Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie, że jak LoveGame sprzedawał ten sam zestaw, to wsio było pudełkowe. Nie ma w pudełku z konsolą w środku tych gier? Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie, że jak LoveGame sprzedawał ten sam zestaw, to wsio było pudełkowe. Nie ma w pudełku z konsolą w środku tych gier? Widziałem tylko nintendo land i wii party u, tamte widocznie muszą być na dysku, chyba że jakiś kod dodali, wieczorem oblukam. Cytuj
PUSH 2 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie, że jak LoveGame sprzedawał ten sam zestaw, to wsio było pudełkowe. Nie ma w pudełku z konsolą w środku tych gier? Widziałem tylko nintendo land i wii party u, tamte widocznie muszą być na dysku, chyba że jakiś kod dodali, wieczorem oblukam. Mam ten sam zestaw wii u, kupowałem go w LoveGame i wszystkie gry na płytkach są Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie, że jak LoveGame sprzedawał ten sam zestaw, to wsio było pudełkowe. Nie ma w pudełku z konsolą w środku tych gier? Widziałem tylko nintendo land i wii party u, tamte widocznie muszą być na dysku, chyba że jakiś kod dodali, wieczorem oblukam. Mam ten sam zestaw wii u, kupowałem go w LoveGame i wszystkie gry na płytkach są Może jestem ślepy, ale nie widziałem, jakby co to się odezwę do cdp ;d Cytuj
PUSH 2 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 NSMB U + dodatek Luigi chyba w jednym boxie jest i w innym miejscu w pudle z konsolą był. Na bank masz, miłej gry Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 NSMB U + dodatek Luigi chyba w jednym boxie jest i w innym miejscu w pudle z konsolą był. Na bank masz, miłej gry Ok, dzięki. Teraz wiem gdzie szukać, tylko z tej roboty trzeba wrócić jakby co to jestem chętny na grę w mario kart 8 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 NSMB U + dodatek Luigi chyba w jednym boxie jest i w innym miejscu w pudle z konsolą był. Na bank masz, miłej gry Ok, dzięki. Teraz wiem gdzie szukać, tylko z tej roboty trzeba wrócić jakby co to jestem chętny na grę w mario kart 8 To kup od razu DLC 1+2 jeśli nie masz Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Haha, okazuje sie, ze nie ma gry ani fizycznie, ani na dysku, szukalem wszedzie, to przeciez nie jest male pudelko. Odradzam zakupy na cdp, wyciągnęli sobie chyba gre i zadowoleni. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Haha, okazuje sie, ze nie ma gry ani fizycznie, ani na dysku, szukalem wszedzie, to przeciez nie jest male pudelko. Odradzam zakupy na cdp, wyciągnęli sobie chyba gre i zadowoleni. zglos do nich reklamacje, skoro gry nie ma w zestawie do masz do tego pełne prawo Cytuj
PUSH 2 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Haha, okazuje sie, ze nie ma gry ani fizycznie, ani na dysku, szukalem wszedzie, to przeciez nie jest male pudelko. Odradzam zakupy na cdp, wyciągnęli sobie chyba gre i zadowoleni. zglos do nich reklamacje, skoro gry nie ma w zestawie do masz do tego pełne prawo x2 Wygrzebałem swoje zdjęcie zestawu, robione kalkulatorem chyba http://static.pokazywarka.pl/i/6479721/376791/wp-001232.jpg, ten sam zestaw i marian jest. Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Juz im napisalem maila, ciekawe co jutro odpowiedzą. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Informuj co Ci odpiszą. Kupiłem jakiś czas temu ten sam zestaw. Wszystkie trzy gry były w pudełkach. Jedynie co mnie zaskoczyło to to, że jedna z gier była bez folii. Pozostałe dwie w folii z obwolutą Nintendo. Mario i Luigi jako jedna gra, na jednej płycie. Tylko ja kupowałem w innym miejscu niż Ty. PS. Swoją drogą to najlepszy zestaw WiiU i najbardziej opłacalny. Konsola niby 8GB ale co za problem podłączyć pendrive? Z resztą jak ktoś ma gry na płytach to 8 GB w zupełności wystarcza. Do tego mamy Wiimote i trzy gry, w tym świetne Mario. A całość w zadowalającej cenie. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Emtebe Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Informuj co Ci odpiszą. Kupiłem jakiś czas temu ten sam zestaw. Wszystkie trzy gry były w pudełkach. Jedynie co mnie zaskoczyło to to, że jedna z gier była bez folii. Pozostałe dwie w folii z obwolutą Nintendo. Mario i Luigi jako jedna gra, na jednej płycie. Tylko ja kupowałem w innym miejscu niż Ty. PS. Swoją drogą to najlepszy zestaw WiiU i najbardziej opłacalny. Konsola niby 8GB ale co za problem podłączyć pendrive? Z resztą jak ktoś ma gry na płytach to 8 GB w zupełności wystarcza. Do tego mamy Wiimote i trzy gry, w tym świetne Mario. A całość w zadowalającej cenie. Napisali, że proszą o cierpliwość i kontaktują się w tej sprawie z dystrybutorem, jutro znowu ich będę atakował Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Daj znać co i jak,bo chciałem od nich zamówić ten sam zestaw,tylko nie chcę żadnych problemów Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Odpisali coś takiego: "Informujemy, że doszło do pomyłki przy kompletacji u dystrybutora. Oczekujemy na brakujące gry, które następnie do Pana wyślemy na adres płatnika podany w zamówieniu." Czyli pewnie miesiąc czekania 1 Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Grunt, że nie przygrali w hoia i jednak gry dosla choć oczywiście smród zostanie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 #CQE... Chociaż tyle, że faktycznie przyznali się do winy i przyślą gierkę Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Do przewidzenia było, że odpiszą iż "wina dystrybutora". Jak w lovegame zamówiłem ten zestaw i jedna z gier była bez folii, podczas gdy wszystkie trzy powinny być w folii z banderola Nintendo - to też pierwsze co odpisali, że taki zestaw dostali od dystrybutora. tymczasem kto gdziekolwiek wrzucał foty tego zestawu to na każdym zdjęciu wszystkie gry zafoliowane były. Ależ niedobry ten dystrybutor, jak nie gry bez folii to w ogóle ich nie dają A może to nie oni? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Proszę was wiadomo że chodzi o sprzedawców. NIektóre gry chcą wystawić na półkę sklepową a po to je otwierają aby wyciągnąć zawartość a samo pudełko stało. Potem okazuje się że ta gra musi być w zestawie bo ktoś zgłosił jej brak i już trzeba wymyślić wymówkę ;-] Zresztą taki Gamestop w Niemczech i Belgii odfoliowuje wszystkie gry, wystawia właśnie pudełka na półki a całą zawartość trzymają w segregatorach. Kpina jak cholera i nie raz naszukałem się co dopiero wyjętego z folii egzemplarza..... Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Do przewidzenia było, że odpiszą iż "wina dystrybutora". Jak w lovegame zamówiłem ten zestaw i jedna z gier była bez folii, podczas gdy wszystkie trzy powinny być w folii z banderola Nintendo - to też pierwsze co odpisali, że taki zestaw dostali od dystrybutora. tymczasem kto gdziekolwiek wrzucał foty tego zestawu to na każdym zdjęciu wszystkie gry zafoliowane były. Ależ niedobry ten dystrybutor, jak nie gry bez folii to w ogóle ich nie dają A może to nie oni? Nintendoland też mam odfoliowane w tym zestawie Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Czaszu Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Dzisiaj dostalem brakujaca gre i to wydanie premierowe o dziwo ;d Cytuj
michu86- 392 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Od wczoraj mam, wygrałem w pracy! Wii U z mario kart8, new mario&luigi, zelda i splatoon - bardzo spoko . Więc się dopisuję! 2 Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 wiem że Wii U już nikogo ale zakupiłeeem!;) nick: Drozdu7 narazie tylko MK8 mam;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi