Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Za więcej niż 1700 zł nie mają nawet co wystawiać jeśli liczą na jakąkolwiek sprzedaż.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l oficjalna cena może być przez nich i 2000 z grą ale wiadomo, że w sklepach itp będą promocje i dostanie się za mniej
Opublikowano 4 lipca 201410 l Kupował może ktoś xone ze sklepu redcoon, dokładniej zestaw xone + kinect + titanfall ? Z tego co pamiętam promocja na xone + titanfall była w UK i jeśli konsola jest stamtąd sprowadzana to ma też inną wtyczkę do gniazdka.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Oni biorą z kontynentalnej Europy (mają tam zresztą swoje oddziały), więc dostajesz z naszą wtyczką. Kilka osób chwaliło ten sklep. Edytowane 4 lipca 201410 l przez wrog
Opublikowano 23 lipca 201410 l Wyhaczylem wlasnie dwumiesiecznego X1 z kinkietem i drugim padem na gwarancji, bundle z FIFA za 260euro (jestem w Niemcowni), Jak z gwara w PL? wydaje mi sie ze do wrzesnia temat niby nie istnieje, no ale niby UE itd... poza tym to wydaje mi sie ze deal mocny, a jak konsolka nie podejdzie to i w PL sie z zyskiem opyli. Da sie jakos sformatowac iksa zeby zachowac Fifke na sciagnieta na poprzedniego wlasciciela? jak z kontem PL w DE i migracja pozniej na PL, wie ktos cos? a no i daja tu tez Golda na jakis czas dla trzech nowych kont? Edytowane 23 lipca 201410 l przez Gość
Opublikowano 24 lipca 201410 l Jeśli konsola nie była zarejestrowana w http://myservice.xbox.com/, to normalnie możesz korzystać z gwarancji, nawet w Polsce. Jeśli nie masz konta, na którym ta FIFA była kupiona, to po wywaleniu jej już nie ściągniesz i nie zagrasz. Kraj konta nie ma znaczenia, możesz mieć na co chcesz, wszystko i tak ustawiasz bezpośrednio na konsoli niezależnie od Gamertaga. Według wybranego na Xboksie regionu dobierze Ci sklep, ceny itd.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Musisz chwilę poczekać, jeszcze w tym miesiącu, najpóźniej chwilę po premierze konsoli w Polsce pojawią się oferty z tym bundlem
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Przeczesałem sklepy internetwoe i chyba tylko euro i oleole mają pre ordery na Xone z Kinectem. Czy może ktoś gdzieś widział opcje zamówienia tego bundla z Kinectem?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Jakby ktoś dojrzał online ofertę jakiegoś polskiego sklepu na bundla białego Xo z Sunset Overdrive, to niech wrzuci tu informację
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Myślę,że takowy pojawi się bliżej premiery sunseta.Na chwilę obecną pewnie nie chcą zalewać nowego rynku milionem bundli na premierę.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Na amazonach już następnego dnia były wszystkie nowe bundle do zamówienia.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Na amazonach już następnego dnia były wszystkie nowe bundle do zamówienia. Tam nie ma oficjalnej premiery konsoli 5 września... MS nie będzie teraz mieszał z kolejnymi bundlami u nas.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Opłaca sie teraz brać one np ze strony Empiku czy czekać do oficjalnej premiery na jakieś bundle czy inne megatony?