Opublikowano 27 sierpnia 201410 l W sumie to powinno być w pl u ludzi, którzy już mają preview polskiego dasha. Jak to było w przypadku Diablo. Nikt nic do tej pory nie wspomniał, więc watpię.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Forza 5 jest po angielsku, ta informacja o polskiej wersji zniknęła z Xbox.com i dasza dawno temu
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Titanfall w wersji cyfrowej bedzie Pl? Bo dziwne ale w dashu mam wszystko po angielsku a osiagnoecia po polsku.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Titanfall w wersji cyfrowej bedzie Pl? Bo dziwne ale w dashu mam wszystko po angielsku a osiagnoecia po polsku. Jest PL.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Czy cyfrowa FIFA będzie preinstalowana i ściśle przypisana do konsoli? Rozumiem, że posiadacze bundli żeby pograć w nią będą musieli poczekać 3 tygodnie na jej premierę?
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l 'pJuż zmienili cena jaka teraz widnieje 1699zł więc jedynke im gdzieś wcieło Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez -DamiaN-
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l proszę niech ktoś mi tylko potwierdzi, czy cyfrowe Diablo zawiera polski język? i czy to jest zależne, z jakiego regionu się to kupi?
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l cyfrowe wydanie Diablo 3 nie posiada jezyka PL ( kupilem na amerykanskim xbox live) Edytowane 31 sierpnia 201410 l przez kubson
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l To z polskiego Sklepu może posiadać, ale nie ma o tym informacji żadnej. Przy okazji, podsumowanie informacji o polskim regionie i interfejsie: http://www.onlinecenter.pl/13085/Aktualnosci/Polski-interfejs-i-region-dostepne-na-Xbox-One.html Edytowane 30 sierpnia 201410 l przez wrog
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Na jaki kraj najlepiej zakładać konto ? zaloz sobie na pl, a w konsoli tak czy inaczej mozesz sobie zimenic region na jaki tylko masz ochote i w tym regionie dokonujesz zakupow
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l A to spoko,bo myślałem,że sklep jest przypisany do regionu konta,a nie regionu konsoli. Edytowane 31 sierpnia 201410 l przez Soban