Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 212,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Te komendy po polsku byly nagrywane i wysylane do MS aby zobaczyc jak rozni ludzie wymawiaja rozme komendy - beda pracowac nad tym ale nie wiem czy bedzie u nas na premiere.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No to Voice Studio. Daje nadzieję, że kiedyś doczekamy się komend polskich, ale na premierę MS wyraźnie zaznaczał, że nie będzie.

Opublikowano

Nie mówię, że będą 5 września- ale kiedyś będziemy gadać do konsoli w naszym języku :D 

Jakie preview? 

Wczoraj zassałem update, wszedłem w ustawienia,a  tam Polski, region Polska do wyboru :D 

Opublikowano

Zdecydowałem się na zakup Xbox One wraz z Kinkietem z polskiej oficjalnej dystrybucji od 5-go wrzesnia. Wydaje mi sie, ze najlepsza oferta to ta z Euro Rtv Agd:

http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/microsoft-xbox-one-500-gb-kinect-fifa-15-dance-central.bhtml#raty

Raty 0% + darmowa dostawa do domu.

A moze ktos z Was lepiej monitoruje rynek i zauwazyl cos korzystniejszego? 

Opublikowano

Zdecydowałem się na zakup Xbox One wraz z Kinkietem z polskiej oficjalnej dystrybucji od 5-go wrzesnia. Wydaje mi sie, ze najlepsza oferta to ta z Euro Rtv Agd:

http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/microsoft-xbox-one-500-gb-kinect-fifa-15-dance-central.bhtml#raty

Nie ma innej oferty w polsce. Tylko oni maja wersje z Kinect. Cala reszta wystawia tylko bez.

Opublikowano

Nie mówię, że będą 5 września- ale kiedyś będziemy gadać do konsoli w naszym języku :D

Jakie preview?

Wczoraj zassałem update, wszedłem w ustawienia,a tam Polski, region Polska do wyboru :D

Bzdura, mam update a polskiego brak. Widocznie masz preview i o tym nie wiesz nawet. Jedynie coś dziwnego się stało z osiągnięciami w niektórych grach - pojawiają się po polsku.

Edytowane przez LordV

Opublikowano

Ktoś coś informował, że będą standy z Xbonami w sklepach?

Przydałby się, tak jak 360 miała objazdowy po dużych miastach z crackdownem, gearsami, vivą piniata. Dużo osób by mogło pozytywne wrażenie odnieść jakby pokazali takiego Sunseta i FH 2 na standach i by mogli zapomnieć o niefortunnym 720/30.

Opublikowano

parę miesięcy temu, byłem w toruńskiej Plazie. w media cośtam, chyba expert, mieli jakiś stand z PS4 to może i X'a dadzą.

Opublikowano

Standy z PS4 to raczej normalka.

Opublikowano

nie wszędzie. u mnie ledwo z 360 kinectem wystawili ale jakie miasto takie standy.

Opublikowano

Widziałem we wrocku, katowicach, gdańsku i krakowie więc w dużych miastach to normalka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie widzę tam info o ratach 0%, gdzie to jest?

Opublikowano

A nie lepiej isc z samego rana, czekajac od dwoch, trzech dni na Day 0 i odebrac samemu we wlasne rece sprawdzajac miny ludzi po drodze (ze sklepu do auta)? taki mam wlasnie oldschoolowy plan

Opublikowano

Mazz, nadal warto. jak jedna opcja nie wypali to chyba uderzę do euro po bundle forza+fifa+lego. i tak na raty a jedna gierka więcej.

Opublikowano

Mazz, nadal warto. jak jedna opcja nie wypali to chyba uderzę do euro po bundle forza+fifa+lego. i tak na raty a jedna gierka więcej.

Bundle z lego ?

Opublikowano

Bundle standardowy, ale dodają Lego przy dopłacie 100 zł