Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.09.2014 o 20:19, kubson napisał(a):

dokladnie, pewnie dopiero do wersji slim wrzuca 1TB. ja juz polowe dysku mam zapchana ale ogolnie luzik bo jak znudze sie jaka gra to ja wywale / odinstaluje po prostu

Przez 6 lat przeżyłem z dyskiem 60GB, to teraz przeżyje się z 500GB, najwyżej się podepnie coś pod USB. Do X360 dopiero w 5 roku musiałem dokupić 32GB pendrive, bo już było ciężko.

Edytowane przez Karate_koks
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak można podłączać dyski na USB to żaden problem. Też mam 60 Gb HDD do X360 + 2x 32 Gb peny i bezproblemowo przeżyłem ostatnie 6 lat, a mam tak ok. 60 gier z cyfrowej dystrybucji.

Opublikowano (edytowane)

Mam plazme panasa i nie ma żadnych problemów. 

Ostatnia okazja na godny obraz za małe pieniądze. Ostatni rok plazm. 

Ponad 40 cali masz za 2,6 czy 2,8 albo jeszcze taniej teraz. 

Czarne jest czarne, a nie siwe, clouding i inne kujawianki :confused: Chyba, że masz 4k i lepiej na TV. 

Edytowane przez luck1985
Opublikowano
  W dniu 4.09.2014 o 17:31, Colin napisał(a):

wysyłkowo to oni ssą po całości. na miejscu swoją dorwałem. za dużo ich nie mieli i różne zestawy. forza się instaluje. deliszys.

Ale ja nie wysylkowo. Ja zamowilem, ze odbieram w sklepie. Nie mogli zrealizowac zamowienia... :D. Parioda jakas, wiec wzielem jak juz pisalem z polki i kupilem ot tak.

Ten Iks Boks wlacza sie dluzej niz windows... lol.

Opublikowano

Ja wziąłem dzisiaj na raty przez internet w Euro, teraz tylko czekam na kuriera, więc jutro bądź w sobotę będę mógł pograć. Długo się wachałem czy nie wziąć PS4, ale nigdy nie byłem fanem Sony, mimo posiadania wszyskich ich konsol wyprodukowanych przed PS4.

Obym się nie zawiódł.

Opublikowano
  W dniu 4.09.2014 o 17:09, Raptor napisał(a):

Standardowo. EURO nawalilo. Preorder w przygotowaniu, wiec nawet go nie moglem odebrac.

Stwierdzilem, ze pier....le i wzielem po prostu konsolke z regalu.

(przed)Premiera taka jak w Japoni... ;).

Bylem w Euro obejrzeć TV i widziałem jak gość wychodził z konsola - zdziwiłem się, ale miałem to w (pipi)e, bo ja swoją odbieram jutro w innym sklepie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Teoretycznie premierowa partia, ale jak się nie sprzeda, to będzie i świątecznym bundle packiem ;)

Opublikowano
  W dniu 4.09.2014 o 10:52, Soban napisał(a):

Z tego co patrzyłem to TV sony mają najniższy input lag,ale są też najdroższe. Jeśli zależy Ci na małym IL to omijaj plazmy,bo one mają z tym problem.

Akurat Plazmy mają z tym najmniejszy problem, radzę się do informować. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

dzisiaj sporo pojeździłem po wawce i zaglądnąłem w pare miejsc, ogólnie empiki (Złote szałasy) jedna konsola zero akcesoriów pare gierek i tyle, żadnych plakatów standów itp. saturn to samo, na środku paleta z konsolami, obok gierki i akcesoria i tyle.

jeszcze do blue city sie przejde moze jakis gadżet sie przytuli <3

Opublikowano

Ktoś widział gdzieś w sklepie golasy? Czy same zestawy z grami były?

Opublikowano
  W dniu 5.09.2014 o 11:48, Karate_koks napisał(a):

Chłopaki jak dema pobrac? Nie moge znależć dead rising nic?

Przy ustawieniu konsoli na polski region, tych demek może jeszcze nie być. Zmień region na UK albo USA i dem będzie cała masa. Później możesz wrócić do Polskiego ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano
  W dniu 5.09.2014 o 11:48, Maciomaniak napisał(a):

W Tesco masz gołe konsole za 1599 zł ;)

I to jedyna sieciówka, gdzie takie dostaniesz z tych wielkich masówek. MM, Saturny i Komputroniki - wszystkie mają bundle.

Ale widziałeś w sklepie te golasy czy wiesz o tym z gazetki? Chodzi o to, że to może być błąd.