Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usuniecie

Europe Hardware by Platform

Platform

Weekly (change)

Total

PS4 53,272 (-11%) 3,868,155

XOne 43,872 (+240%) 1,285,517

3DS 29,662 (-6%) 11,854,373

PS3 21,062 (-9%) 32,830,964

WiiU 13,895 (-12%) 1,708,470

X360 7,313 (-3%) 25,301,726

PSV 3,775 (-6%) 2,648,589

Wii 3,229 (-12%) 33,612,341

Total

176,080

(+11%)

VGCHARTZ

• 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

U nas wychodzi podobnie jak się sprzeda gry z zestawu za 1700 zł, więc żadna okazja.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No może w UK to jest okazja, ale u nas raczej średnio. Po dzisiejszym kursie wychodzi niecałe 1350 zł za golasa bez gier, a u nas są zestawy za 1700 zł z Forza 5 i Fifa 15.

Opublikowano

No może w UK to jest okazja, ale u nas raczej średnio. Po dzisiejszym kursie wychodzi niecałe 1350 zł za golasa bez gier, a u nas są zestawy za 1700 zł z Forza 5 i Fifa 15.

+ wysyłka z UK bo nie jest ona darmowa

Opublikowano

Wiecie czy u nas można dostać pada do XOne w innych kolorach? Widziałem od Titanfalla ale to nie to. Najbardziej by mnie interesował żółty albo złoty :D. Na amazonie widziałem złoty ale to jakiś modowany, nie chciałbym bana dostać za używanie takiego pada. 

Opublikowano

Wiecie czy u nas można dostać pada do XOne w innych kolorach? Widziałem od Titanfalla ale to nie to. Najbardziej by mnie interesował żółty albo złoty :D. Na amazonie widziałem złoty ale to jakiś modowany, nie chciałbym bana dostać za używanie takiego pada. 

jesień

Call_of_Duty_Advance_warfare_limited_edi

może w tym roku

Forza-Horizon-2-ultimate-Xbox-One-contro

Gość DonSterydo
Opublikowano

Chyba nie chcesz powiedzieć, że to na ostatnim zdjęciu to autentyczny design pada?

Opublikowano (edytowane)

takiego zapodali do x360, najładniejszy

c3po-controller.jpg

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Słaby, tylko odciski zbiera. Pad powinien być matowy.

Ten żółty to tylko obrazek pada od One przerobionego na Lambo. Tylko obrazek.

Natomiast poza Titanfallem i CoD mają wyjść jeszcze w wojskowym malowaniu.

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories?xr=shellnav

Edytowane przez Mustang
Opublikowano

Kolor mi pasuje tylko i tak miałem kupić drugiego pada a kolorowe jeszcze bardziej mi się podobają. Po prostu myślałem że ten złoty jest dostępny skoro go pokazują na zdjęciach a to tylko taka reklama. Tak w ogóle to czarny bardziej mi się podoba niż biały od PS4 ;).