Raptor 226 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 A tak przy okazji. EURO RTV wyslalo mi mailem kod na MAXa. W sumie milo z ich storny - w koncu kupilem konsole u nich, a ze olalem ich preorder to trudno. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 A tak przy okazji. EURO RTV wyslalo mi mailem kod na MAXa. W sumie milo z ich storny - w koncu kupilem konsole u nich, a ze olalem ich preorder to trudno. Te kody ma Maxa i Loco wszędzie rozdają. Na poly i ppe jest ten sam "konkurs" i też można dostać. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 BTW:Media Expert kody na 50 zł na XBL przy przedsprzedaży będzie wysłał tez emailem. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 W mnie wszystko chodzi ok. Nie siejcie zamętu. Tylko NEONET wydymał mnie z tym XBL gratis i ściąganie gier po 40GB na necie 10MB\s to jakaś miazga:) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Mam 50MB - Fifa 15 ściągała się jakieś 15 minut. Cytuj
danielpes5 3 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Przecież premiera FIFY jest dopiero 26 września . To skąd u Ciebie nowa FIFA ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Sciagnac mozesz, ale nie pograsz. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 No dokładnie. Trochę boli dupa, że trzeba czekać ale już z górki - za stówkę to jak za free. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 I co, odsylacie te brzeczace konsole czy zostawiacie na razie? Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Ja zostawiam.Mam tak gównianego neta,że na myśl o tym,że musiałbym pobierać to wszystko jeszcze raz mam ochotę napuścić wody do wanny i otworzyć sobie żyły.Kupię kiedyś tam dysk przenośny na usb 3.0 to wtedy zrzucę te gry i wyślę do serwisu. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Mojego w ogóle nie slychać z odleglości metra. Jak mam łeb bardzo blisko konsoli to faktycznie, słyszę te dziwne dzwieki ale jak dla mnie nie ma problemu. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Z bliska to wiadomo ze cos musi byc slychac, jak odpale gre to moja tez jest ciuchutka, jednak w dashboardzie dzwiek jest tak glosny ze slychac go nawet jak wyjde z pokoju. Przejrzalem temat ze strony xboxa ktory ktos tutaj podlinkowal i ma juz 16 stron, sporo osob ktore kupilo na dniach konsole ma ten problem. Mam nadzieje ze rozwiaza to jakims patchem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Jak ktoś ma pod nosem sklep gdzie kupił, to niech wymienia. A jak nie, to z tego co czytałem w tym temacie, to MS daje możliwość trzymania konsoli do czasu przysłania zamiennika. No i jak ktoś ma ten problem, to niech się wpisuje do tego zalinkowanego tematu na forum MS. Edytowane 5 września 2014 przez DonSterydo Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 u mnie zabrzęczało (takie grzechotanie) coś ze 3 razy w pierwszy dzień jak odpaliłem konsolę (mam od drugiego września) a obecnie konsoli w ogóle nie słychać, czy to w menu, czy w grze. Mam polski bundle z FIFA 15 i Forza 5 jakby to miało jakieś znaczenie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Jednak u mnie to tylko wiatraczek słychać spod górnej klapy z prawej strony konsoli. Ale to standard jeśli chodzi o pracę. Jeśli Wam chrobocze tak jak opisujecie to reklamujcie. Cytuj
Najarany_szaman 0 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 skrzypi jak by łozysko w wentylatorze było lipne Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 jak masz hajs to czemu nie ? Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Bo jakos do 360 sie przekonac nie moglem i sie martwie zeby nie w(pipi)c sie z zakupem na 1700 ktory na allegro za miesiac opchne za 1300 jesli mi nie podejdzie bo widze ze juz teraz uzywki maja tanio na aukcjach ajjj same problemy Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Ja właśnie wróciłem z MM z łoniakiem, mimo iz jestem zatwardziałym plejsztynem Obie konsole to chyba najlepsze rozwiązanie w tej generacji, jak nie każdej. 2 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac? konsola wymiata więc bierz śmiało, a co do Golda to w systemie dają na miesiac przy zakładaniu nowego konta, ale musisz podać dane do karty kredytowej Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Mam pytanie do posiadaczy EA Access: czy 6 godzin, które dają na ogranie wczesnej wersji liczy od pierwszego uruchomienia i zatrzymuje czas jak nie gram,czy też uruchamiam pierwszy raz grę i zaczyna się odliczanie 6 godzin i czy gram czy nie to koniec? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) nie obawiacie sie troche brać Xboxa, gdy prawie wszyscy lub większość, którzy wczoraj kupili tutaj mają problemy z tych brzęczeniem? nie lepiej zaczekać troche na odpowiedz MS czy to wadliwa seria czy naprawią to w firmware gdyby tak było z konsolą Sony bym sie wstrzymał pisze to jak najbardziej na serio, żadna złośliwość Komarzysko a u Ciebie ok? no pierwsze plejki premierowe bywały jak odkurzacz ale poprawili to z czasem może i odgłos, ale mnie na przykład by denerwowało, nowy sprzęt, a tu takie coś, jak ktoś pisał że słychać u niego z drugiego pokoju Edytowane 6 września 2014 przez Fanek Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Skoro konsola i tak jest cichsza od plejki to w czym problem? To tylko odglos, jak im przestanie cos dzialac to w 3dni dostana naprawiona konsole. Nie ma co panikowac, ja sie boje kupic ps4 przez PRAM. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac? Brać i się nie zastanawiać, super konsolka. A w pudle masz kodzik na 14 dni triala golda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi