Ale trzeba odnotować, że Praxisy są tylko dla XO i PC.