Opublikowano 6 września 20168 l Czy jeśli się kupi grę za 199 zł mogą podnieść cenę? Bo transakcja jest generalnie zawarta? Pewnie wezmę z odbiorem osobistym w salonie Sferis i jeśli będą cyrki z ceną to nie odbiorę. Edytowane 6 września 20168 l przez Kris77
Opublikowano 6 września 20168 l "Oferta przedsprzedażowa - cena oraz data premiery może ulec zmianie" Edit: Mam nadzieję, że nie zalecą w huja i nie podwyższą ceny. Na swojej stronie mają za 239zł. Edytowane 6 września 20168 l przez REZOK
Opublikowano 6 września 20168 l Ja jednak kupiłem standardową edycję FH3 w wersji cyfrowej, a zamówienie na Ultimate Edition w Empiku anulowałem. Stwierdziłem, że nie potrzebuję dodatkowych samochodów, a 4 dni bez wcześniejszego dostępu do gry jestem w stanie przeżyć. Cenę cyfrowej edycji obniżyłem znacząco dzięki tańszemu dostępowi do kart przedpłaconych (karty prezentowe od pracodawcy i takie tam ). Poza tym chętnie sprawdzę pecetową wersję gry dostępną w ramach programu Xbox Play Anywhere - może się to przydać na wypadek braku dostępu do konsoli. A póki co robię już preload FH3 na moją konsolę Edytowane 6 września 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 7 września 20168 l "Oferta przedsprzedażowa - cena oraz data premiery może ulec zmianie" Edit: Mam nadzieję, że nie zalecą w huja i nie podwyższą ceny. Na swojej stronie mają za 239zł. Raczej nie powinni zmienić juz ceny, chyba jakaś umowa kupno-sprzedaż obowiązuje na tym Allegro. Dziś dostałem od nich e-fakturę na FH3... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 7 września 20168 l Raczej, słowo klucz. Tez mam fakture na mailu, produkt sprzedażowy nazywa się : ZAL Gra XBOX ONE FORZA HORIZON 3 Skrót od zaliczki daje trochę do myślenia i robi miejsce na ewentualna dopłatę. Ale spoko pozyjemy zobaczymy.
Opublikowano 19 września 20168 l Co do FH3 od sferis, kusząca oferta, chyba sam zamówię, Z ciekawości zadzwoniłem do nich i koleś mi powiedział, że na 99% nie będzie zmiany ceny, że jest już taka od dłuższego czasu i nie przewidują. Niby 100% pewności nie dają ale raczej zmiany nie będzie.
Opublikowano 19 września 20168 l No z Allegro to raczej dziwne by było jakby odwołali sprzedaż po tej cenie. Z miejsca mają kilkadziesiąt negatywów. Jak by mieli rozliczyć różnicę? Pisać sobie mogą że może się zmienić cena ale regulamin Allegro chyba nie dopuszcza takich ofert. A jeśli tak to nawet można by to zgłosić do serwisu! Ha!
Opublikowano 20 września 20168 l sory ale ta oferta ze sferis nie jest dobra, tu masz lepszą Koleś88: http://www.karen.pl/product/336499/Elektronika/Dla_graczy/Microsoft_Xbox_One_S_500GB_Fifa_17_Forza_Horizon_3_Live_6m_Ea_Access_1m.html Pozdrawiam
Opublikowano 20 września 20168 l Wiem, że jest lepsza. Z tym, że różnie może być z wysyłką z karen, dużo osób narzeka, że nawet tydzień-dwa po premierze dostają. Sferis wysyła jutro...
Opublikowano 20 września 20168 l aha, no ok, czaje. Ja zamówiłem sobie tą z odbiorem osobistym w Katowicach: http://www.mediaexpert.pl/konsole-xbox-one/konsola-microsoft-xboxone-s-1tb-gra-fifa-17-forza-horizon-3-6m-live-gold,id-736125 PoZdRo!
Opublikowano 20 września 20168 l Ten sam zestaw zamówiłem, szkoda tylko, ze FH3 tez w wersji cyfrowej jest, ale wysylka juz jutro albo w czwartek, to moze w piatek dojdzie
Opublikowano 20 września 20168 l w wersji cyfrowej? A gdzie zamawiales? Tez w media expert? B nie odpisali ze to wersja w pudełku.
Opublikowano 20 września 20168 l Media expert. I przez allegro i przez strone, fh3 i fifa w wersji cyfrowej jest.
Opublikowano 20 września 20168 l mnie odpisala Pani z mediaexpert, że forza jest pudełkowa. A masz gdzies jakąs inną oferte z pudełkami? Edytowane 20 września 20168 l przez marusiek91_PL
Opublikowano 20 września 20168 l Z babka mailowalem i mowila, ze cyfra, inaczej by nie mogli wysylac 21-22.09. Na karen, sferis i muve maja pudelka. Moze to u mnie babka sie (pipi)nela i fh3 faktycznie w pudle jest, co bym wolal.
Opublikowano 20 września 20168 l no właśnie teraz ciężko mi zweryfikowac to. Nie wiem już sam. A masz linka do jakiegoś zklepu co oferuje wersje 1tb z forzą w boxie, fifą cyfrą i 6msc gold?
Opublikowano 20 września 20168 l Z babka mailowalem i mowila, ze cyfra, inaczej by nie mogli wysylac 21-22.09. Na karen, sferis i muve maja pudelka. Moze to u mnie babka sie (pipi)nela i fh3 faktycznie w pudle jest, co bym wolal. Ten zestaw tak prawidłowo to XO S + FIFA17 ze wczesnym dostępem w ramach EA Access. Forza Horizon 3 to już dodatek w geście sklepu, Sferis np sprzedają ją z rabatem za 100zł.
Opublikowano 21 września 20168 l z tym Karen to mowicie, ze na prawde tak źle jest? Często im się zdaża długo realizowac zmowienie (nawet z dostawą do sklepu)?