Opublikowano 5 września 201410 l W Tesco masz gołe konsole za 1599 zł I to jedyna sieciówka, gdzie takie dostaniesz z tych wielkich masówek. MM, Saturny i Komputroniki - wszystkie mają bundle. Ale widziałeś w sklepie te golasy czy wiesz o tym z gazetki? Chodzi o to, że to może być błąd. Osobiście tego nie widziałem, powołuję się tylko na informacje, które od rana latają po wszystkich polskich portalach. Nie zaszkodzi skoczyć do Tesco i się przekonać
Opublikowano 5 września 201410 l No właśnie o to mi chodziło Thx. Po 15 sam skoczę zobaczyć. W gazetce jest niby napisane że dopiero od 09.09.2014 będą dostępne te konsole.
Opublikowano 5 września 201410 l Dostalem wadliwy egzemplarz podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.
Opublikowano 5 września 201410 l Ktoś ma z was ten EA acces? Poleca ta usługę? Mam i polecam. Warto się tym zainteresować, bo nie dość, że pełne wersje gierek masz w ramach $5 miesięcznie (lub $30 rocznie), to jeszcze dostęp do pełniaków na kilka dni przed premierą (będzie tak z nowym Dragon Agem, będziesz mógł ściągnąć grę na 5-6 dni przed premierą, pograć w nią i zdecydować czy w dniu premiery idziesz do sklepu, bo wtedy trial wygaśnie). Opłaca się, jak lubisz gry od EA Edytowane 5 września 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 5 września 201410 l No byłem w Tesco zobaczyć, faktycznie jest cena 1599, ale nad ceną gołe ps4, z ciekawości zapytałem czy mają Xboxa, nie mają... Tesco.....
Opublikowano 5 września 201410 l Dostalem wadliwy egzemplarz podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo. Wooo, niezla lipa, ale na gware ci przyjeli ? Nie kupujcie golasow, te kody spokojnie mozna puscic na allegro i sama konsola wyjdzie znacznie taniej, kod na fife puscilem za 140 zl. Edytowane 5 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 5 września 201410 l Jeszcze nie probowalem ale Ms na pewno to naprawi Na razie gram w Forze, a konsole oddam w poniedzialek na gwarancje.
Opublikowano 5 września 201410 l Jeszcze nie probowalem ale Ms na pewno to naprawi Na razie gram w Forze, a konsole oddam w poniedzialek na gwarancje. Ten dzwiek ?
Opublikowano 5 września 201410 l Ponoc wiekszosc tak robi, jedne ciszej drugie glosniej, powodem jest nowy soft z tego co wyczytalem tutaj: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/t/1805665.aspx Ludzie wymieniali konsole i mieli to samo.
Opublikowano 5 września 201410 l Wlasnie dziwi mnie, ze podczas grania konsola tego dzwieku nie wydaje. Jezeli to wina softu to nie wiem czy jest ja sens oddawac, przynajmniej teraz.
Opublikowano 5 września 201410 l Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.
Opublikowano 5 września 201410 l Jeżeli to się pojawiło po updacie i występuje gdy konsola nie ma odpalonej gry, to IMHO wiatrak z chłodzenia musi taki dźwięk wydawać przy niższych obrotach - może właśnie update coś w tej kwestii zmieniał. Było by to też logiczne biorąc pod uwagę, że nie ma tego w zestawach z Kinectem - te zestawy pewnie trochę bardziej nadwyrężają HW biorąc pod uwagę, że stale działa Kinect i pewnie też w dashu w tych modelach chłodzenie chodzi trochę szybciej = brak hałasu. Edytowane 5 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 września 201410 l Mogliby to ogarnąć w przyszłej łatce,bo tematów o podobnej treści jest w cholerę od czerwca.
Opublikowano 5 września 201410 l Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.
Opublikowano 5 września 201410 l Moj jest cichutko, cale szczescie. Jeden typek napisal ze jak wypial konsole na godzine to rowniez "usterka" mu zniknela po jakis 15 minutach na chodzie po wlaczeniu.
Opublikowano 5 września 201410 l Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone. PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra ! Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają. Edytowane 5 września 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 5 września 201410 l Dziwne mój xbox one chodzi tak jakby nie chodził, cisza. Ps4 chodził jak odkurzacz xD
Opublikowano 5 września 201410 l Dobra pudło do bagażnika bo to wstyd jechać przez miasto z tym na wierzchu, jakaś kolacja po drodze i zobaczymy czy mam trzeszczacego szrota czy konsole xD
Opublikowano 5 września 201410 l Gratuluje - nie masz uprawnien do tego zalacznika... BRAWO KYO! BRAWO! Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone. PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra ! Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają. Pierwsze slysze. Mojego w ogole nie slychac.