Skocz do zawartości

NAJLEPSZA BIJATYKA NA PS2

wojciech2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drodzy posiadacze ps2,

jaka jest waszym zdaniem najlepsza bijatyka wydana na playstation 2?

niestety jak do tej pory nie byłem posiadaczem żadnej bijatyki na czarnulkę, jednakże mam zamiar już wkrótce dokonać zakupu na allegro, stąd moje pytanie :)

liczę, że wyrazicie swoje zdanie,

pozdrawiam 

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bierz Tekkena 5, skoro to Twoja pierwsza bijatyka na PS2. Można powiedzieć, że dosyć uniwersalny system, przyjazny nowym graczom, ale nagradzający uczących się. W chooj postaci, jedna z najlepszych opraw graficznych na PS2 (z muzyką trochę gorzej), dużo trybów, dorzucone konwersje z arcade Tekkenów 1, 2 i 3. No i na allegro dosyć łatwo i tanio ją namierzysz. Jak lubiłeś stare Tekkeny, to w ogóle już nie ma się nad czym zastanawiać.

Opublikowano

Z chodzonych mordobić The Warriors i Urban Reign. Tą drugą interesuj się, jeśli niestraszne Ci rzucanie padem i ku.rwami na lewo i prawo, bo poziom trudności potrafi zgnieść największych twardzieli.

Z klasyków oczywiście Tekkeny, Soul Calibur i Def Jam: Fight For NY.

• 5 tygodni później...
  • 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Zdecydowanie Tekken Tag Tournament, najlepsza gra w swoim gatunku, a tak oprócz tego do polecania na pewno Sreet Fighter EX 3 Plus, Def Jam Fight for NY, Soul Calibur II i III.

• 3 miesiące temu...
  • 5 lat później...