Voytec 2 761 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Gdzie są zadania poboczne w Golum? Jestem w Gardzieli, idę po Ruckera i nie napotkałem jeszcze na żaden sidequest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Wlasnie ogladam napisy koncowe, coz za masakryczny sztos 10/10, na chwile obecna moje goty. Nie wiem czego ludzie od zakonczenia chca, glowny watek w grze zostal wyjasniony, watki poboczne rowniez, przy czym gra otworzyla material na kolejna czesc, totalnie nie rozumiem zarzutow ze gra sie "urywa". Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Sidequest 8. Ktos znalazl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Cały czas mnie to gryzie, dlatego mam go "w zawieszeniu" nieskończonego. Jeżeli coś będę wiedział - dam znać. Jak Ty coś znajdziesz, też napisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem A kiedy to bylo? Ja szukam Staneka teraz, a Koller sie do mnie nic nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Może już takie pytanie padło ale nie chce mi się całego tematu przeglądać, ile średnio zajmuje przejście gry na spokojnie? Wczoraj zacząłem i zastanawiam się kiedy skończę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem O, to zaje. Mogę go skończyć w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Spodziewałem się sztosa, ale chyba nie aż takiego Grając od wczorajszego wieczora w niecałe 7 godzin zrobiłem dopiero prolog i dwa sidequesty, a do tego cała masa dokładnego eksplorowania. Już zapomniałem, jak to jest, gdy giereczka tak pochłania Grafika, audio, design - to wszystko miażdzy, a i wspomnieć muszę, że pecetowy port w tym akurat wypadku jest nienaganny. Tylko na początku, w Dubaju coś poradziłem zglitchować. Widocznie wlazłem gdzieś, gdzie nie powinien i w efekcie najpierw mogłem przechodzić przez ściany, a następnie niestety spadłem pod mapę. :<Warto było czekać. Edytowane 24 sierpnia 2016 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Warto kupić jak neta będę miał dopiero po weekendzie i będę musiał grać bez aktualizacji. Bo zagrałbym Edytowane 24 sierpnia 2016 przez Sqtr78 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Można wiecej opinii na temat gry:> bo większość komentarzy to jaki quest, jak kto gra i nie za bardzo można cos z tego wyciągnąć. Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ja się cofniesz to na pewno znajdziesz opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić? Mogę, choć radzę najpierw nadrobić Bunt Ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Moim skromnym zdaniem Mankind Divided tylko po Human Revolution. Twórcy przygotowali 12-minutowy filmik wprowadzający jak wybierze się nową grę, ale to jest tylko wprowadzenie dla zupełnych laików w uniwersum. Obie gry są ze sobą ściśle powiązane i Mankind Divided wymaga wręcz znajomości przeszłości Jensena i tego świata, żeby wszystko zrozumieć. Inaczej nazwy osób i korporacji będą się mieszać. To tak jak zaczynać oglądanie Gry o Tron od 4 sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Można wiecej opinii na temat gry:> bo większość komentarzy to jaki quest, jak kto gra i nie za bardzo można cos z tego wyciągnąć. Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić? Na poczatku masz wprowadznie i recap porzedniej czesci, wiec jak najbardziej tak. Gra w miare dobrze tez tlumaczy ponownie glowne korporacje i stan swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi moze sie skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Bansai mowi o tym... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Kup sobie Human Revolution. Wyrwiesz taniutko teraz. Od razu poznasz nie tylko fabule, ale i styl rozgrywki. Wtedy zobaczysz czy ci to odpowiada, bo Mankind Divided to jest po prostu wiecej tego samego z usprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) Przeszedłem, niestety nie udało mi się przejść gry bez alarmu i nie wiem gdzie popełniłem błąd/błędy. Jeśli na nowej grze+ zachowują się ulepszenia to może uda się przejść przebiegając wszystkie misje na maskowaniu. Końcowy filmik który leci mniej więcej w połowie napisów miodny i pokazuje że prawdopodobnie będzie kolejna część Adama (jeśli się dobrze sprzeda MD :<) Nie udało mi się także znaleźć misji poboczny 6,10,11 i jestem ciekawy gdzie one są :< Edytowane 25 sierpnia 2016 przez Dreyes Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek? Musi ci 2x Duch wpaść jak Zatrzymasz helikopter Ktoś wie o co tak w ogóle chodzi na początku gry z tym zdjęciem Kolektyw Juggernaut ? Niby w miejscach na zdjęciach powinno coś być ale byłem przy śmietnikach obok banku i nic tam nie ma. Edytowane 25 sierpnia 2016 przez Dreyes Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek? Nie. W trakcie tej misji musisz przemknąć bokiem pod ścianą prosto do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 prawdopodobnie będzie kolejna część Adama (jeśli się dobrze sprzeda MD :<) Ehh, tego sie obawiam, na liscie znajomych malo kto gra, wszyscy wola ciorac w jakies smieciowe gierki dla casuali typu pes czy bf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Spokojnie, spokojnie. Deus się sprzeda. Human Revolution przeszedł najśmielsze oczekiwania twórców. Tutaj oczekiwania są większe, ale gra da sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi