wrog 609 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Według mnie spokojnie puścisz ten kod na FIFĘ 15 w dobrej cenie. Sporo ludzi w końcu ma już Xboksy i chętnie przygarnie grę po niższej cenie niż oficjalna. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Dajcie znać jak ktoś będzie widział w jakimś sklepie wystawione konsole. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ludzie cos takiego jak preorder w Polsce to kpina. Zwykle grę dostaje się po premierze. Zamówiłem RYSE w Empik.com i odbiór w salonie. Pan uprzejmnie mi napisał, że zgodnie z regulaminem gra będzie wysłana w piątek. Co do konsol, to nie ma się czym podniecać od poniedziału stoją w każdym jednym sklepie na zapleczu gotowe na premierę. Pozostaje tylko kwestia ilości. Na wsiach t.j. jak pisałem (Starogard GD) po 1 szt. na sklep - pozostałem pod zamówienie, ale nie ma problemu jak ktoś wyrazi cheć do piątku sprowadzą. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ludzie cos takiego jak preorder w Polsce to kpina. Zawsze dostaję gry w dniu premiery albo dzień wcześniej, a wszystko zamawiam w preorderze. Z raz czy dwa może jakaś wyjątkowa sytuacja się zdarzyła, więc albo masz wielkiego pecha, albo kupujesz w takich sklepach. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Też mam pecha, także pochwal się co to za sklepy. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4546839511. Dlaczego tutaj jest gwara tylko na 12 miechow? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Bo taka jest wyjściowa gwarancja producenta. Jak zarejestrujesz konsolę w systemie MS, to dostajesz kolejny rok. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 pojawily sie raty 0 % na xbona w euro, 169,90x10 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 To w sumie opłaca się wziąć z allegro od nich. konsola wychodzi po 1524 zł z wysyłką. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 madgames sprzedaja mase konsol powystawowych (jak masz w aukcji) niby nic ale czasem sa większe rysy itp. jeśli ci to nie przeszkadza to luz. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 To w sumie opłaca się wziąć z allegro od nich. konsola wychodzi po 1524 zł z wysyłką. Serio uważasz, że jakieś (pipi) powystawowe opłaca się kupić? Dobry żart. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 To w sumie opłaca się wziąć z allegro od nich. konsola wychodzi po 1524 zł z wysyłką. Serio uważasz, że jakieś (pipi) powystawowe opłaca się kupić? Dobry żart. Dokładnie. Nie zdziwię się jak pada po 3 miesiącach będziesz wysyłał do serwisu bo Ci się w rękach rozpadnie Dasz 200 zł więcej i masz nówkę z 2 grami... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 (edytowane) z powystawowymi tak jest, że mogły chodzić po 10h dziennie x7 dni, do tego w jakimś szklanym zamkniętym pudełku, to napewno nie jest zdrowe dla sprzętu tak jak w MediaExpert widziałem dokładnie jak napisał Don poniżej Edytowane 3 września 2014 przez Fanek 1 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Gdyby sprzedawali za połowę ceny, to można się zastanowić, ale nie niecałe 200 zł taniej. Kupi nówkę w sklepie, sprzeda kod na Fifę 15 i go taniej wyjdzie niż ta powystawówka Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 To w sumie opłaca się wziąć z allegro od nich. konsola wychodzi po 1524 zł z wysyłką. z powystawowymi tak jest, że mogły chodzić po 10h dziennie x7 dni, do tego w jakimś szklanym zamkniętym pudełku, to napewno nie jest zdrowe dla sprzętu tak jak w MediaExpert widziałem dokładnie jak napisał Don poniżej Dokladnie. Idz sie przejdz do sklepu i zobacz jak wyglada konsola i pady na wystawie. Acha przed bedziesz musial sie przedrzec przez bande lachów w dresach, którzy ja oblegaja zwykle dookola. Mniej wiecej tych samych co biegali po sklepach w dzien premiery PS4. 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 (edytowane) Serio uważasz, że jakieś (pipi) powystawowe opłaca się kupić? Dobry żart. Dopiero teraz zobaczyłem, że to są powystawowe. Fucktycznie to dobry żart, a oto co mi odpisali na maila "Witam Sprzedawane konsole są nowe z ekspozycji, nie uruchamiane nie grane. Odnośnie trwania gwarancji : http://support.xbox.com/en-GB/xbox-one/warranties-and-repair/console-kinect-warranty Zgodnie z informacją na stronie : 1 rok. " Edytowane 3 września 2014 przez S_600 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Microsoft daje dwa lata w Polsce. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Sklep będzie pewnie często niedoinformowany, ale prawdziwy okres gwarancji (zakładając te dwa lata), poznaje się przy rejestracji konsoli na stronie MS. Co do gierek na premierę z mojej strony polecam BF4. Przez początkowe problemy i nieco gorszą grafikę niż na PS4 i PC, gra może mieć nie najlepszą opinię, ale w praktyce sprawia obecnie wielką frajdę na multi. Są pełne europejskie serwery na 64 graczy, ludzie ogrywają zarówno podstawkę, jak i dodatki. Całość wygląda zdecydowanie lepiej niż na poprzedniej generacji i działa bardzo sprawnie. Jeśli ktoś lubi serię, ale miał trochę obawy po początkowej nagonce na grę (uzasadnionej), niech się nie waha i bierze. Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Niby wszystko ładnie śmiga(poza pierwszą aktualizacją,która szła jak krew z nosa),ale beka z M$,że dają bundla z grami,ale żeby w coś zagrać to trzeba ściągnąć forze 40gb co na moim podwarszawskim necie jest kwestią 72h Tutaj peesowe bundle mają przewagę.Wkładasz i grasz(aktualizacji nikt nie każe ściągać). Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Mam dylemat czy brac teraz/na premiere halo mcc czy czekac na wersje z dyskiem 1tb Mam tez rabat 10% w media markt ciekawe czy bedzie dzialal bo wtedy cena juz jest na prawde fajna. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Wersja z dyskiem 1TB będzie kompletnie nieopłacalna, już lepiej zakupić zewnętrzny dysk osobno. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 (edytowane) Dlaczego niby nieoplacalna? Nie chodzi mi o tego bundla z codem tylko zwykla konsole. 500gb to malo i nie ma co tego ukrywac. Edytowane 3 września 2014 przez ssxx1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Bo będzie pewnie z 500 zł droższy. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Przez dłuższy czas jeszcze i tak będą się trzymać 500GB, a 1TB zostawiać do specjalnych edycji. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 dokladnie, pewnie dopiero do wersji slim wrzuca 1TB. ja juz polowe dysku mam zapchana ale ogolnie luzik bo jak znudze sie jaka gra to ja wywale / odinstaluje po prostu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi