Skocz do zawartości

Wymianki

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chce ktoś Gastliego? Mam kilka na zbyciu, Hauntera w sumie też. Jak coś, to oddam za obojętnie co, ale jeśli da radę to Slugma lub Binacle byliby mile widziani(nie jest to konieczne).

Niektóre mają nazwę japońską, ale jak się zmienią w Hauntera, to już będzie normalna ang nazwa.

Edytowane przez agst
  • Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To wchodzę.

Dzięki. Btw. chciałeś coś jeszcze wymieniać? bo jak wychodziłem, to chyba widziałem, że cos tam oferujesz, ale może mi się przewidziało.

Edytowane przez agst
Opublikowano

pewnie mało kogo zaciekawi ale mam na wymiane squirtla i jajko fennekina

tylko że nie za bardzo wiem co chce w zamian, w sumie na nic nie mam wielkiej chcicy

ale jak ktoś potrzbuje to moze sie dogadamy ;)

Opublikowano

zapomnialem jeszcze że mam pupitara na wymiane (ex Y)

eevee mie jakoś specjalnie nie ciągnie, nigdy nie bylem ich fanem, w dodatku samemu można go złapać w grze

ale za to chetnie bym przygarną kreta - extradrill, najlepiej z hidden ability

Opublikowano

Orientuje się ktoś co mogę oczekiwać za Scizora 45lvl(adamant - swarm)? Może głupie pytanie, ale udało mi się zdobyć dodatkowego, a wiem, że był okres, że ludzie się o niego zabijali. ;)

Opublikowano (edytowane)

Yveltal/Xerneas

W tej chwili nic innego nie opłaca się za niego brać. W przypadku Scizora level jest mało istotny, a poza nim, płcią oraz przedmiotem (no i imieniem) nic w GTS-ie nie widać.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Śmieć, Scizor to tylko z technician.

No to jest duży minus niestety, ale tak jak piszę Di w GTS tego nie widać. Mimo wszystko chyba po prostu spróbuje wyciągnąć Steelixa, bo Yveltal/Xerneas, to aż za dużo za niego.