MrNorbi 38 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Wklejamy zdjęcia, albo samoyebki naszej postaci z GTA Online! Niestety nie zacznę, bo pier.dolę to Online na razie, jak nie mozna pograć jak normalny człowiek bez nerwów. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Mój gangsta. Laczki i białe skarpety rządzą: Niestety, chmura rockstar mi go później zabiła:( Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Tylko wąsów i bebzona brak. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Za każdym razem jak tworzę postać to jest niska. Zawsze Lamar sie z tego nabija na lotnisku. Drażni mnie to. Po 2 zawsze moja postać ma zakola. Obojętnie jakich wezmę dziadków, nawet jak wybiorę specjalnego ojca Johna Marstona, wygląda prawie tak samo. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Może jesteś niski i masz zakola, a gra jakoś to wykryła? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Nr 1: Nr 2: EDIT: Po kilku godzinach gry: EDIT: Postać mi zjadło więc zrobiłem nową: Edytowane 7 października 2013 przez wojnar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi