maciekww28 848 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 szukam jakiegoś programu którym przerzucę sobie muzykę z ipoda na pc (windows) na necie same płatne lub triale (z limitem kopiowania) a szukam czegoś za free i najważniejsze by działało Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja używałem programu Sharepod. Znalezienie go w google zajęło mi jakieś 5 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A co iTunes tego nie robi? Polecam alternatywne oprogramowanie na iPoda, Rockbox, które pozwala kopiować mp3 niczym na pendrajwa - po prostu przenosimy pliki jakie nas interesują, tworzymy foldery itp. Soft ma kilka bajerów jak np. odpalenia gierek, czy emulatora GB Największą zaletą, jest chyba jednak nie korzystanie z Tunes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja używałem programu Sharepod. Znalezienie go w google zajęło mi jakieś 5 minut mi około 3 sekundy - u mnie niestety wołał i itunes na pc a nie będę instalował pierdyliarda programów żeby zgrać kilka utworów Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Co do Rockboxa, to z czasów, kiedy piraciłem PS3 za pomocą iPoda wgrałem świetny bootloader. Po włączeniu sprzętu, ukazywało się menu w którym do wyboru mieliśmy, czy chcemy włączyć Rockboxa, iOSa, czy hack PS3. Przydatne, gdy miałem sporo albumów audio zrzuconych na iTunes + luzem pełno mp3 pościąganych z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 dobra, pobrałem jakiś tam programik z crackem - zrobiłem co miałem zrobić, sprawa załatwiona - temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi