Opublikowano 5 września 201410 l A tak przy okazji. EURO RTV wyslalo mi mailem kod na MAXa. W sumie milo z ich storny - w koncu kupilem konsole u nich, a ze olalem ich preorder to trudno.
Opublikowano 5 września 201410 l A tak przy okazji. EURO RTV wyslalo mi mailem kod na MAXa. W sumie milo z ich storny - w koncu kupilem konsole u nich, a ze olalem ich preorder to trudno. Te kody ma Maxa i Loco wszędzie rozdają. Na poly i ppe jest ten sam "konkurs" i też można dostać.
Opublikowano 5 września 201410 l BTW:Media Expert kody na 50 zł na XBL przy przedsprzedaży będzie wysłał tez emailem.
Opublikowano 5 września 201410 l W mnie wszystko chodzi ok. Nie siejcie zamętu. Tylko NEONET wydymał mnie z tym XBL gratis i ściąganie gier po 40GB na necie 10MB\s to jakaś miazga:)
Opublikowano 5 września 201410 l Przecież premiera FIFY jest dopiero 26 września . To skąd u Ciebie nowa FIFA ?
Opublikowano 5 września 201410 l No dokładnie. Trochę boli dupa, że trzeba czekać ale już z górki - za stówkę to jak za free.
Opublikowano 5 września 201410 l Ja zostawiam.Mam tak gównianego neta,że na myśl o tym,że musiałbym pobierać to wszystko jeszcze raz mam ochotę napuścić wody do wanny i otworzyć sobie żyły.Kupię kiedyś tam dysk przenośny na usb 3.0 to wtedy zrzucę te gry i wyślę do serwisu.
Opublikowano 5 września 201410 l Mojego w ogóle nie slychać z odleglości metra. Jak mam łeb bardzo blisko konsoli to faktycznie, słyszę te dziwne dzwieki ale jak dla mnie nie ma problemu.
Opublikowano 5 września 201410 l Z bliska to wiadomo ze cos musi byc slychac, jak odpale gre to moja tez jest ciuchutka, jednak w dashboardzie dzwiek jest tak glosny ze slychac go nawet jak wyjde z pokoju. Przejrzalem temat ze strony xboxa ktory ktos tutaj podlinkowal i ma juz 16 stron, sporo osob ktore kupilo na dniach konsole ma ten problem. Mam nadzieje ze rozwiaza to jakims patchem.
Opublikowano 5 września 201410 l Jak ktoś ma pod nosem sklep gdzie kupił, to niech wymienia. A jak nie, to z tego co czytałem w tym temacie, to MS daje możliwość trzymania konsoli do czasu przysłania zamiennika. No i jak ktoś ma ten problem, to niech się wpisuje do tego zalinkowanego tematu na forum MS. Edytowane 5 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 września 201410 l u mnie zabrzęczało (takie grzechotanie) coś ze 3 razy w pierwszy dzień jak odpaliłem konsolę (mam od drugiego września) a obecnie konsoli w ogóle nie słychać, czy to w menu, czy w grze. Mam polski bundle z FIFA 15 i Forza 5 jakby to miało jakieś znaczenie
Opublikowano 6 września 201410 l Jednak u mnie to tylko wiatraczek słychać spod górnej klapy z prawej strony konsoli. Ale to standard jeśli chodzi o pracę. Jeśli Wam chrobocze tak jak opisujecie to reklamujcie.
Opublikowano 6 września 201410 l Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac?
Opublikowano 6 września 201410 l Bo jakos do 360 sie przekonac nie moglem i sie martwie zeby nie w(pipi)c sie z zakupem na 1700 ktory na allegro za miesiac opchne za 1300 jesli mi nie podejdzie bo widze ze juz teraz uzywki maja tanio na aukcjach ajjj same problemy
Opublikowano 6 września 201410 l Ja właśnie wróciłem z MM z łoniakiem, mimo iz jestem zatwardziałym plejsztynem Obie konsole to chyba najlepsze rozwiązanie w tej generacji, jak nie każdej.
Opublikowano 6 września 201410 l Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac? konsola wymiata więc bierz śmiało, a co do Golda to w systemie dają na miesiac przy zakładaniu nowego konta, ale musisz podać dane do karty kredytowej
Opublikowano 6 września 201410 l Mam pytanie do posiadaczy EA Access: czy 6 godzin, które dają na ogranie wczesnej wersji liczy od pierwszego uruchomienia i zatrzymuje czas jak nie gram,czy też uruchamiam pierwszy raz grę i zaczyna się odliczanie 6 godzin i czy gram czy nie to koniec?
Opublikowano 6 września 201410 l nie obawiacie sie troche brać Xboxa, gdy prawie wszyscy lub większość, którzy wczoraj kupili tutaj mają problemy z tych brzęczeniem? nie lepiej zaczekać troche na odpowiedz MS czy to wadliwa seria czy naprawią to w firmware gdyby tak było z konsolą Sony bym sie wstrzymał pisze to jak najbardziej na serio, żadna złośliwość Komarzysko a u Ciebie ok? no pierwsze plejki premierowe bywały jak odkurzacz ale poprawili to z czasem może i odgłos, ale mnie na przykład by denerwowało, nowy sprzęt, a tu takie coś, jak ktoś pisał że słychać u niego z drugiego pokoju Edytowane 6 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 6 września 201410 l Skoro konsola i tak jest cichsza od plejki to w czym problem? To tylko odglos, jak im przestanie cos dzialac to w 3dni dostana naprawiona konsole. Nie ma co panikowac, ja sie boje kupic ps4 przez PRAM.
Opublikowano 6 września 201410 l Brac czy nie brac... Laze wlasnie po moim centrumie i sa za 1699 bundle no i rtv euro ma za 1799 bundla jeszcze dodatkowo z lego. Maam plejaka ale mysle ze oprocz uncharted i the order nie czekam na zadne inne exy a tutaj fifka juz zalatwiona na jesien by byla, sprobowac forze, titanfalla, ryse, dead rising plus kolejne tytuly jak sunset. Brac??? Tak btw to dorzucaja w pudle czy juz w systemie golda na miesiac? Brać i się nie zastanawiać, super konsolka. A w pudle masz kodzik na 14 dni triala golda.