Opublikowano 13 października 201311 l Dzięki za pomoc. Pierwsza wymiana za mną. Swoją drogą - jak to wygląda z tym Kadabrą? Od razu po wymianie sam się przemienia? Btw. Ten Inkay co go wysyłałeś, to on jest tylko w Y ? Bo jeszcze go nie widziałem, chociaż pewnie za blisko jestem. Edytowane 13 października 201311 l przez agst
Opublikowano 14 października 201311 l Podbijam - potrzebny Squirtle. Na wymiane moge zaoferowac Charmandera lub Bulbasaura, dostarczam rowniez Ditto jesli ktos nie ma.
Opublikowano 15 października 201311 l Wymieni mi ktos kadabre w tą i z powrotem? W miare mozliwosci dzis wieczorem. Jakby co to gram i jestem gotowy
Opublikowano 15 października 201311 l wielkie dzięki niedługo chetnie też bym zapolował na wymiane krewetki, ale to dopiero jak sam znajde glona bo nie chce dostać krewetki przedwcześnie, chce ją zdobyć tam gdzie sam bym ją znalazł gdybym miał X
Opublikowano 15 października 201311 l krewete mam, po 4 odznace mozna zlowic bo dostaje sie good rod.
Opublikowano 15 października 201311 l dopiero po 4?? ja mam narazie jedną ;( chyba sobie długo poczekam na którym lvlu sie mniejwiecej ją znajduje (tzn jakie lvle krewetki wystepują w wodzie?) Edytowane 15 października 201311 l przez Yano
Opublikowano 16 października 201311 l nie wiem czy sie doczekam na te 4 odznaki btw mam squirtla chłopaka wiec nie moge go rozmnażać, bo o ile rozumiem to przy doborze 2 poków dziecko będzie takie samo jak samica, a od ojca może przejąć co najwyżej jakies ataki? ma ktoś samice squirtla? (ma ona o wiele mniejszą szanse na wypadnięcie niestety)
Opublikowano 16 października 201311 l dobrze rozumujesz. moge ci ditto zlapac. wtedy plec nie ma znaczenia i pok jest tego gatunku co rodzic ktory nie jest ditto.
Opublikowano 16 października 201311 l ooo to też jest rozwiązanie ogolnie ditto by sie przydał do rozrodu różnych poków wyobrżacie sobie że przy pokemonie samcu ditto zmienia sie w samice a potem rodzi dziecko ? XD
Opublikowano 16 października 201311 l Niestety koleżanka do mnie wpadla i poki poszly w odstawke na jakies jeszcze 2h Ona nie rozumie jak 30latek moze grac w gierki dla dzieci:p
Opublikowano 16 października 201311 l Ja za to mam dodatkowego Speed Boost Torchic'a do oddania w dobre ręce.
Opublikowano 16 października 201311 l tego kurczaka z hidden ability chyba można rozmnażać, podobno dziecko ma jakąś tam szanse odziedziczyć hidden ability, wiec sam kurczak pewnie nie jest wielkim rarytasem, trudniej o jego mega stone
Opublikowano 17 października 201311 l Wpadł mi drugi Squirtle w wonder trade, chce ktoś? Jeśli nikt jeszcze się nie zgłosił, to ja chętnie go przygarnę, ale to najwcześniej jutro koło 18.
Opublikowano 17 października 201311 l Złapię mi ktoś glona z Y? Chyba dzisiaj dojdą moje X'y, a glon to kozak.
Opublikowano 17 października 201311 l ja bede łapał glony ale jeszcze chwile mi zajmie zanim dojde do nich, a tu juz sporo ludzi pewnie dawno go złapało
Opublikowano 17 października 201311 l KopEr, mam dla ciebie Skrelpa chłopa na 25 poziomie jak chcesz.