Papaj 465 Opublikowano 19 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2015 W sierpniu się nie gra w giereczki tylko je kaszankę popijając harnasiem Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2015 "Bunt Ludzkości był o nadejściu ery transhumanizmu, stąd czarny i żółty. Dobra, pewnie zastanawiacie się, co te barwy mają w ogóle wspólnego z transhumanizmem, nie? Chodzi o to, że obydwa kolory miały za zadanie naśladować malarstwo renesansowe. W Rozłamie Ludzkości jednak świat zaczyna bać się transhumanizmu, stąd żółć i czerń musi się wycofać pod ścianę. Nowy porządek w świecie Deus Ex przypomina bardziej korporacyjny feudalizm, więc stylowo naśladujemy średniowiecze. Barwy będą nienasycone z dominującą szarością, błękitem i wyblakłym brązowym. W krótkich, żołnierskich słowach: Deus Ex: Rozłam Ludzkości nie będzie wyglądał, jakby ktoś się na niego zeszczał." Jacques-Belletete, dyrektor odpowiedzialny za grafikę xDD bardzo fajne info, bo po pierwszych materiałach art design wydawał się wyglądać jak kopia Human Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Oj nie powiedziałbym widać właśnie ogromny przeskok między tymi gierkami pod względem artystycznym. Niektórzy może byli trochę zawiedzeni że znowu gramy Adamem i że robią sequela na siłę, żeby coś jeszcze wcisnąć ale póki co wygląda to na bezpodstawne zarzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 mam na myśli pierwsze materiały, a szczególnie announcement trailer. później faktycznie zdawało się to wyglądać bardziej różnorodnie, a teraz potwierdzenie przyszło z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Tak tu niemile cicho, że wątek prawie zaginął w odmętach (a tagów brak ) Ja tam odliczam dni do 23 sierpnia, btw. to dokładnie 5 lat po premierze HR, które, mówcie co chcecie, ale było dla mnie GOTY 2011. Podobało mi się w zasadzie wszystko - Jensen, historia, goty soundtrack, nawet nieszczęsny złoto-czarny filtr dodawał niepowtarzalnej stylówy. Szkoda, że w director's cut chyba go wywalili. a w MD też ponoć ma go nie być. Strzelanie faktycznie było trochę drętwe, ale usprawiedliwiałem to jakoś w stylu "Toć to RPG i do przeżycia mimo wszystko." Tutaj liczę na porządny sequel, co najmniej jak przy Rise of the Tomb Raider, i będzie sztosik. Square nie stać już na wielkie wtopy i chyba o tym wiedzą, mam nadzieję. W sumie... jak na razie to jedyna z tegorocznych premier, na którą mam prawdziwy hajp. Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Timmy 1 799 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZGGaVCCMgfw&feature=youtu.be 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 No to nara do 23 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 O jeny, jak mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Żeby nie było za dobrze to razem z trailerem ogłosili, że gra dostanie season pass Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Skomentuję to tak: Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Wyglada fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Jak się cieszę, że jedynka do mnie leci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 O Padziku, ale będzie grane! Ta muza! Ten design! Ten Jensen!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Ten patos od którego ma się beczułke! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Czemu prowokujesz? Zona Ci nie daje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Troszkę przegadany trailer i fakt trochę patos (może to efekt trafienia do szerszej grupy konsumenckiej) ale i tak będzie grane. Human Revolution i DLC trzymało poziom chciało mi się to przechodzić dwa razy, raz zwykłą wersję i raz Director's Cut. Soundtrack McCanna to dla mnie elitarna półka. Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 chooy z tym patosem. ale bedzie grane w sierpniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Czekam bardziej niz na U4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Dawno nie oglądałem niczego nowego z DE:MD. Trailer fajny, klimacik zapowiada się genialny. Design świata ponownie niszczy system. A taką wisienką na torcie mogłaby być śmierć Jensena na koniec gry i fakt,że całe jego wysiłki za wiele nie zmieniły w kwestii kontroli świata przez Majestic 12. Tak czy owak czekam bardzo, jest to jedna z tych 3-4gierek w jakie chciałbym zagrać w tym roku. Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Po obejrzeniu ode mnie tylko jedno: Po becie mirrors edge bardziej czekam wlasnie na Deus Exa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Mesjasz nadchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Podoba mi się jak grają na emocjach, by potem na końcu (pipi)nąć kolekcjonerkę, day1 dodatki, apki srapki itd. Dobra i tak kupię Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Ciągle mam pewne obawy czy gierka nie skręci w jakimś dziwnym januszowo-casualowy kierunek ale i tak to jedna z niewielu gierek na jakie czekam w tym roku. Swoją drogą jak komuś się nudzi to polecam zaglądnąć na stronkę http://sarifindustries.com/en. Była ona postawiona przy okazji premiery Human Revolution ale wraz ze zbliżającym sie Mankind Divided dostała ona upgrade i stylistykę choćby ktoś się na nią włamał. Można troszkę ciekawostek wychwycić jeśli się po niej poszpera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi