Skocz do zawartości

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 212,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

W sumie to powinno być w pl u ludzi, którzy już mają preview polskiego dasha. Jak to było w przypadku Diablo. Nikt nic do tej pory nie wspomniał, więc watpię.

Opublikowano

Podobno Forza 5 z bundla będzie po angielsku, a Fifa po polsku.

Opublikowano

Forza 5 jest po angielsku, ta informacja o polskiej wersji zniknęła z Xbox.com i dasza dawno temu :)

Opublikowano

Titanfall w wersji cyfrowej bedzie Pl? Bo dziwne ale w dashu mam wszystko po angielsku a osiagnoecia po polsku.

Opublikowano

Jest Pl jakos nie zauwazylem. :D

Opublikowano

Musisz mieć polski interfejs żeby gra się uruchomiła po polsku.

Opublikowano

Ok dzięki w takim razie czekam na polską premierę.

Opublikowano

Czy cyfrowa FIFA będzie preinstalowana i ściśle przypisana do konsoli? Rozumiem, że posiadacze bundli żeby pograć w nią będą musieli poczekać 3 tygodnie na jej premierę?

Opublikowano

Będzie to kod, i tak będziesz musiał czekać. 

Opublikowano

'pJuż zmienili cena jaka teraz widnieje 1699zł więc jedynke im gdzieś wcieło :P

Edytowane przez -DamiaN-

Opublikowano

proszę niech ktoś mi tylko potwierdzi, czy cyfrowe Diablo zawiera polski język? i czy to jest zależne, z jakiego regionu się to kupi?

Opublikowano

cyfrowe wydanie Diablo 3 nie posiada jezyka PL ( kupilem na amerykanskim xbox live)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wiadomo jakie będą oferty XO w MM/Saturnie ?

Opublikowano

Na razie cisza w temacie. 

Opublikowano

Na jaki kraj najlepiej zakładać konto ?

zaloz sobie na pl, a w konsoli tak czy inaczej mozesz sobie zimenic region na jaki tylko masz ochote i w tym regionie dokonujesz zakupow

Opublikowano

A to spoko,bo myślałem,że sklep jest przypisany do regionu konta,a nie regionu konsoli.

Edytowane przez Soban