MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Wrócisz jeszcze tam jeszcze, ale każdy etap w Pradze ma własne zadanie poboczne. Oprócz tego questa z Sarifem i dodatkowym ulepszeniami, bo ten jest kontynuowany przez bodajże dwie wizyty w Pradze oraz ten z kalibratorem dla Kellera. Powiedźcie mi lepiej ile tych serwerów jest w Breach w Tier 1. Wydaje mi się, że zrobiłem wszystkie w pierwszym, a dalej pucharek nie wpadł Widzę, że mam niedostępne jakieś dwa w 1A, ale jak je odblokować? EDIT: Dobra mam, to nie było to :potter: Edytowane 9 Września 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zacząłem dzisiaj grać i sam samouczek w grze daje znacznie wiecej możliwości niż nam sie początkowo wydaje. Praga też widzę z początku potrafi przytłoczyć możliwościami wykonania zadań pobocznych. Gry na pewno nie skończę do końca miesiąca. A i największy dramat tej gry - synchronizacja ust z wypowiadanymi kwestiami. Dramat zalatujący tanimi grami z kiosku z dawnych lat. Mimika też bardzo słaba. Może to psuć tzw. immersje z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 to nawet nie jest grafika ale 'zwiedzanie' miejscówek i zaglądanie w każdy kąt rekompensuje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Wlasnie skonczylem ta zacna szpile. Za(pipi)ista odslona. No i teraz zauważyłem po przeczytaniu kilku wywodow w necie, ze przegapilem az PIĘĆ misji pobocznych. Bedzie co robic. Human revolution ukonczylem 5 razy i zdobylem platyne, tutaj bedzie to samo. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Szukam okładki do Deus Ex: Mankind Divided na PS4. Jakby ktoś zrobił skan i podlinkował to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 15h za mną i nawet w Golem City nie byłem. Co ciekawe, podczas swobodnego spacerowania i hakowania wszystkich mieszkań, natknąłem sie na rozwiązania dla misji pobocznych, których nie aktywowałem. Gdy już to zrobiłem musiałem sie cofać do tych miejsc, bo gra wcześniejszych odwiedzin nie zaliczyła. Poza tym, fantastycznie wygląda animacja, jak podchodzimy do strażnika a temu się hełm otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 ja jestem juz pod koniec, ale tylko dlatego, ze to jedna z tych gier, od ktorych sie oderwac nie mozna. Dobra fabuła, sopojna rozgrywka, niesamowity klimat - absolutny MUST HAVE ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Jestem w trakcie przechodzenia gry po raz drugi i bawie sie lepiej niz za pierwszym razem. Wspaniala gra Edytowane 11 Września 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Troche informacji o wycietej zawartosci: https://www.reddit.com/r/Deusex/comments/525gq4/cut_missions_alternative_london_mission_and_other/?st=ISZTAD5N&sh=fa7abacd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) No fajna gra to była do czasu aż w misji 15 w losowych momentach pojawia się panika u cywilów przez co gra automatycznie przeskakuje mi do misji nr 17 i złego zakończenia Edytowane 12 Września 2016 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Tam jest mozliwosc wyeliminowania wszystkich po cichu - po prostu ostatni musi byc: dziadek z karta Edytowane 12 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dobrze, że napisałeś, bo bym nie wiedział :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tam jest mozliwosc wyeliminowania wszystkich po cichu - po prostu ostatni musi byc: dziadek z karta Ja go zawsze jako pierwszego zalatwiam. Ogolnie ani razu tam nie spartolilem roboty, trzeba uwazac na takedowny, lepiej robic non-lethal bo lethal sa glosniejsze. I dokladnie zaplanowac kogo kiedy trzepnac zeby inni nie widzieli. Dla mnie jeden z fajniejszych momentow w gierce @Kymel Wychodzisz z windy, rob od razu pizde na sam koniec, na parkiet, jest tam taki lysy staruch po prawej, zrob takedown zza covera i eloszka, sejw, a potem ostrozne planowanie, wiekszosc z nich mozna zalatwic tak zeby nikt nie widzial uzywajac corner takedown'ow, mozna tez kamery wylaczyc w pokoju na przeciwko windy [tego typa polecam zalatwic na samym koncu, dostac sie szybem do pokoju, wylaczyc kamery, otworzyc drzwi od tylu i corner tkdwn. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Karny kutas dla Eidosu za tego Breacha, boże co za irytujący i chuyowy tryb. Gdyby nie mus do platynki to bym go nawet nie tknął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Na poczatku mi sie podobalo, ale w ostatnich tierach za bardzo poplyneli. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dobrze, że napisałeś, bo bym nie wiedział :facepalmz: No ja zaczynajac od staruszka z niewyjasnionych przyczyn od razu uruchamialem alarm, sorry, ze napisalem! :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Karny kutas dla Eidosu za tego Breacha, boże co za irytujący i chuyowy tryb. Gdyby nie mus do platynki to bym go nawet nie tknął. Zrobiłem chyba ze 3 misje, stwierdziłem ze guwno i wyłączyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Początek Breach to tam jeszcze jakoś przełknąłem, ale końcówka to jest jakiś skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Tam jest mozliwosc wyeliminowania wszystkich po cichu - po prostu ostatni musi byc: dziadek z karta Ja go zawsze jako pierwszego zalatwiam. Ogolnie ani razu tam nie spartolilem roboty, trzeba uwazac na takedowny, lepiej robic non-lethal bo lethal sa glosniejsze. I dokladnie zaplanowac kogo kiedy trzepnac zeby inni nie widzieli. Dla mnie jeden z fajniejszych momentow w gierce @Kymel Wychodzisz z windy, rob od razu pizde na sam koniec, na parkiet, jest tam taki lysy staruch po prawej, zrob takedown zza covera i eloszka, sejw, a potem ostrozne planowanie, wiekszosc z nich mozna zalatwic tak zeby nikt nie widzial uzywajac corner takedown'ow, mozna tez kamery wylaczyc w pokoju na przeciwko windy [tego typa polecam zalatwic na samym koncu, dostac sie szybem do pokoju, wylaczyc kamery, otworzyc drzwi od tylu i corner tkdwn. JA TO WIEM. Czasami chyba trzeba sarkazm mocniej akcentować. Ja mam takiego buga, że nieważne co zrobię i od którego mojego save'a zacznę to w losowym momencie włącza się alarm. Czasami wygląda to tak, że po przekroczeniu niewidzialnej linii na mapie npcom włącza się panika i po 1s znika. W tym momencie gra decyduje, że zje'bałem objective i serwuje mi finałowe starcie. Powinny być automatyczne save'y na starcie danej misji, które nie są nadpisywane Edytowane 12 Września 2016 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Aaa to zle cie zrozumialem, myslalem ze jak kogos neutralizujesz to z dupy jakis npc lapie alerta i leci domino. W takim razie troche mocny lipton, niezla lyzka dziegciu na sam koniec :x Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) pojawily sie nowe trofea dp 1 DLC - kiedy ono wychodzi ? Edytowane 12 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Karny kutas dla Eidosu za tego Breacha, boże co za irytujący i chuyowy tryb. Gdyby nie mus do platynki to bym go nawet nie tknął. Nawet mi cię nie żal. Męczyć się aby zdobyć trofeum czy achievement. 20 lat temu zdobywało się 100 % w crashu dla czystego funu obecnie zmusza się do robienia bzdurnych trofeów w głupim trybie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 no wiesz, jesli koncza sie argumenty, nalezy wyciagnac swoje gamertagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 O nie blant znowu zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Także grajcie jak wam się podoba i dajcie grać innym tak jak im się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi