Skocz do zawartości

Deus Ex: Mankind Divided

Paliodor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gierka na PS4 wyglada nieziemsko, jestem ogromnie zaskoczony tym co im sie udalo osiagnac, po wczesniejszych materialach wydawalo mi sie ze to znacznie gorzej wyglada, porobilem kilka screenow z wlasnej gry [wszystko gameplay, 0 cutscenek], niestety share mam ustawione na te gorsza jakosc wiec troche rozmyte sie moze wydawac, choc w rzeczywistosci gra jest ostra jak zyleta:

13995581_1192584027470101_13517614028199

13958023_1192583954136775_77357444204500

14066412_1192583950803442_63985145709639

13995485_1192583944136776_24689549992453

• Plusik 3
  • Odpowiedzi 881
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 18.08.2016 o 13:04, ogqozo napisał(a):

Ocena "Edge'a" 9. Ech, może pora jeszcze raz spróbować się wkręcić w tę serię, której różnorakie odsłony zaczynałem chyba sześciokrotnie i nigdy nie złapałem mięty.

Opublikowano
  W dniu 18.08.2016 o 21:40, Voytec napisał(a):

Ja mam ustawione sterowanie z Human Revolution (i tak nie jest przeniesione 1:1 co jest irytujące) i muszę przytrzymywać przycisk by chować się za osłonę.

Mam pytanie do pierwszego zadania pobocznego Złoty bilet.

Pokaż ukrytą zawartość

Swoją drogą w końcu jest wprowadzona historia odblokowanych/przeczytanych rzeczy. Dzięki temu będzie można prześledzić wszystkie E-booki, które się ma przeczytane.

A czy po odwiedzeniu doktorka mozna jeszcze zwiedzac prage? Robie wlasnie questy poboczne (w ogole bardzo fajny patent jest z tym ze jedno zadanie prowadzi do nastepnego), ale chcialbym najpiere odwiedzic doktorka zeby naprawic co zepsute.
Opublikowano

Wiecej tego samego + usprawnienia. Jak ci Human Revolution siadlo to tu tez bedziesz sie dobrze bawic.

System walki/strzelania rzeczywiscie troche poprawili, ale nie za bardzo. Ja staram sie skradac i nie zabijac, ale jak mnie odkryja to siegam po karabin i na(pipi)iam. W strzelaniu brakuje mi dobrych odglosow. Slychac to bardziej jakby Combat Rifle to byl jakis pistolet na powietrze.

Design miejscowek mega klimatyczny i muzyka miazdzy. Duzo zwiedzania, rozne drogi do celu, rozne miejscowki z poukrywanymi sekretami.

Dla mnie to mocna 8, moze 8+. Nie wiem jak z fabula, moze pozniej urywa dupe i gra podskoczy o oczko czy pol.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak wypada framerate? Rock solid, czy płynne 25-30 fps w czasie zadym/ bardziej zatłoczonych miejsc?

e: a no i dołączam się do pytania o muzykę, wciąż robi?

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Klatki czasem spadna, ale glownie podczas dialogow czy icarus landing, podczas samej gry nic nie czuc. Jest bardzo solidnie pod tym wzgledem biorac pod uwage to jak ta giera wyglada.

Co do mesjasza czy przebieranca, to jak najbardziej mesjasz, jesli HR to byla dla mnie gra na 9 z minusem, tak MD poki co zapowiada sie na 10, pod warunkiem ze scenariusz nie zawiedzie, bo gameplay to HR na grubych sterydach, czyli wiecej i lepiej. Jesli sie komus HR podobalo to nie ma co nawet sie zastanawiac, jesli sie komus nie podobalo bo nie lubi sie skradac, to moze omijac, choc sam aspekt strzelankowy poprawili wiec kiedys moze sprobowac.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Gra wygląda rewelacyjnie pod względem graficznym, a jak to pisałem to pukaliście się w czoło i padały nawet stwierdzenia, że to raptem remaster Human Revolution.

Gameplayowo tak jak Bansai pisze - HR na sterydach. Wszystko jest lepsze, jest tego więcej i mam szczerą nadzieję, że fabularnie nie zawiedzie. HR pod tym względem to moim zdaniem jedna z lepszych gier poprzedniej generacji (abstrahując od tego, że finał sprowadzał się do wciśnięcia przycisku to jest to bardzo dopieszczony fabularnie tytuł).

Ponowie pytanie o quest poboczny z początku, czy

Pokaż ukrytą zawartość

Zauważyliście takie szczegóły jak we fragmencie z E3, na stacji w Pradze na tablicy odjazdów i przyjazdów są Katowice, Kraków i Warszawa. Nie zauważyłem Wrocławia, choć możliwe że tam też jest :)

Daras, widzę, że HR w sygnaturze. Platynujesz? :D

Edytowane przez Voytec
Opublikowano

Voytec, co do spoilera, to chyba nie, probowalem kilka opcji i zawsze efekt taki sam.

Wysmarowalem tez niemala cegle nt gry, ale w jezyku angielskim skierowana do tworcow gry na ich forum i FB, kilka pochwal i lizania rowa, a co, nalezy im sie, ale glownie skupilem sie na aspektach "do poprawy", gdyby ktos byl ciekaw to spoiler:

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
Opublikowano

W kolejnych reckach:

PC Gamer: 88% - wszystko pięknie, tylko scenariusz troszkę słabuje

http://www.pcgamer.com/deus-ex-mankind-divided-review/

GryOnline: 8/10 - Bardzo solidny sequel z kulejącym finałem i walka tylko z jednym bossem  :pawel:

http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=11452

Opublikowano
  W dniu 19.08.2016 o 13:51, Frantik napisał(a):

W kolejnych reckach:

PC Gamer: 88% - wszystko pięknie, tylko scenariusz troszkę słabuje

http://www.pcgamer.com/deus-ex-mankind-divided-review/

GryOnline: 8/10 - Bardzo solidny sequel z kulejącym finałem i walka tylko z jednym bossem  :pawel:

http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=11452

Tylko jeden? Lol, walki z bossami to nie jest mocna strona Deusa. Do tego, można z nim w ogóle nie walczyć wg trofeów.