Opublikowano 12 października 201311 l dlaczego gdy chce wejść na onet.pl wyskakuje mi taki obrazek http://oi39.tinypic.com/jaxswk.jpg ? da się to jakoś naprawić żeby mi normalna strona się otwierała? na innych kontach nie mam z tym problemu
Opublikowano 12 października 201311 l Advanced System Care 7 w wersji beta. Wiem, powtarzam się, ale to zaj.ebisty pogram.Przeskanuj nim, a pokasuje i ponaprawia to co Windows nasyfił.
Opublikowano 12 października 201311 l Autor próbował ctrl+f5? looool dziękować! od razu działa, musiałem wcześniej coś też wcisnąć przez co wyskakiwał mi tylko ten obrazek
Opublikowano 12 października 201311 l próbował ctrl+f5? looool dziękować! od razu działa, musiałem wcześniej coś też wcisnąć przez co wyskakiwał mi tylko ten obrazek mialem to samo (pipi) na komórce
Opublikowano 12 października 201311 l Autor i co naprawiłeś to? bo raczej ctrl i f5 nie wciśniesz w komie hihihi
Opublikowano 12 października 201311 l i co naprawiłeś to? bo raczej ctrl i f5 nie wciśniesz w komie hihihi czyszczenie cache przegladarki. 3 klikniecia