Skocz do zawartości

Spis dumnych posiadaczy Wii U

Featured Replies

Opublikowano

Mam i ja:-D dzis paczka dotarla z Amazon. Jescze nie odpaliłem bo sie ogrzewa i czekam az syn zasnie ;-)

Konsola mniejsza niz sie spodziewalem pad leciutki. Zakupilem jeszcze mario u i leci do mnie wario, zombi u i pad. Kto mowi ze nie ma gierek na to;-) dla mnie to rok grania, jakby Nintendo padlo to sie nie zmartwie.

https://www.dropbox.com/s/tm9sznangvmrypb/IMG_20140129_170608.jpg

Uff dobrze, że już masz. Nie będziesz już minusował 3 razy na dzień;)

• Odpowiedzi 172
  • Wyświetleń 66,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam i ja, przed chwilą przyszła moja nowa miłość. Na razie mam Zeldę WW i Lego City Undercover. Dokupiłem też Pro Controller.  

• user (mam nadzieję że nie luzer) wii u od roku: Miała być konsola dodatkowa do ps4, a to żyleto/bestia stała się zbierającym kurz sprzętem a to własnie przez tego pięknego minimalistycznego potwora g

Opublikowano

Może jakiś spis posiadaczy Wii U wraz z ID (MichAelis poprosze o plusa na pchlim ;) )

Opublikowano

Mam i ja:-D dzis paczka dotarla z Amazon. Jescze nie odpaliłem bo sie ogrzewa i czekam az syn zasnie ;-)

Konsola mniejsza niz sie spodziewalem pad leciutki. Zakupilem jeszcze mario u i leci do mnie wario, zombi u i pad. Kto mowi ze nie ma gierek na to;-) dla mnie to rok grania, jakby Nintendo padlo to sie nie zmartwie.https://www.dropbox.com/s/tm9sznangvmrypb/IMG_20140129_170608.jpg

Uff dobrze, że już masz. Nie będziesz już minusował 3 razy na dzień;)

Dodawaj mnie

MichAelisX

Jestem w ciezkim szoku bo wii dziala z dekoderem ncplus i moge wszystkom sterować a myślałem ze to po(pipi)ka będzie Oo

Opublikowano

Z tandetnym dekoderem od Vectry tez smiga

Opublikowano

A do tego nawet nie sprawdzałem z tą TV, ocb?

MichAelis jutro przed partyjką Wind Wakera dodam.

Edytowane przez balon

Opublikowano

W końcu next gen.

Hehe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dolaczam do malej, dumnej ekipy !

Wczoraj stalem sie kolejnym dumnym posiadaczem konsoli Wii U, zakup planowalem od dawna - czekalem tylko ja obnizke ceny i jakis konkretny zestaw, obnizka byla, a zestawu juz niestety nie bylo - jednak sam sobie go skompletowalem.

Kupilem konsole w wersji Premium w kolorze czarnym, bardziej podobala mi sie biala, ale nie ma wbudowanej pamieci, poza tym bialy Gamepad po jakims czasie sie brudzi i widac na nim przebarwienia, wiec wybralem czarna - widac na niej odciski palcow, ale nie jest tak zle jak myslalem, zreszta nie gram z tlustymi lapskami.

Gry mialem jeszcze przed zakupem konsoli, jeszcze w grudniu w promocji kupilem Nintendo Land bo myslalem, ze kupie biala konsole,  wiec teraz mam dwie sztuki - jedna pojdzie na aukcje. Dodatkowo kupilem Super Mario 3D World i kilka dni przed zakupem zlozylem preordera na Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Moj Nintendo ID to: saptis

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Dolaczam do elity ktora sklada sie z setek nie tysiecy :D...

NNID: Varett

Zapraszam do wspolnej gry w Monster Huntera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpis. Czarnula z Zeldą i Marianem.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od 3 tygodni również jestem zaopatrzony w Wii U i coraz bardziej mi się podoba! :)

N ID: ireniqs

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DaveCzezky

fuck yeah

Opublikowano

ID: DonSterydo

- Super Mario 3D World 

- Super Mario Bros U

- ZombiU

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

JakimPl

Gry: supermarian i jego zielony gejo brachol U

Opublikowano

Chlopaki, sprawdzacie w ogole zaproszeinia?

Opublikowano

Zjechałem na weekend do domu i z gier video mam tylko ze sobą vitę. W niedzielę dodam.

Opublikowano

Chlopaki, sprawdzacie w ogole zaproszeinia?

Ja dawno nie odpalałem sprzętu bo zła passa ostatnio + dobra pogoda była i grać się nie chce.

Opublikowano

PattyPL gry: super mario bros u + rayman legends. Od dziś zelda :)

Edytowane przez PattyPl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W celu przygotowania sie do MK8 nabylem dzis Wii U, dopiero sie zaczelo updatowac co niestety trwa.

ZombiU prawie za darmoche wzielem i pare gier z ps3 wymienilem za Mariana 3D.

id: polsonPL

Zaprosilem wszystkich z tego tematu.

Edytowane przez polson

Opublikowano

Witam

Dzisiaj stałem się posiadaczem Wii U Basic Pack za 650 zł.

Na obecną chwilę nie mam żadnej gry,ale Mario Kart 8 jest już zamówiony :P

ID : CORTARE_PL

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wii U już od jakichś 2 tygodniu w domu. Na pokładzie NSMBU + NSLU, i mam nadzieje, że dziś MK8.

NNID: xZPFxBarteq

Jak wrócę z roboty to przejrzę temat i pododaję.

Edytowane przez chmurqab