Daffy 10 582 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Soud Shapes zaczekaj na promo, ja tez tak kiedys kupilem, zbyt krotka gra za taka cene co obecnie, szkoda ze wczesniej nie pisales - TxK ostatnio byl w promo za 18zl Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 No wiem, że przegapiłem sporo fajnych promo, ale byłem (i nadal jestem) zajęty kończeniem tego co dostałem w plusie na start Nie śpieszy mi się, żeby teraz od razu kupować, tylko zrobić listę must-have i cebulowo polować na promo jakieś Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 zawsze tez jest szansa ze jakas gra co cie interesuje wyladuje w plusie Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Dokładnie. Tak mi wyszło ze Striderem z PS4 Ale nie będę płakał za 58 zł jeśli dobrze pamiętam, bo te ponad 2 miech dobrej zabawy miałem zanim trafił do +, więc ani gr nie żałuję. Gra jest tyle warta i Sony rozpieszcza wg mnie takimi tytułami Edytowane 18 lipca 2014 przez KIELiCH Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Escape Plan byl tez tydzien temu w bdb cenie - teraz juz jest 2x tyle ale nie wprowadzili ejszcze nowych promocji. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 rogue legacy udany port? gral ktos? troche z cena przegieli, zaczekam jak do 30zl stanieje Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 lipca 2014 Autor Opublikowano 31 lipca 2014 Ja gram, kruk miał racje GOTY 2013, strasznie wciąga, wyglada super na oledzie nic nie zwalnia chodzi jak marzenie Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 easye ty lubisz takie strzelanki wiec moze to ponizej cie zainteresuje - premiera za 2tyg, gameplay prosto z vity, ma byc natywna rozdzialka i 60fps, choc i tak ja najbardziej czekam na valocity x2 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Ja gram, kruk miał racje GOTY 2013, strasznie wciąga, wyglada super na oledzie nic nie zwalnia chodzi jak marzeniePotwierdzam, gra się rewelacyjnie, żadnych problemów technicznych. Ginę na potęgę, ale gra ma syndrom jeszcze jednej rundki, więć ciśnę znów. 43 PLNów za grę na trzy platformy, to całkiem znośna cena, choć pewnie i tak będę ją ogrywał tylko na Vicie ;] Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Opublikowano 1 sierpnia 2014 (edytowane) Tak jak piszą wyżej. Rogue Legacy to rewelacja. Mając nawet nieźle rozwinięte zdolności w zamku, można tu zginąć na wczesnym etapie. Poziomy generowane losowo, robią tutaj robotę. Satysfakcja z pokonania bossów ogromna. Syndrom jeszcze jednej tury( złe słowo ale tak to wyglada w praktyce) cały czas obecny. Vitowa wersja to jedyna słuszna moim zdaniem. Idealna gra w podróży, samolocie, itp. Gra cały czas zaskakuje i robi to skutecznie, nawet po 50 próbach wejścia do zamku. Spelunky mi kompletnie nie podeszło. Tutaj, aż się oderwać nie można. PS. Dla plusowiczów jes zniżka na grę. Edytowane 1 sierpnia 2014 przez Marian446 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2014 Ja sie oderwać nie mogę, poprzedni indyk w którym miałem ten syndrom to był Hotline Miami. Genialna gierka, serio. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 mnie jakos ten design odrzuca, poczekam na promocje, bardziej mnie the swapper, taslagrad,velocity x2,aztec, hotline miami2 i murasaki baby kusi z tegorocznych indorow Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 ojjj jak bede napierdzielac w to na poczatku wrzesnia, w tym samym miesiacu tez murasami baby, pieknie pieknie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2014 Ja teraz ogrywam jedyneczke i miazga, strasznie wciąga Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Mozecie sciagnac na vite tego road not taken z plusa czy jednak ta gra jest ps4 only? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) Mozecie sciagnac na vite tego road not taken z plusa czy jednak ta gra jest ps4 only? Gra jest obecnie tylko na PS4. Edytowane 6 sierpnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Szkoda, bylem ciekawy o co w tym chodzi, bo smiesznie wyglada Ogralem proteusa (tragedia...) i metrico (nic specjalnego). Crapsisa 3 nawet nie chce mi sie sciagac, a Feza mam na xboxie Najgorszy miesiac plusa od 14 miesięcy posiadania abonamentu, jedynie w Lego sobie moja kobieta zagra, ale nie za takiego plusa placilem. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) Mi się Proteus podoba. Właśnie ogrywam. Jak się chwilę człowiek przyzwyczai do grafki 8 bitowej to muzyka i dźwięki na słuchawkach bardzo chillujące i trochę tajemnicze. W ogóle jak ktoś pamięta z dzieciństwa serial Tajemnicza Wyspa i lubi gry od thatgamecompany to jest szansa że Proteus mu się spodoba swoją innością, tajemniczością i klimatem. Możecie się śmiać ale taka nieskrępowana ekspolracja zróżnicowanego terenu ze zmiennymi porami dnia i pogodą przypomina mi odrobinę łażenie w Elder Scrolls`ach Edytowane 6 sierpnia 2014 przez KIELiCH Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2014 Z chcecią sprawdze chociaz styl graficzny jest dość dziwny, tylko nie moge oderwać sie od Rogue Legacy Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Rogue kusi, a dzis sie pojawil The Swapper - dwa indyki z pc z gigantyczna srednia i praktycznie legendarne, ciezki wybor Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2014 Bierz Rogue miazgaaaa po prostu, na The Swapper tez mam ochote, ale póki co odpuszczam za dużo indyków mam do ogrania a do tego czasunjak skończę to pewnie bedzie na jakiejś przecenie Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Ludzie, wy bierzcie tego Swappera bo to arcydzieło. Ograłem rok temu i dla mnie najlepsza gra zeszłego roku. Soundrack miażdży suty, atmosfera przygnębiająca, choć gra jest głównie łamigłówką. Najlepsze przedstawienie obcych w historii gamingu. Najlepsze jest to, źe całe środowisko w grze jest zrobione na bazie gliny. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 swapper graficznie miazdzy, artstyle tez kapitalny, obie gry swietnie sportowane na vite patrzac na recenzje, dlugi ten swapper w ogole?rogue mnie drzuca tym designem i tym ze wszystko tam sie opiera o grind Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Swapper to hardkorowe łamigłówka i przy niektórych zagadkach potrafi zajść w kość. Mi starczyła na 5h. Czyli, szału nie ma. Tylko, ze raz mechanika gry, dwa fabuła i generalnie atmosfera to mocne jej punkty. Jest też twist na końcu. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 to zaczekam w przypadku rogue i swappera na promocje by je wyrwac gdzies za 30-36zl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi