kubson 3 189 Opublikowano 1 marca 2015 Autor Opublikowano 1 marca 2015 ciekawe z jakim opoznieniej wrzuca axiom wersje na ps vita, z cena troche pojechali, drozsze niz HM2 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Shovel Knighta mogliby dać w plusie, trochę mi żal kupować go po raz drugi, choć jest przegenialny. Na premierę wezmę raczej HM2, Titan Soulsa na bank. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 627 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Ja się bardzo dobrze, ba, wręcz kapitalnie bawię z indykami na Vitę - Don't Starve, HotLine Miami, Rogue Legacy, zapewniły mi masę frajdy, jak kiedyś Plants vs Zombie.Szkoda tylko tej niespożytkowanej mocy obliczeniowej sprzętu. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=r2O_QDyS3W4 i po co komu tępawe gry AAA Edytowane 2 marca 2015 przez kazuyoshi 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 mocno trzymam kciuki za cosmic star heroine od poczatku ogloszenia tego projektu na kickstarterze Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 Też czekam mocno na Cosmica. W ogóle ostatnio załapałem ponownie zajawkę na indory, a Viciuszka jest najlepszym urządzeniem pod słońcem, które pozwala nam rozkoszować się nimi do woli, i to w każdym niemal miejscu. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 marca 2015 Autor Opublikowano 4 marca 2015 Pogralem troche w La-Mulana Ex, pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne, muzyczka gra elegancko, dosc wymagajaca, a to tylko poczatek, szkoda jedynie ze gra nie wyswietla sie na calym ekranie tak czy inaczej polecam Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 od jakiegos czasu ceny tych flagowych indykow w dniu premiery sa lekko przegiete Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 marca 2015 Autor Opublikowano 4 marca 2015 dokladnie, ja jeszcze kupie HM2 day one, a pozniej czekam na obnizki Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Sam czekam na obniżki i zaraz pewno łyknę FEZa, bo obecnie kosztuje 21 zł. Płacenie za cyfrowego indyka powyżej 60 zł trochę boli. Inaczej by było, gdyby gra wyszła w pudełku na fizycznym nośniku, wtedy dałbym nawet i ponad 100 - zależy od gry, zwłaszcza, że to w świecie indykow w obecnych czasach powstają najbardziej kreatywne gry/nowe IP, które dysponują nieprzeciętnym dizajnem i dają maksymalną frajdę z grania. Natomiast branża od tak zwanych gier AAA stanęła w miejscu, a nawet się cofa serwując coraz częściej papke dla motłochu, nie dla graczy. Założę się o skrzynkę piwa, ze gdyby dać taką możliwość, aby rimejka Finala 7 zrobili niezależni twórcy, którzy mieli by na to 2 lata, budrzet 1 milion dolców( rimejk od SE kosztował by pewno z 50 milionów ) to dostali byśmy takowego rimejka, na którego czeka każdy prawdziwy fan, a nie onanistycznograficzny komercyjny motłoch. Czekam aż te szpil powstanie i zasili również VitowoIndyczą bibliotekę. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 odpalilem ostatnio tego kick&fennick - zabilbym kolesia co wymyslil design temu dziecku ale sama gra bardzo przyjemna i wyglada swietnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi