Opublikowano 19 listopada 201311 l W przypadku zakupu na Amazon UK w okresie świątecznym masz możliwość zwrotu/wymiany do końca stycznia 2014. Potem już tylko gwarancja producenta, czyli mogą być problemy do czasu wejścia konsoli oficjalnie do Polski. Kiedy pojawi się u nas, to powinni normalnie serwisować w razie co. Tak przynajmniej było z Xbox 360 - mojego szwajcarskiego dwa razy wzięli bez zająknięcia, kiedy złapał RRoDa.
Opublikowano 19 listopada 201311 l http://www.gameconsolegeek.com/xone/nie-posluchamy-muzyki-z-usb-na-xone/ ciekawe, a tak wszyscy jechali na PS4
Opublikowano 20 listopada 201311 l One day <3 W białym kolorze wygląda jak zupełnie inny sprzęt, ciekawe czy kiedyś taką wypuszczą do sprzedaży.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Nie kumam czemu właśnie nie ma białych wersji, błyszczący biały wygląda świetnie.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Standardem dla sprzętu elektronicznego jest czarny kolor i dlatego Xone jest czarny - żeby pasował do reszty.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Biały xobox, k***a piękniejszej rzeczy nie widziałem już dawno. Biała PS4 tez przepiękna.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Moj XOne juz wyladowal u kuriera. Mysle ze najpozniej do soboty powinien dotrzec Widac w obozie MS duzo mniejsza szajba niz u Sony... (porownujac ilosc postow)
Opublikowano 21 listopada 201311 l No bo niestety MS spartolił sprawę już na starcie i dużo osób od siebie odrzucił, był na mega mocnej pozycji, a niestety zachował sie arogancko tak jak sony przy premierze ps3, byli przekonani ze obojętne co zrobią to i tak stado ludzi za nimi pójdzie ( syndrom call of duty xD ),Ja tam dalej mocno myśle nad xbox one, głownie ze względu na pada <3 oraz exy które do tej pory zostały zapowiedziane, hmm co ja bym dał za PGR5, tak czy inaczej myśle ze kupie xbox one bo nie wyobrażam sobie niezagrania w Halo,Czego słuchać forumku? Serce mówi xbox a rozum ps4 xD
Opublikowano 21 listopada 201311 l nad białym nawet ja bym się zastanowił trochę więcej fotek http://www.gameconsolegeek.com/xone/piekno-bialego-xbox-one/
Opublikowano 21 listopada 201311 l Będzie na pewno, kwestia kiedy. Czarny X360 w wersji elite wyszedł dopiero w 2007 roku. Sam bym wziął bo wygląda MEGA
Opublikowano 21 listopada 201311 l Mnie się podoba, nawet bardzo , a biały pad jest najładniejszy jaki widziałem Edytowane 21 listopada 201311 l przez pop
Opublikowano 21 listopada 201311 l wole czarnucha, pewnie w 2014 zapowiedzą wersje bez kinecta za 350-400$ i może to będzie biała konsola tak jak było z elite/arcade/premium.
Opublikowano 21 listopada 201311 l ok kiepskie oceny ryse mnie przekonały do zakupu konsoli następnej generacji gdzieś po wakacjach
Opublikowano 21 listopada 201311 l Mnie sie bialy Xbox One nie podoba ani troche... poza tym czarny bedzie lepiej pasowal do reszty sprzetow i TV. ~13h do premiery
Opublikowano 21 listopada 201311 l Moja juz w drodze z FM5. Czy naprawde nikt wiecej procz Zeratula nie bedzie mial XOne w ten weekend?
Opublikowano 21 listopada 201311 l Autor ja bede mial jutro, btw moze ktos polecic dobry serwis ktory lyknie duze pliki video bez kompresji zrobilbym wtedy krotka prezentacje jutro;P
Opublikowano 21 listopada 201311 l Moj XOne juz wyladowal u kuriera. Mysle ze najpozniej do soboty powinien dotrzec Widac w obozie MS duzo mniejsza szajba niz u Sony... (porownujac ilosc postow) brak PL premiery, XO kupisz tylko w zagranicznym sklepie i wyższa cena robi swoje a mimo to i tak wyjątkowo dużo osób tutaj kupuje XO w tym roku.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Autor jakos cicho o awaryjnosci sprzetu na razie...troche mnie to martwi...oby bylo lepiej niz z x360
Opublikowano 21 listopada 201311 l No ale premiera dopiero jutro wiec skad mialyby naplywac sygnaly o awaryjnosci?
Opublikowano 21 listopada 201311 l Autor developerzy, redakcje serwisow/magazynow...widocznie jest embargo do jutra...
Opublikowano 21 listopada 201311 l Jeszcze raz - skąd mieliby wiedzieć jak ludzie konsol w domach nie mają, co tu ma do rzeczy embargo XD Jak PS4 psuło się w redakcjach serwisów o grach to pisali, jak widać z Xone żadna redakcja nie miała takiego problemu.
Opublikowano 21 listopada 201311 l jakos cicho o awaryjnosci sprzetu na razie...troche mnie to martwi...oby bylo lepiej niz z x360 martwi Cię to, że nikt nie wspomina o awaryjności? To chyba... dobrze?
Opublikowano 21 listopada 201311 l Autor przekonamy sie juz wszyscy jutro... https://www.youtube.com/watch?v=5xAICqCTMNI#t=61