Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 I jest trofeum za przeczytanie ich wszystkich? EDIT: Dobra, widzę że jest pucharek za przeczytanie unikalnych. HUH. Nie unikalnych, wszystkich. Zauważ, ze każdy eBook teraz daje 100 expa, w HR dawały go tylko unikalne. Tutaj wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 [*] Najgorsze pucharki obok tych online to te ze zbieractwem, a szczególnie gdy niektóre znajdźki można pominąć. Gardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Graj w grę delektuj się a trofikami czy aczikami zajmij się w drugim przejściu. Gry rpg trzeba smakować bez poradników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Spokojnie, odkrywam teraz tyle ile sam jestem w stanie, następne przejścia będą na pucharki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Dokładnie tak. Ja eBooki zostawiam na przejście na najwyższym. Teraz gram jak Duch dlatego, że taka gra sprawia mi najwięcej przyjemności. Deusy mają system strzelania, ale nie jest to ich najsilniejsza strona. Augumentacje i stealth - z myślą o tym gra została zaprojektowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Pod koniec gry, w trakcie 3 wizyty w Pradze, potrafi się odpalić nagle z dupy zupełnie pod radarem POSZUKIWANIE ZAKOŃCZONE i policjanci chodzą oznaczeni na żółto. Nie będzie to miało wpływu na Foxiest co nie? I co to jest za bonus Restartuj? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Restart jest wtedy jak po alarmie/panice NPC zapominaja o sprawie i wracaja do normalnego zachowania. To daje chyba 10 expa. Jestemw NG+. Bedzie przejscie po cichutku i pacyfista Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) To by się zgadzało z tymi NPC bo dostawałem Restart cały czas podczas jednego zadania pobocznego w kanałach z pewnym magikiem, a żadnego alarmu tam nie było. Na pewno nie przeze mnie uruchomionego Edytowane 28 sierpnia 2016 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Cholera, nie wpadł mi Foxiest of the Hounds. Na razie nie mam pomysłu gdzie popełniłem jakiś błąd nie dotykając praktycznie nikogo (niestety kilka osób trzeba zneutralizować). Pozostaje mi przejście na najwyższym, z ebookami i jeszcze raz podejście pod Ninja kontra system. Nic takiego strasznego niby, bo trzeba i tak przejść min. 2 razy, ale jednak jest trochę niesmak. Obawiam się, że to mogła być taka pierdoła jak NPC w stanie paniki w kanałach, gdzie za każdym razem wychodząc z kanału wpadał mi z dvpy bonus Restart. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Udało się za pierwszym podejściem wbić pacyfistę i foxiest Tak na szybko tuż po zakończeniu, świetna kontynuacja HR w stylu Bigger, Better and more Badass. Zakończenie trochę dziwne, z jednej strony super sprawa, bo jest otwarta ogromna furtka na następne części, a z drugiej nie czułem, że to powinien być koniec tej gry. Tak czy siak na gorąco daje mocnarną 9, a jeszcze z dwa przejścia planuje wbić czyli grania jeszcze troszkę. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Kurde misje na dworcu zaliczylem po cichu, usypiajac dwoch typow tylko, nawet wpadl trofil "duch" a po misji fabularnie w dialogach wychodzilo jakbym zrobil tam sieke ze strzelaniem i zabijaniem... blad gry? mieliscie tak kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Miałem tak samo, jakiś błąd. Nie przeszkodziło to w zdobyciu trofeów za brak zabójstw i alarmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 To zakończenie troche psuje pozytywny odbiór całej gry. Nagle urywa sie wszystko z dupy i czekaj pan na dlc czy tam kontynuacje, No troche patola i nie spodziewałem sie tego po eidos. Cliffhanger godny gry o tron czy czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Napisz mi w spoilerze ten cliffhanger rodem z gry o tron, bo go chyba ominalem ogladajac ending. @kermit Ja w tej misji nikogo nie dotknalem i nie mialem tego dialogu, wiec pewnie jest jakis bug ze jak sie kogos ogluszy to zly dialog sie odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) Zakonczenie po prostu zamyka pierwszy rozdzial tej historii. Nie widze w tym nic zlego. Fakt, ze nie otrzymujemy odpowiedzi na wszystkie pytania ale na tym polega chyba urok tej gry. Tez myslicie ze Janus to ten lysy gosciu bialy z Iluminati? Edytowane 30 sierpnia 2016 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Bunt Ludzkości bieżącej generacji.Kilka dni temu zacząłem NG+. Świetna gra. Generalnie jeżeli komuś podobał się "Bunt Ludzkości" nad słusznością zakupu "Rozłamu...." nie powinien się zastanawiać. Warto. Natomiast jeżeli ktoś ominął znakomity "Bunt....", powinien go nadrobić w pierwszej kolejności."Rozłam...." oferuje zbliżone doznania do poprzedniczki. Klimat jest wprost fantastyczny. Sfera audio zachwyca od pierwszych minut. Atrakcyjność rozrywki wzbogacono dzięki nowym umiejętnościom, a także ciekawszej konstrukcji samych poziomów (znacznie więcej jest teraz przemieszczania w pionie). Fabuła jest interesująca. Czy lepsza/gorsza od poprzedniego DE, każdy oceni indywidualnie.Gracz po raz kolejny spędzi sporo czasu w szybach wentylacyjnych zastanawiając się, czy po wyjściu z nich zhakować komputer, który otworzy Adamowi nowe możliwości, wykorzystać niewidzialność i próbować przemknąć obok strażników, czy też udać się do kolejnego szybu. Wzbogacono ulepszenia ofensywne protagonisty, ale mord został zepchnięty na dalszy plan. Raz, że zabicie przeciwnika daje o wiele mniej PD niż jego ogłuszenie, dwa rozrywka na Rambo jest zdecydowanie mniej ciekawa.Wizualnie Mankind Divided potrafi zrobić niesamowite wrażenie. Zdecydowanie nie nazwał bym tej gry Human Revolution HD. Stylistyka jest nieprawdopodobna. Niestety podczas biegu przez miasto co rusz pozycja gubi klatki, ewentualnie co chwila coś dogrywa się w locie, ale efekt jest jaki jest. Sądziłem, że to przez fakt, iż grałem kilka dni przed premierą (wiadomo jak to na tej generacji bywa - dej łan pacze, et cetera), ale inni gracze, którzy grali po premierze, mieli podobnie. Zasadniczo podczas rozrywki właściwej jest płynnie i raz, może dwa coś szarpało niestosownie podczas wymiany ognia. Szkoda, że czas ładowania gry po śmierci potrafi dochodzić w zależności od lokacji do 40 sekund.Grę ukończyłem w dwadzieścia siedem godzin z czego osiem było zarezerwowane na zadania poboczne. Kilka misji głównych wyklucza inne, zatem warto grę drugi raz (jest NG+) zaliczyć, szczególnie, że opcji wyboru trochę jest - przykładowo z bossem, zasadniczo jest cały jeden, możemy walczyć, sprawę można także załatwić bez wymiany ognia, ale tutaj bardziej się rozchodzi o zadania, które maja wyraźny wpływ na fabułę - vide wybranie jednej z nich może powodować uratowanie ważnej postaci + wykonujemy odmienne zadania.Średnia światowa (84%) w pełni zasłużona. Mocne 8/10, czy nawet 9/10 spokojnie można grze wystawić.Kilka zdjęć na zachętę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Napisz mi w spoilerze ten cliffhanger rodem z gry o tron, bo go chyba ominalem ogladajac ending. @kermit Ja w tej misji nikogo nie dotknalem i nie mialem tego dialogu, wiec pewnie jest jakis bug ze jak sie kogos ogluszy to zly dialog sie odpala. A scenę po napisach widział? Jest nawet za to hehe aczik. No strasznie mnie zaskoczyła fabuła w tej grze, ale nie tym, że jest jakaś wybitna tylko wręcz przeciwnie, nijaka Zadanie z zabójcą ciekawie się zapowiadało, ale od razu po pierwszej rozmowie z Darią wiedziałem, że to ona jest zabójcą, no za(pipi)isty twist i szoker xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Ale ta scena nie ma za wiele znaczenia na tle fabuly w kampanii MD, to jest zwykly appetizer wrzucony na koniec zeby czekac na wiecej, cos podobnego jak w HR, gdzie byla niemalze identyczna scena. Glowny watek MD zostal wyjasniony i skonczony bez zadnych naglych urwan, po drodze pojawilo sie kilka nowych, mniejszych watkow, ktore ewidentnie beda kontynuowane, ale nazwac tu cokolwiek cliffhangerem to moim zdaniem przesada. Gdyby gra urwala sie... np przed walka z ostatnim bossem, albo w ogole przed wyruszeniem na misje w celu powstrzymania tego ataku terrorystycznego, czyli notabene punktu kulminacyjnego tej fabuly jak i obecnego planu illuminatow, to wtedy bylaby pizda i cliffhanger Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Zacząłem porządnie grać od wczoraj na Łoniaku. Czy wystąpił u Was bug w samouczku dotyczącym walki? Tam gdzie pojawia się pierwszy zielony hologram za zasłoną nie wyświetla mi się żadna informacja co mam zrobić. W tym pomieszczeniu jest dwóch kolesi do ubicia, jeden na podwyższeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 3 miliony kopii musi sie rozejsc zeby w ogole dobili do progu rentownosci btw. W pierwszym DLC wraca Pritchard! Adam Jensen will reunite with Frank Pritchard in System Rift, our first story DLC for Deus Ex: Mankind Divided! Coming September 23rd. https://www.facebook.com/DeusEx/photos/a.133016570085033.29731.119442141442476/1051910851528929/?type=3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 Gra rewelacyjna - dokladnie takiej kontynuacji Jensena oczekiwalem - klimatyczna i wciagajaca fabula, sporo trudnych decyzji do podjecia - jedyne co mi przeszkadza, to fakt, ze gra na konsoli chodzi standardowo jak (pipi). Poczatek gry w ogole nie zachwycil graficznie, jak niektorzy tu pisali, a jezeli chodzi o sama plynnosc, to przez dluzszy czas wrecz nie moglem przywyknac - ot kolejna gra, gdzie niby mamy 30 fpsow, a czlowiek czuje sie jakby gral maks w 20. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 W każdym swoim poście, obojętnie gdzie musisz o tych fpsach pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Nie tylko tam, gdzie odpalajc gre mam wyjatkowa pizde przed oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 izi jak ty dawałeś radę grać w konsolowe Human Revolution jak zarówno na ps3 i x360 klatki spadały do 20-24fps przy rozmazanych 720p? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi