Skocz do zawartości

Wymianki

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za pomoc. Pierwsza wymiana za mną. :) Swoją drogą - jak to wygląda z tym Kadabrą? Od razu po wymianie sam się przemienia?

Btw. Ten Inkay co go wysyłałeś, to on jest tylko w Y ? Bo jeszcze go nie widziałem, chociaż pewnie za blisko jestem.

Edytowane przez agst
Opublikowano

wielkie dzięki :)

niedługo chetnie też bym zapolował na wymiane krewetki, ale to dopiero jak sam znajde glona bo nie chce dostać krewetki przedwcześnie, chce ją zdobyć tam gdzie sam bym ją znalazł gdybym miał X

Opublikowano (edytowane)

dopiero po 4?? ja mam narazie jedną ;(

chyba sobie długo poczekam

na którym lvlu sie mniejwiecej ją znajduje (tzn jakie lvle krewetki wystepują w wodzie?)

Edytowane przez Yano
Opublikowano

nie wiem czy sie doczekam na te 4 odznaki

btw mam squirtla chłopaka wiec nie moge go rozmnażać, bo o ile rozumiem to przy doborze 2 poków dziecko będzie takie samo jak samica, a od ojca może przejąć co najwyżej jakies ataki?

ma ktoś samice squirtla? (ma ona o wiele mniejszą szanse na wypadnięcie niestety)

Opublikowano

ooo to też jest rozwiązanie

ogolnie ditto by sie przydał do rozrodu różnych poków

wyobrżacie sobie że przy pokemonie samcu ditto zmienia sie w samice a potem rodzi dziecko ? XD

tumblr_lkmzuzzNFZ1qdt7svo1_500.jpg

Opublikowano

tego kurczaka z hidden ability chyba można rozmnażać, podobno dziecko ma jakąś tam szanse odziedziczyć hidden ability, wiec sam kurczak pewnie nie jest wielkim rarytasem, trudniej o jego mega stone