Daffy 10 582 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 nawet fajne te pixeljunk shooter - nie wiem jak przy dluzszym ograniu,boje sie o monotomnosc ale na prawde przy pierwszym kontakcie fajna gierka - i super wyglada na malym oledzie surge deluxe - przy pierwszym odpaleniu jakos mnie nie urzekl, laczenie paluchami klockow w tym samym kolorze nie wydaje sie zle ale raczej do krola lumines to nie stalo lone survivor - wczoraj prowadzilismy na imprezie burzliwa dyskuje czy warto ja w ogole odpalac - zdania podzielone - od szmiry po silent hill2 w 2d w pixel art Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Pixel jest bardzo fajny, od siebie mogę dodać że z czasem etapy robią się coraz trudniejsze i frustrujące a bossowie to jacyś niezniszczalni tytani. Multi całkiem grywalne, niestety trudno znaleźć ludzi którzy chcą pograć(większość boostuje). Lone Survivor, miałem kupionego już jakiś czas temu, nie polecam straszny CRAP, kuleje każdy element tej gry, paskuda robiona przez raczkujące studio co widać na każdym kroku.Durge Deluxe, faktycznie średnio wkręca. Polecam tylko na krótkie przerwy. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 PixelJunk Shooter jest mega. Sam kiedyś kupiłem pierwszą część na PS3 i się wkręciłem, że raz, dwa zdobyłem 100% trofeów. W wersji Ultimate jest jeszcze lepiej, bo to połączenie obu części i do tego dodali platynę. Super. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Lone Survivor, miałem kupionego już jakiś czas temu, nie polecam straszny CRAP, kuleje każdy element tej gry, paskuda robiona przez raczkujące studio co widać na każdym kroku. Dzięki za kubek i w ogóle, ale w zacytowanym fragmencie są brednie. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Może komuś się spodobać, ale dla mnie jest zbyt niechlujna i niedopracowana i nie mogę przez to poważnie do niej podejść. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Ja natomiast się bardzo mocno zastanawiam, kiedy do kur.y zostanie wydana ta gra. Twórcy tną w ch.ja niesamowicie i zaczyna mnie to już wku..iać, bo mam ochote zagrać jak cholera, ale na Vicie, a gdyby nie ta zapowiedz, to już dawno ograłbym na Piecu. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 ooo nawet o tym nie wiedzialem, zapowiada sie fajnie w czerwcu z ciekawszych indykow vita dostanie the swapper i duke nuken megaton edition, zaraz na poczatku lipca child of light - wszystko to dla mnie day one zakup, no moze poza ksieciem - poczekam na recki Cytuj
Gość Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Child of light obowiazkowy zakup. Ogralem na ps4 i na remote na vicie i jest wysmienita ta pozycja. W sumie ciezko to indykiem nazwac nawet bo gra jest zrobiona wedlug mnie na miare raymana. teraz sie na transistor skusze chyba j na fez na vicie. Nie wiem jak dla was ale rownie genialnie gra mi sie w pixel junk shooter. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 realboxing jest czegos w ogole wart? nie wiem czy to blad czy faktyczna promocja ale jest do kupienia na vite za 6,75zł Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Ogralem to demko feza i na razie sie jednak nie skusilem moze pelna wersja wypada lepiej ale w sumie darowalem sobie bo jeszcze mam w co grac. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 full jest identyczny jak demo, swiat jest ogromny i szukanie tych zółtych kwadracikow do otwierania portali po jakims czasie robi sie trudne Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 No dlatego na razie odpuscilem ale jak nie bede mial w co grac to lykne pewnie:) Mind 0 bym chetnie zagral ale nie sadze ze u nas tak szybko trafi do plusa jak w japonii. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 realboxing jest czegos w ogole wart? nie wiem czy to blad czy faktyczna promocja ale jest do kupienia na vite za 6,75zł Warto Mnie kosztowała 4.90 i w tej cenie to naprawdę fajny szpil. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 kupilem i zagralem dwa mecze - widac mocno wzorowali sie na fight night - do mistrza im daleko ale nie jest zle jak na gre w tej cenie Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Dobra produkcja jak na polskie studio Sam kiedyś kupiłem za 3 zł na Androida. Grało się fajnie. Ładnie to wyglądało. Ale jak pojawiła się promocja na Vitę dawno temu, to również kupiłem. Gra się wygodniej bo są analogi. Szkoda tylko, że co i raz wychodzą apdejty na androida a na Vicie olali temat. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 patrzaj Ficuś to jest ta gierka co ci mówiłem o niej ;f Gra inspirowana Soulsami i Shadow of Collossus i zmierza na ps4/vite oraz pc. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Opublikowano 5 lipca 2014 Jakis czas juz o niej czytałem, jaranko straszne Chyba ponownie trzeba bedzie kupic vite Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Boss w postaci ogromnego mózgu Ten ostatni jest fajny. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 patrzaj Ficuś to jest ta gierka co ci mówiłem o niej ;f Gra inspirowana Soulsami i Shadow of Collossus i zmierza na ps4/vite oraz pc. moc na pewno kupie Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Czy możecie polecić mi coś w stylu Flower, Flow albo Rez na Vite? Chodzi mi nie tyle o granie dla hmm.. gameplayu, tylko takie chillujące artystyczne doznanie Jurney nie ma na Vite? Albo Reza? (Ostatni level ach..) Chodzi mi o takie nietuzinkowe tytuły.. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 chcesz vitowego reza bierz TxK - arcygenialny, glosnosc ustaw w grze na 200%, ubierz sluchawki i odplyniesz, Minter zrobil kolejne arcydzielo jak kiedys jego Tempest2000 poza tym masz fez, limbo, sound shapes, olliolli, we wrzesniu murasaki baby itp 1 Cytuj
Gość Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 A warto lumines lyknac bo na allegro widzialem za 25zl tyle ze wysylka +13 wiec w sumie i tak niezla cena pudelko Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 lumines jest takie jak kazdy widzi - na psp bylo, na ps3 jest - kazda wersja rozni sie glownie tlami i muzyka ale caly czas glowny mechanizm gry jest ten sam - jak sie lubi takie wariacje tetrisa to warto brac Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 chcesz vitowego reza bierz TxK - arcygenialny, glosnosc ustaw w grze na 200%, ubierz sluchawki i odplyniesz, Minter zrobil kolejne arcydzielo jak kiedys jego Tempest2000 poza tym masz fez, limbo, sound shapes, olliolli, we wrzesniu murasaki baby itp Limbo nie skończyłem na 360 bo sprzedałem go, więc jak trafi się promo to wezmę i ukończę w końcu Sound Shapes się przyglądam cały czas, niby drogie, ale to crossbuy i cross save z PS4 co mi pasuje. Na Murasaki też czekam. Escape Plan wygląda fajnie, ale strasznie drogie TxK - nad tym na bank się zastanowię, jak tylko skończę PixelJunk i zrobi się miejsce na taki tytuł. Dzięki za propozycje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 @Kielich sprawdź escapeVektor albo Sound Shapes. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi